Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allah beterinden korusun canım
verilmiş sadakanız varmış
eşine birşey olmamış
çocuk filan sevindirin caanım
aksiikler için
çok geçmiş olsun canım:1hug:a.s.a.s.

bak gördünmü kamilecede bana hak veriyo boşver demeyi bilmeliyiz dimi yoksa hayat gerçekten çekilmiyo bazen bak benim bebişim 1senedir olmuyo bi ara taktım kafaya hastalandım 3ay tedavi gördüm psikolojik bebek kaybetmiştim ya ben ilk zamanlar söylemiştim hatırlarsan ondan sonra hastalandım sonra kendi kendime kızdım çok şükür şimdi iyiyim boşver demeyi öğrendim çünkü kendimize ederiz başka kimseye değil

valla kızlar kimse sütüm ekşi demez ama ben oğlu için mucize oldum ama afedersiniz ama kaba olacak karının umru değil

mihriban geçmiş olsun canım

canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
rabbım beterınden korusun ınsaallah
sıkma canını canım cana gelecegıne mala gelsın gerısı hallolur ınsaallah
cok cok gecmıs olsun tekrardan

TEŞEKÜREDERİM CNM
yolun açik olsun ve kolaylıklar diliyorum cnm öptüm

mirban cn ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞİM

sağolun hanımlar
desteğiniz için teşekkürler
inanın bana büyük moral oldunuz:teselli:

sağol canım.kızımın gözü için adamıştık canım ama kızım daha yeni ameliyat oldu dr tamam iyileşti deyince kesmeyi düşünüyorduk.yani yıllardır bekleyen bir adak değil canımbenneyaptımki
canım yeni gördüm geçmiş olsun allah beterinden korusun çok üzüldüm sıkma canını her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır tatlım yardım edebilceğimiz bişey olursa yanındayız

teşekkür ederim canım düşünmen bile yeterli a.s

iyi akşamlar kızlar...bugün misafirim vardı şimdi gittiler,sabahta işim vardı size baktım hemen çıktım....miniğim başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inşallah...
mihribancım geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin üzülme canım...
efsunefecim,lahanabebekcim,frezyacım,minik kuşum hepinize geçmiş olsun....acil şifalar a.s. bu arada unuttuğum varsa özür dilerim canlarım....

teşekkürler canım

kizlar doldurmussunuz sayfalari yine bakiyorumda
neler kaynatiyonuz bakalim bensiz
neyse bugün baska ggirmem galiba yarin görüsürüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…