K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.501
evet aldık valla hemde ne laflarız bendede çok şeyler varda içime ata ata dert küpü oluyodum son anda napıyosun sen dedim vazgeçtim amann diyorum artık
hanımlar canım çok sıkkın:çok üzgünüm:
sabah eşim çarşıya çıkmıştı.az önce aradı cebini al şuraya çabuk gel dedi .eve yakın bir yeri söyledi.koşar gibi gittim bir baktım eşim kaza yapmış .ters yönden gelen bir araba eşimin arabasına çarpmış.arabanın ön camı çatlamış.far kırılmış yan taraf içine girmiş.
eşiminde ayağı tökezliyo:çok üzgünüm:çocuklar evde olduğu için fazla duramadım eve geldim.kendisi daha orda gelmedi
moralim bozuldu hanımlar bu ara bir uğursuzluk var sanki üstümüzde salı günü kızımı dr götürürken eşim 265 tl ceza yedi.ona canımı sıkıyoken şimdide böyle oldu
yinede allah beterinden saklasın diyorum ama kafam çok bozukbenneyaptımki
gerçekten öyle aynen canım odüşünsün artık:1closedeyes:sositosositoaman herkezede var bitanem onu kafama takarsam kendi hayatımı karartırım o taksın onunki kararsın dimi amadelikafadulden
teyzeleri buda benim kuzumun son halı.pıjamayla çekmiş abisi
[/B]
2yıl oldu daha yeni belki ama kaynana 10 yıldada aynı 2yıldada adı kaynana :)
kızlar benim canım çok sıkkın kayınvalidem yüzünden
gerçekten öyle aynen canım odüşünsün artık:1closedeyes:sositososito
valla takmıyım diyorum takmıyorum ohhh çatlasın patlasın biricik oğlunu aldımyaaa:sm_cool:
o gülüşünü yesin teyzesi onun.tadlum kaymaklum.nede güzel çıkmış yavru kuşum öyle.maşallah ona.Şeniz
kızım geldi bayenlerrrrrrr.
çıkmam lazım.biraz hasret gidereyim yavru kuşumla.
mihriban geçmiş olsun canım
canım benım cok gecmıs olsun arkadasım
rabbım beterınden korusun ınsaallah
sıkma canını canım cana gelecegıne mala gelsın gerısı hallolur ınsaallah
cok cok gecmıs olsun tekrardan
canım ya çok geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.
canım canını sıkma ya daha kötü olsaydı.her zaman daha kötüsünü düşün.inşallah yüce mevlam bir daha göstermez hayatım.:Saruboceq:
sıkma canını şimdi eşinin senin desteğine ihtiyacı var canım.:teselli:
TEŞEKÜREDERİM CNM
yolun açik olsun ve kolaylıklar diliyorum cnm öptüm
mirban cn ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞİM
sağol canım.kızımın gözü için adamıştık canım ama kızım daha yeni ameliyat oldu dr tamam iyileşti deyince kesmeyi düşünüyorduk.yani yıllardır bekleyen bir adak değil canımbenneyaptımkicanım çok öpüyorum kızını ve seni aman annesi çok dikkat et çabuk iyileştir prensesimizi....
canımgeçmiş olsun ama eşimni allah korumuş bişeyu olomamaış bak üzülme dedigin gibi bi ugursuzluk vardır belkide adagınız falan varsa kesiverin...........
canım yeni gördüm geçmiş olsun allah beterinden korusun çok üzüldüm sıkma canını her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır tatlım yardım edebilceğimiz bişey olursa yanındayız
iyi akşamlar kızlar...bugün misafirim vardı şimdi gittiler,sabahta işim vardı size baktım hemen çıktım....miniğim başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inşallah...
mihribancım geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin üzülme canım...
efsunefecim,lahanabebekcim,frezyacım,minik kuşum hepinize geçmiş olsun....acil şifalar a.s. bu arada unuttuğum varsa özür dilerim canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?