- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.761
günaydın kızlar.hepinizi öpüyorum
sadece bir selam veriyim dedim.sudemin toplantısına gidiyorum.gelince görüşürüz.
günaydın meleklerim ve anneleri
hepimize güzel bir gün olsun
günaydınlarrrrrra.s.Şenizgünaydın güzel anneler
Günaydın arkadaslar
Bugün dün geceden beri süren bi bas agrım var:1no2::1no2:
biraz azaldı insallah gecer:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese güzel bir gün diliyorum
Minikcim elifin dogum gününü kutluyorum nice senelerea.s.a.s.
Kamilececim kolay gelsin:1hug:
kapris ve kübra betül başınız sağolsun
minikciimm elifi tekrar kutluyorum cnm rabbim uzun ömürler versin
iyiki doğdun elif..............
kamilece cnm sanada kolay gelsin cnm
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...
Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.
Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!!
Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...
Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın içini...
Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...
Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden...
kokusuna gelirsiniz belkikaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN
Güzel neşeli bir gün olsun inşallah..Biz çalışanlara çabuk geçen,Evdekilere bolsohbetli bir gün olsun inşallah..Kahveye kimi çağırsam diye düşünmeden sizi çağıranlar olsun inşallahh...
Çocuğu okula gidenlerinçocukları eve geldiğinde annne dersim yok desin inşallah....Kreşe gidenlerin çocukları yeni şarkılarla dönüp okul çok güzel anne desinler inşallahhhhh...Kaynana dırdırı çekenlerin kaynanalaraı farenjit olsun inşallah..
.Kocanız akşama eve döndüğünde hayatım seni çççookk özledim ben bugün desinler inşallllhhhhh.......Amin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağlık ve huzurla nice yıllara elifcim
doğum günün kutlu olsun
nazcım buda senin için tatlım
Günaydın arkadaslar
Bugün dün geceden beri süren bi bas agrım var:1no2::1no2:
biraz azaldı insallah gecer:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese güzel bir gün diliyorum
Minikcim elifin dogum gününü kutluyorum nice senelerea.s.a.s.
Kamilececim kolay gelsin:1hug:
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...
Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.
Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!!
Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...
Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın içini...
Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...
Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden...
kokusuna gelirsiniz belkikaydirigubbakcemile3
ayy bayılırım oyuncağına sarıp yatarken izlemeye çok şeker olurlar maşallahgunaydın canım benım gosterdım sekerım cok begendı cok cok tesekkur edıyor opuyormus senı canım
sagolasın bebegım cok tesekkurler edıyorum canım
amın ınsaallah canım hepımızın evlatlarına uzun saglıklı omurler nasıp etsın rabbım ınsaallah
ooooooooo bır kahve tırkakısı olarak her kelımesıne katılıyorum canım valla
her ıctıgın kahvenın tadı baska oluyor gercekten
ust kattakı arkadasımla bırlıkde 5 senedır ıctıgım kahvenın tadını nerde ıcsem bulamıyorum
yanındakı sohbetı guzellıgıyle bırlıkde bır baska guzel oluyor 1 ay sonra buradan tasınacak ve evlenecek pazar oglen kahvesıne gıttıgımde baya efkarlandı ben kımınle kahve ıcecem yaaaaaaa dıyesenağlama
su an onun mutlulugu onemlı dıyorum ama sanırım bu ay cok aglayacagım gıbı gorunuyorsenağlama
dıle kolay koskoca 5 sene her aksam kahve ıcıp gorusuyorduk.
offfffffff offfffffffffff
guzel paylasımın ıcın cok tesekkur ederım canım benım sabah sabah efkarlandım yaaa
gunaydın canım benım
amııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah canım
guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurler edıyorum tatlım
cok sagol teyzesı cok begendı nazada gosterdım buda senın dedım
aıcıkkkkkkk dedı yatagının ıcınde bır esek bır kaplumbaga bır ayıcı bır oyuncak bebek ve meshur battanıyesı var bunlara sarılıp yatarda.ayıcıgı ona benzıyor nasıl sevındı aıcıkkkkkkkkkkkk dıye bagırındı
cok cok tesekkur edıyor elıfcıgımde canım allah razı olsun
evet canım aynen oyle
dusuncen neyse hayatında odur dıye dusunuyorum bende
gunaydın bebegım sagolasın senınde gunun guzel gecsın ınsaallah
cok gecmıs olsun canım benım acıl sıfalar dılıyorum
cok sagol hemsom elıfde cok sevındı dusunup yazmanıza pcde tepemde bırdaha bakayım dıye:roflol::roflol:
günaydın canlarım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkeslere güzel vede huzurlu bir gün dilerim a.s a.s a.s
miniğim allah yavrularını sana bağışlasın inşallah nice mutlu sağlıklı senelere :Saruboceq:
gülzeyno geçmiş olsun canımcım başağrısını iyi bilirim
ayy bayılırım oyuncağına sarıp yatarken izlemeye çok şeker olurlar maşallah
benim küçük cadımında var vazgeçemediği küçük bir ayıcığı küçüklüğünden bu yana ondan asla vazgeçmez
gülücük ve sevinçleri daim olsun canım meleklerimizin
onların gülen gözleri olmasa ne anlamı olurki hayatınŞenizkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?