Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canımcım paylaşımın için teşekkürler
kahveyide çok severim vallah

günaydın canımcım sırnaşık şey ya negüzel dilekler bunlar böle a.s aynı dilekler sinende olsun sanada iş yerinide kolaylıklar dilerim öpüldün şekercimŞeniz Şeniz Şeniz

benimkilerin öyle huyları yok ama benim varmış
babam ilçe dışına çıkınca babannemlerde kalırmışız
beşiğim,yastığım ,battenem bnimle o evden o eve taşınırmış değilse uyumazmışım
ne fena ya zavallı annemler bide evler arsında da mesafe var:roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın kızlar;

Elif'in doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara öpüyorum onu ve Naz'ı Şeniz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar doğum günü olanlar nice yıllarahihoyyyt bu arada benim kızın alt damagında sanki diş yeri beyazlamış gibi geldi nedendir sizce 3 ayı bitiyor dişmi çıkartacak acaba

arkadaşlar doğum günü olanlar nice yıllarahihoyyyt bu arada benim kızın alt damagında sanki diş yeri beyazlamış gibi geldi nedendir sizce 3 ayı bitiyor dişmi çıkartacak acaba

sanmıyorum 3 aydan çıkarmaz ama bastırıyordur 2 aya felan anca çıkartır
demek 3 aylık bebeşin var hım anladım şimdi seni sırnaşık şey

sağolasın tatlımŞeniz
geçmiş olsun acil şifalarrrra.s.a.s.

Canlarım hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum
Birkac demli cayın ardından basımın agrısı gecti gibi sagoluna.s.a.s.
Basımın agrısının gecmesinde zeynebiminde etkisi oldu sanırım
Artık ciş olayını hallettik :hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi:
Darısı sizlere (yani ciş ögrenecek cocugu olanlara)kaydirigubbakcemile5
Bu arada kimse cocuguna ciş ögretmeden ben sabırlıyım demesin!:bbo::bbo:

Günaydın kızlar;

Elif'in doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara öpüyorum onu ve Naz'ı Şeniz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sagol canım benım cok tesekkur edıyorum
bızde senı optuk sekerrrrrrr

tesekkurler canım sagolasın.
evet canım dıs yerlerı bellı olmaya baslamıs
benım ıkı kızımda 5 aylıkken cıkardı ılk ıkı dıslerını
1 2 aya kadar cıkarır senınkıde
hadı hayırlı dısler olsun ınsaallah

ooooooooo hadı gozun aydın canım benım
darısı basımıza ınsaallah sekerım:Saruboceq:
ben zaten hıc sabırlı degılımkı sekerım
cok sabırsız ve hemen celallenen bırıyımdır
allahta bıldıgınden cocuklar ve esım cok sukur sabır gerektıren bır duruma dusurmedıler benı sımdıye kadar:roflol::roflol::roflol:

sekerler arkadasım aradı bugun ızın almıs ev tutmaya ve esya almaya gıdeceklermıs ogleden sonra
kahveye gel dıye.gıttık kahvemızı ıctık efkarlandık accık son kahvelerımızı ıcıyoruz artık tasınıp evlenıp gıdecek
sımdıkı gıbı olmaz ama napalım mutlu olsun yeter bana.sımdı eve ındım naz uyudu elıfde pcde oyun oynayacak bende accık ozet cıkaracagım ders yapacagım
gorusmek uzere sekerler herkes kendıne ıyı baksın opuyorum sızlerı

selamlar kızlar...sabahtan kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim,kızım hakkında öğretmeni çok güzel şeyler söyledi çok gururlandım vallahi:lepi: şimdide pazara gidicem ama hiç canım istemiyor ama mecburen gidicem...

canımcım görüşemiyoz artık:1no2: herşey yolundadır inşallah

meleyimede maşallah inşallah hep böle devam edera.s seni vede meleğimi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

canımcım görüşemiyoz artık:1no2: herşey yolundadır inşallah

meleyimede maşallah inşallah hep böle devam edera.s seni vede meleğimi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

evet canım görüşemiyoruzsengözlerimebaksanabsen sabah giriyosun ben sabahları giremiyorum şu aralar o yüzden:1rolleyes:herşey yolunda canım merak etmea.söpüyorumŞeniz

slm kızlar bu ay yine bebiş hayalleri suya düştü(( yarın ankaraya gidiyorum burda çok ii doktorlar yok orda iyi bi kontrol olcam sizde nevar ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…