- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.801
slm kızlar bu ay yine bebiş hayalleri suya düştü(( yarın ankaraya gidiyorum burda çok ii doktorlar yok orda iyi bi kontrol olcam sizde nevar ne yok
slm kızlar bu ay yine bebiş hayalleri suya düştü(( yarın ankaraya gidiyorum burda çok ii doktorlar yok orda iyi bi kontrol olcam sizde nevar ne yok
ne oldu hayırdır arkadaşım,neydi ki tatsız olaylar...ben mi kaçırdım yoksa...
merhaba hanımlar
umarım herkes iyidir
2 gündür tatsız olaylar yaşadık bugün biraz ortam yatıştı gibi
inşallah herşey tam olarak yoluna girer:Saruboceq:
herkesi öptüma.s.a.s.
canım 2 gün önce görümcemle eşi telefonda tartıştı .görümcem bizim evimizde misafirdi.eşimde onun suratının düştüğünü görünce damatlarını aradı.bu seferde ikisi çok kötü tartıştılar.dün sabahda aile büyükleri gelip görümcemi götürdüler ama ortam hala gergin .eşim eniştelerinin yüzünü bile görmek istemiyo
inşallah herşey yoluna girer.:Saruboceq:çünkü hepimizin morali çok bozuk
canım 2 gün önce görümcemle eşi telefonda tartıştı .görümcem bizim evimizde misafirdi.eşimde onun suratının düştüğünü görünce damatlarını aradı.bu seferde ikisi çok kötü tartıştılar.dün sabahda aile büyükleri gelip görümcemi götürdüler ama ortam hala gergin .eşim eniştelerinin yüzünü bile görmek istemiyo
inşallah herşey yoluna girer.:Saruboceq:çünkü hepimizin morali çok bozuk
canım üzülme herşey olacagına varırı hayırlısı herşeyin............
üzülme canım inşallah herşey yoluna biran önce girer:Saruboceq:
iyi geceler şekerler
nasılsınız öğleden sonra misafirlerim vardı onları gnderdim annemlerle akşam yemeği yedik
eşim kızlarla kaldı akşam yürüyüşü gibi kız kardeşime gittik eve yeni geldim kızlarımı uyutmuş babaları bende sizlere bakayım dedim
mihribancım inş herşey düzelir kısa zamanda canım
kendini üzme olurmu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?