- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #10.921
cerencim kocaeli hemşerim nasılsın tekrardan diyim kuzum aman sorma kriz kriz beni sinir ettiler bölümden biri çıkartılacak amannnn çıkartsalarda herkez bilse sıkıldım
sekerler bız dr geldık ılaclarımızı aldık yonetıme aıdatımızı yatırdık marketten sutumuzu ekmegımızı aldık yemeklerını yedırdım kızlar yattılar bende sızlere bakıp ders bası yapayım dıye dusunuyorum
kan tahlılı yaptılar mıkrobık dedı bırazsa soguk algınlıgı varmıs bogazlarda kızarıklık ılac yazdı
nazıda gıtmısken kontrol ettırdım onun bıseyı yok.
kızlar uyurken 3 4 saat ders calısayım sakın kafayla aksama arkadasa yıne ortalık toplamaya cıkarım yaprak dokumu ızleyerek
hazır kızlar uyurken zamanı degerlendıreyım
gorusmek uzere canlarım hepınızı opuyorum kendınıze cok ıyı bakın
meleklerımıde benım ıcın opunuz sekerlerrrrrrrrrrr
cerencim kocaeli hemşerim nasılsın tekrardan diyim kuzum aman sorma kriz kriz beni sinir ettiler bölümden biri çıkartılacak amannnn çıkartsalarda herkez bilse sıkıldım
merhaba kizlar bende geldim,herkeze selamkaydirigubbakcemile3
bende kızımda alerjik astım çıkınca yeni aldım daha bir ay bile olmadı sulu süpürge aldım ben thomas markası,640 tl ye aldım çok memnunum şimdilik canım...
eğer su filtreli değilse temizlemesi sinir bozusu oluyor
benimki torbalıda torbasızda kullanılabiliyor ama torbasını bulamadım
dolduğu zaman tmizlemesi çok sinir bozucu tam olarak nasıl olduğunu bilmiiyorum seninkinin benim ki arzumarrivato modilinden süpürmsi harika ama işte dolunca temizlemsi biraz sorunlu
minikcim elife acil şifalar sana da iyi çalışmalar kolay gelsin canım
gecmiş olsun canım tekrardana.s.
Evet aksama dizimiz var yorumu bölüm sonunda alırız yorgun olmazsan
Yani senin su yorumların yüzünden izliyoruz yoksa tat tuz kalmadı dizide:roflol::roflol::roflol:
sanada selamlar biitoosum hoşgeldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?