Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı aksamlar canlarım benım
yemegımızı yedık elıf uyuklamaklı tv keyfı yapıyor nazıda bırazdan yatıracagım esımle bırlıkde sınav sorularını bulmustum netten ındırıyoruz cıkmıs tum sorular var onlardan calısacagımda ındırmeyle ugrasıyoruz
sızlere bır bakayım dedım
herkesler ıyıdır ınsaallah
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok cok sagolun canlarım benım tek tek cevap veremıyorum fırsatım olmuyor kusuruma bakmayın nolursunuz
gorusmek uzere canlarım sızlerı sevıyorum
meleklerımede ıyı bakın

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım işlh beni aranıza kabul edersiniz bende bir kız çocuğu annesiyim ve bukadar çok kız çocuğu annesini ilk defa burda görüyorum :))))))))))

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım işlh beni aranıza kabul edersiniz bende bir kız çocuğu annesiyim ve bukadar çok kız çocuğu annesini ilk defa burda görüyorum :))))))))))

merhaba arkadaşlar bende kulubünüze katılmak istiyor bir kız annesi olarak kabul edermisiniz acaba :)

hoşgeldiniz şekerler
kız annesi olmak ayrı bir ayrıcalıktır a.s.a.s.

Evet bende hep öyle olduğunu düşünüyorum ve hamileyken Allah bir kızım olsun diye dua ettim ve dualarım kabul oldu. Kızlar bir başka oluyor.

hoş geldin datlum
dur sen daha neler göreceksinnnsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar bende kulubünüze katılmak istiyor bir kız annesi olarak kabul edermisiniz acaba :)

hoşgeldiniz aramıza
yavrularınızı allah bağışlasın
a.s.a.s.a.s.a.s.

İyi geceler kızlar..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

mirmirmirmir Veee ben kaçar hepinizi öptüm iyi uykular :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…