Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kIZLARRRR
nazar etmeyin nolur çalışın sizinde olurr..

evvet işte kahvaltımı ettim ortalığı kolaçan ettim.Raporumu yarıladımmm çeklerimi imzalattım ee patron cuğumu bekliyorum artıkınn.Bugün Ayşegül üm zerenime özel ilgi bekliyorum.Çünkü ark bugün yanında yok sadece bizler varız.
Minik kuşlarım nasılsın canım Elif iyileşmeye başladı sanırım ohh aman maşallah.
Tinkimiyle daha önce tanışmadık ama onada selam işte tanışmış olduk.
s1907 hayatım sen ne alemdesin bakem..ha bugün bir arkadaşaım gelecek buraya öğlende..
o bir prens annesi adı izabelle onuda buradan tanıdım çok şekerdir..bakmış ben hep burada bende sende gell dedim iyi ettimmiki kızlar...ee ayşegülün meleğine yaparız bir beşik kertmesi

vallahi ne olsun be canım.çalış dur çok yoğunluk var bu aralar bizde.
bugün zerene niye özel ilgi var anlayamadım hayatım.ben bu aralar size yetişemediğim için geri kalıyorum hayatım.açıklarmısın lütfen.CADIARZU

hayatım hani onuın işyerinden biri çıkarılacaktı ve bu kişi belli değildi ya..
işte o kişi dün belli oldu ve bizimkinin işyerindeki kankisiymiş..yaaaa:a015:
çok üzülmüştü tabiii ve bu gün işyerinde yanlız hissedecek kendini o yüzden canım cığımm..
bak zati sesi soluğu çıkmıyo sus pus öylece oturuyo sanırsamfisfisfis

hayırlı cumalar şekerler anca girebildim nasılsınız
kızları ve eşimi gönderdikten sonra biraz uyuyayım dedim ama uyuyamadım
yemeğimi koydum ocağa sizlere bakmaya geldim bugün pazarımda var gidip gitmemekte kararsızım
lahanabebekcim geçmiş olsun canım acil şifalar babana inş çabuk iyileşir tatlım
meleklerimi ve szileri öpüyorumm

merhaba kamilece şekerim abyılıyorum kışın Antalya da oturanlara ya ben soğuğu hiç sevmem burasıda bıu ara nasıl soğuk bilemezsin sen oralımısın ben tatile beleğe gelmiştim havalar nasıl orada gerçi sizinde yağmurunuz oluyo ama çok.Hayatım pazara gitmeden olurmu ya taze taze mis gibi pazar malı git git havada alırsın hem.Bizede bişeyle alırsın artıkyerimseniben

günaydin arkadaslar nasilsiniz hayirli cumalar diliyorum
bugünde ben uyusukluk yaptim kizida götürmedim yattim
tabi kizin cenesenden nekadar uyunursa uyumaya calistim

günaydin arkadaslar nasilsiniz hayirli cumalar diliyorum
bugünde ben uyusukluk yaptim kizida götürmedim yattim
tabi kizin cenesenden nekadar uyunursa uyumaya calistim

Günaydın emiycim kaydirigubbakcemile2

Yerim onun çenesini bıdı bıdı bıdıı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

slm kızlar doktorum bu ay iğne tedavisine başladı 6gün karnımdan iğne vurucam sonra kontrol var çatlatma iğnesi vuracaklar daha sonra olursa bebiş olcak bakalım hayırlısı inaşallah olur :Saruboceq:

slm kızlar doktorum bu ay iğne tedavisine başladı 6gün karnımdan iğne vurucam sonra kontrol var çatlatma iğnesi vuracaklar daha sonra olursa bebiş olcak bakalım hayırlısı inaşallah olur :Saruboceq:

hayirlisi olsun canim

Maşallah buna da şükür, ben en geç 9 da en erken 7 de ayaktayım şekerim kaydirigubbakcemile2

canim bende 7de kalkiyorumda bugünde kalktim kizim uyusukluk yapti 8e geliyodu bende dedim gitme bugün kirese yattim be o kalkti

Slm canım hayırlısı hadi inşallah gönlüne göre olsun herşey

kizlar dün aksam misafirim vardi bende cokkk yorgundum aksam bulasiklarim duruyo yaaaa
böyle olunca cok zor oluyo yapmayim diyorum aradabir oluyo cayimi icmaden bulasiklarimi halladeyim birazdan gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…