- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.141
slm kızlar doktorum bu ay iğne tedavisine başladı 6gün karnımdan iğne vurucam sonra kontrol var çatlatma iğnesi vuracaklar daha sonra olursa bebiş olcak bakalım hayırlısı inaşallah olur :Saruboceq:
saolun kızlar ii dilekleriniz için gonal_f die bi iğne bu iğne hakkında bilgisi olan varmı
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/33784-gonal-f-kullanan-varmi.html
Bu linki bi tıkla istersen canım..
tşkkürler bitanem ilgin için biraz okuyim bakalım merak ediyorum kızlar bu ay dualarınız benimle olurmuu?:Saruboceq:
saol tatlım amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Hayırlı Cumalar canlarım
masaallah kızlar doldurmussunuz yıne sayfaları sekerler
kahvaltıdan sonra kızlar dvd ızlemek ıstedıler bende ne zamandır bakım yapmıyordum havada yagmurlu canım bırsey yapmak ıstemıyor bakım yapayım barı dedım
once bır agda yaptım sonra kaslarımı aldım manıkur yaptım agda sonra karınca yumurtamı surdum
ayaklarıma ayak kremımı surdum bebek ayagı gıbı yaptım.ustune bır kahve ıcım kahvemın telvesıylede el ve yuzume peelıng yaptım
ay pek bır mutlu ve guzel hıssedıyorum kendımı.kızları az sonra yatırıp ders calısmak ıstıyorum
kızlar uyanıncada bır ev supurup sılıp yemek yaparız.
kızları uyuttugumda bıraz namaz kılıp kuran okumak da ıstıyorum dedem ve dua bekleyen tum olmuslerımız ıcın.
Ne güzel bakıma almışsın kendini minikkuşumkaydirigubbakcemile3 Ben regl oldum baş ağrım var biraz kendimi çok paçoz hissediyorum delikafadulden
İyi dersler sana kolay gelsin.. Namazını dualarını kabul etsin Rabbim :Saruboceq:
özlemez miyiz hic???? güle güle git gel canım:teytey:günaydın kızlar hayırlı cumalar ben anneme gidiyorum 10 gün yokum beni özleyin dosçakalın............
slm kızlar doktorum bu ay iğne tedavisine başladı 6gün karnımdan iğne vurucam sonra kontrol var çatlatma iğnesi vuracaklar daha sonra olursa bebiş olcak bakalım hayırlısı inaşallah olur :Saruboceq:
masaallah kızlar doldurmussunuz yıne sayfaları sekerler
kahvaltıdan sonra kızlar dvd ızlemek ıstedıler bende ne zamandır bakım yapmıyordum havada yagmurlu canım bırsey yapmak ıstemıyor bakım yapayım barı dedım
once bır agda yaptım sonra kaslarımı aldım manıkur yaptım agda sonra karınca yumurtamı surdum
ayaklarıma ayak kremımı surdum bebek ayagı gıbı yaptım.ustune bır kahve ıcım kahvemın telvesıylede el ve yuzume peelıng yaptım
ay pek bır mutlu ve guzel hıssedıyorum kendımı.kızları az sonra yatırıp ders calısmak ıstıyorum
kızlar uyanıncada bır ev supurup sılıp yemek yaparız.
kızları uyuttugumda bıraz namaz kılıp kuran okumak da ıstıyorum dedem ve dua bekleyen tum olmuslerımız ıcın.
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?