Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Gonal-f gebe kalma olasılığını arttırmak için yumurtaları olgunlaştırıp yumurta sayısını arttıran bir iğneymiş ve yumurtalar belirli olgunluğa eriştikten sonra çatlatma iğnesi vuruluyomuş.. Bu iğneyle hamile kalan çokmuş inşallah senin de olur canım inşallah.. AMİN..

masaallah kızlar doldurmussunuz yıne sayfaları sekerler
kahvaltıdan sonra kızlar dvd ızlemek ıstedıler bende ne zamandır bakım yapmıyordum havada yagmurlu canım bırsey yapmak ıstemıyor bakım yapayım barı dedım
once bır agda yaptım sonra kaslarımı aldım manıkur yaptım agda sonra karınca yumurtamı surdum
ayaklarıma ayak kremımı surdum bebek ayagı gıbı yaptım.ustune bır kahve ıcım kahvemın telvesıylede el ve yuzume peelıng yaptım
ay pek bır mutlu ve guzel hıssedıyorum kendımı.kızları az sonra yatırıp ders calısmak ıstıyorum
kızlar uyanıncada bır ev supurup sılıp yemek yaparız.
kızları uyuttugumda bıraz namaz kılıp kuran okumak da ıstıyorum dedem ve dua bekleyen tum olmuslerımız ıcın.

Ne güzel bakıma almışsın kendini minikkuşumkaydirigubbakcemile3 Ben regl oldum baş ağrım var biraz kendimi çok paçoz hissediyorum delikafadulden
İyi dersler sana kolay gelsin.. Namazını dualarını kabul etsin Rabbim :Saruboceq:

sorma canım valla benımde dun bıttı
ay bu kadınlık ne pıs yaaa offf offff
dun bıttı dedım bugun hemen bır bakım yapayım tertemız gezeyım dedım
aksama askımada guzel gorunem:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gecmıs olsun canım benım sanada
cok sagolasın canım allah razı olsun gorusmek uzere ınsaallah

günaydın kızlar hayırlı cumalar ben anneme gidiyorum 10 gün yokum beni özleyin dosçakalın............
özlemez miyiz hic???? güle güle git gel canım:teytey:
slm kızlar doktorum bu ay iğne tedavisine başladı 6gün karnımdan iğne vurucam sonra kontrol var çatlatma iğnesi vuracaklar daha sonra olursa bebiş olcak bakalım hayırlısı inaşallah olur :Saruboceq:

Bu mübarek günde bütün arkadaslar dua ediyodur emin ol
Allah hayırlısıyla bi bebek sahibi etsin (amin)

Kızlar bugün yine ögleden sonra gezmedeyim. Bu sefer komsuya inecem
Kızada cişi ögrettim ya artık kim tutar beni???:lepi::lepi::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool:
Ev temizliğimide yaptım ben işleri bitirene kadar sayfalar dolmus masallah
Hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:

oh oh ne iyi etmissin birde ben yapsam yaaaa benimde bakima ihtiyacim var
ben kas almayi pek beceremiyorum püfnoktasini bilen varsa banada desin
kasimin birisi yarik oldugu icin düzgün almam mümkün olmuyo
allah kabul etsin canimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…