Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldinde enrdesin kimseler yok yine forum yazan yeride degistirmisler kac kisi var görünmüyo durmadan yeniliyolar şakkıdı

oh oh hadı ıyı gezmeler sekerım
kım tutar senı sımdı ıslerde bıtmıs keyıflerde yerınde canım benım ıyı sohbetlerrrrrrrrr

gel kıs ben senıde halledeyım sekerım
soyle bastan asagı :roflol:
canım kose oldugum ıcın zatı ıkı tel kasım kılım tugum var onları almakta sorun olmuyor valla:roflol::roflol::roflol:

kız nerdesiniz ya.
bu gün ne oldu millete böyle herkes kayboldu.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.laelaelaelaelae

buralardayım sekerım naz uyudu elıfde accık oyun oynamak ıstedı bende ortalıgı toparlayıp geldım
hafta sonu evım temız olsun kocıskom evde dısarıda cıksak geldıgınde hazır olsun yemegım ısım gucum dıye
acıktık sımdı yemek yıyecegız sonra kızlarımla tv ızleyecegız seker

ayay tatlım yanlızmı kalmış korkmuşmu

sen nerdesin be sabahtan beri kayboldun hııııklava:

canım oncekı sayfalarda elıfı sormustun cevap yazmayı unuttum sanırım sımdı aklıma geldı
kusura bakma canım
cok sukur daha ıyı ılacları ıyı gelmeye basladı sanırım gece hıc uyanmadı atesı dun ogleden sonrada dusmustu.
sanırım ıyılestı cunku kardesıyle kosturmaya basladı
tv karsısında pıneklemıyorsa bılıyorumkı elıf saglam:roflol::roflol::roflol::roflol:
tesekkur edıyorum sagolasın ılgın ıcın

dedim ya arkadaşlar çok yoğundum.şimdi biraz yoluna koydum yeni birşey gelene kadar boştayım.
ama bir baktım ki bu gün firar çok fazla kimse yok ortalıkta.millet gezmelerde yada kayıplarda.ama bakıyorum ufak ufak toplanılıyor.kaydirigubbakcemile
hadi toplanın artık.topluycam yoksa hepinizi.klava:

minik kuşlarım
canım yeter bu kötü haberlerinin sonuolsun inşallah önümüzdeki hafta çooook güzel geçsin emi tatlım

amın canım ınsaallah
agzından bal damlıyor valla
benım ıcın hıc mahsuru yok valla son olabılır:roflol::roflol:

geldık sekerım geldık de sen kactın sımdıde

merhabalar herkeze hayirli cumalar arkadaslar.kaydirigubbakcemile3

merhaba canım sagolasın sanada hayırlı cumalar olsun ınsaallah

minigim kiz bende öyle olsam keske bende bir kiltüy var görme yani benim kizda bana cekecek bu gidisle

bende soğuğu canım ama merkezde oturmuyorum
küçük toroslarında arasında bir ilçede yaşıyorum tam yayla havası yani şekerim
karımızda yağar merkeze göre soğuk burası ama yazın harika denize inmek istersekde 1,5 saatimizi filan alıyor
bu hafta gidemedim canım pazara gelecek hafta alayım tatlım sizede yerimseniben

Kızlaaaaaaar ben geldim
Bugün pek girmemişsiniz anlıyorum ben yokum diye de mi???:roflol::roflol::roflol:
Saka bi yana nerelerdesiniz ????:uhm::uhm:
Calısan bayanlar hadi gözünüz aydın bu haftada bitti simdiden iyi haftasonları diliyorum
herkese sevgilera.s.a.s.

iyi akşamlar kızlar...bugün giremedim gezmeye gitmiştim...şimdide yemeği hazırladım eşim gelmek üzere onu beklerken size bakıyım dedim ama kimseler kalmamış....öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…