Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:1shok: :1shok: :1shok:

Günaydın kızlar herkes oynuyo demek Allah neşenizi bozmasın .. sositososito hihoyyyt

Ben yazamadım bikaç gün, kızım huysuzdu, iştahı gitmişti, sanırım üstten dişi patlıycak şimdi de hafif ishali var :uhm:

cnm zaten enerjimiz warda herzaman ortaya çıkamıyoo
yaparsın hamarat arkadaşım
baksana bende gidemedim daha
kolay gelsin canımcıım:1hug:

döktür efsunum döktürrrr
ohh yandann......... yandannn

anam döktürmekten takatım kalmadı
işleri güçleri kim yapacak sonra:roflol::roflol::roflol:

sevgiscim rosemm doğru söylüyor.kim demiş yanlızsın diye hayatım.biz burdayken sen hiç yanlız değilsin.senin yanında bizler varız.emin ol bizler varken kendini asla yanlız hissetmiyceksin.bizler uzağız ama gene yüreklerimiz seninle.
ama ankaradaki arkadaşlar emin ol hem kalben hemde gerçek anlamda yanında olucaklardır.yanılmıyorum dimi arkadaşlar.burda ayrı bir dosluk var hayatım.belkide kimseyle kuramıyacağın gerçek dostluklar var burda.menfaat içermeyen,kötülük içermeyen bir dostluk.biz hepimiz senin aileniz artık.eğer bizi kabul edersen canım.
sana bütün kulüpdeki arkadaşlarım adına bunu veriyoruma.s.a.s.
:1hug::1hug:

geçmiş olsun canımŞeniza.s.
acil şifalar bugün maşallahımız var topik coştuyerimseniben

geçmiş olsun canım benim a.s.a.s.

hoşgeldin canım.geçmiş olsun.eğer ishalde varsa kesin dişdir hayatım.bu zamanda bayağı huysuz olurlar.allah yardım etsin güzelim.

evet haklısın canım aynen katılıyoruma.s.a.s.a.s.

Çok üzgünüm çoook canım benim 2 ay önce buraya gelseydim sana dünyanın tamamı benim derdim ama dünyamı kaybettim ve kimsesiz kaldım kendim kadar neşeli birini görmemiştim ama şimdi 3 meleğim var başka hiç bişeyim yok artık Çok üzgünüm çoook

gel yavrus istanbulu dağıtırız hep beraber
datlum topikçe bende toplanıyoruz
sabahları denize karşı balkonumda kahve içeriz hep beraberŞenizŞenizŞeniz

canım benim sağolun ya gerçekten hepiniz çok şekersiniz hepinizi çooookk öpüyoruma.s

datlum benim ben senin yerinede oynarım
teşekkürler tatlım

ne yaparsın tam bir oynama özürlüyüm en son düğünümde mecburen oynamıştım
:roflol::roflol::roflol::roflol:yakın çevrem nasıl oynayacağımı çok merak ediyordu
tüm beceriksizliğime rağmen tam not almıştım nasıl olduysa bende anlamadım:roflol::roflol::roflol:

bak hayatım sen bize takıl.nasıl oynanır öğrenirsin.
hadi canım hadi göbek şow başlasın:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…