- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.501
cnm zaten enerjimiz warda herzaman ortaya çıkamıyoo
yaparsın hamarat arkadaşım
baksana bende gidemedim daha
kolay gelsin canımcıım:1hug:
döktür efsunum döktürrrr
ohh yandann......... yandannn
geçmiş olsun canımŞeniza.s.:1shok: :1shok: :1shok:
Günaydın kızlar herkes oynuyo demek Allah neşenizi bozmasın .. sositososito hihoyyyt
Ben yazamadım bikaç gün, kızım huysuzdu, iştahı gitmişti, sanırım üstten dişi patlıycak şimdi de hafif ishali var :uhm:
:1shok: :1shok: :1shok:
Günaydın kızlar herkes oynuyo demek Allah neşenizi bozmasın .. sositososito hihoyyyt
Ben yazamadım bikaç gün, kızım huysuzdu, iştahı gitmişti, sanırım üstten dişi patlıycak şimdi de hafif ishali var :uhm:
:1shok: :1shok: :1shok:
evet haklısın canım aynen katılıyoruma.s.a.s.a.s.sevgiscim rosemm doğru söylüyor.kim demiş yanlızsın diye hayatım.biz burdayken sen hiç yanlız değilsin.senin yanında bizler varız.emin ol bizler varken kendini asla yanlız hissetmiyceksin.bizler uzağız ama gene yüreklerimiz seninle.
ama ankaradaki arkadaşlar emin ol hem kalben hemde gerçek anlamda yanında olucaklardır.yanılmıyorum dimi arkadaşlar.burda ayrı bir dosluk var hayatım.belkide kimseyle kuramıyacağın gerçek dostluklar var burda.menfaat içermeyen,kötülük içermeyen bir dostluk.biz hepimiz senin aileniz artık.eğer bizi kabul edersen canım.
sana bütün kulüpdeki arkadaşlarım adına bunu veriyoruma.s.a.s.
:1hug::1hug:
aa hayatım günaydın ama bak olmadı şimdiklava:
bensana dün akşam demedimmi ne demek o kimsesiz lafı diye hııı bak ben buranın şefiyim sevmem negatif düşünceyi hadi bakim tatlım değiştir şunu kendimize gelelim biz varken ne demek o kimsesizlik kaydirigubbakcemile5
dimi kızlar şşştttt arkadaşımıza ilgi gösterelim acık kendini iyi hissetsin bakem hadi benim acık işim var elemanlara iş dağıtıcam ayşegül duymasın hihihiiii tanışın banada anlatın hadi canlarım benim:1hug:
eryamanda oturuyorum istanbul da kardeşim var kalacakyer sorun olmaz büyük bir arabamda var oda sorun olmaz sen kocadan izin almaya bak hep birlikte gider eğlaniriz bütün arkadaşlarla tanışır kaynaşırız.kaydirigubbakcemile
sevgiscim rosemm doğru söylüyor.kim demiş yanlızsın diye hayatım.biz burdayken sen hiç yanlız değilsin.senin yanında bizler varız.emin ol bizler varken kendini asla yanlız hissetmiyceksin.bizler uzağız ama gene yüreklerimiz seninle.
ama ankaradaki arkadaşlar emin ol hem kalben hemde gerçek anlamda yanında olucaklardır.yanılmıyorum dimi arkadaşlar.burda ayrı bir dosluk var hayatım.belkide kimseyle kuramıyacağın gerçek dostluklar var burda.menfaat içermeyen,kötülük içermeyen bir dostluk.biz hepimiz senin aileniz artık.eğer bizi kabul edersen canım.
sana bütün kulüpdeki arkadaşlarım adına bunu veriyoruma.s.a.s.
:1hug::1hug:
denize doğru kahveye dayanamam eşim göndermez ama kaçıpda gelsemmigel yavrus istanbulu dağıtırız hep beraber
datlum topikçe bende toplanıyoruz
sabahları denize karşı balkonumda kahve içeriz hep beraberŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?