Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

niye kız aman sen otur öyle biz bıcırıgınla oynarız:sm_cool:

desene teyzelerine çekmiş kızımız.
kız bırak oynasın meleğimizi.:teytey::teytey:
bıraktım oynuyor zaten
bu aralar hadisenin dümtekdeki dansı yapıyor beceriyorda kerata ama babasına göstermiyor nedense :roflol:daha oynarken göremedi babası bana çaktırmadan videoya çekde oradan göreyim bari diyor
analamdığım öyle oterite bir baba değil üstelik

ben bugün size pek katilamayacam basim agriyo kizimida götürmedim oda evde cikacam birazdan görüsürüz yine size iyi sohpetler
bu haldeyken okuduklarimdanda bisey anlamiyorum görüsürüz kizlar byeeeee

geçmiş olsun canım benima.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

SEVGİS anlıyorum tatlım zor ama ne olur yeni hayatına alışmalısın yaşam bu kime ne sunar bilinmez

canım arkadaşım aşkımı 2 ay olmuş uğurlayalı ben nasıl kimsesiz olmam inşallah toparlanırım ama nasıl bilmiyorum işte:çok üzgünüm:

zor olucak hayatım bunu hepimiz farkındayız ama senin meleklerin var.toparlanman gerekiyor.onlar için toparlanman ve güçlü olman lazım.sen güçlü olmazsan onlar nasıl güçlü olup bu hayata atılıcaklar.sen onların güç kaynağı olmalısın canım.

:1shok: 2 dk başka bi konu okuyım dedim 4 sayfa birden nasıl doldurdunuz maşallah ben bu hıza yetişemiycem sanırım çok yorgun hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı

Yeni bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin canım..

Kızlar öptüm hepinizi sonra yine uğrarım yanınıza Şeniz

canım sağol ya zaten iki gün içinde belli ettin arkadaşlığını sağolasına.s.

asıl ben teşekkür ederim canım benim
bende kızımı kaybettiğim zaman böyle hissetmiştim.
hissediyorumda ama herşey aynı ve değişmiyor .
sadece alışmaya çalışıyorsun yokluğa ama unutmuyorsun
eminimki eşinde bundan sonra hayatına kaldığın yerden devam etmeni isterdi.ŞenizŞenizŞeniz

zaten insan ayakta durabiliyosa o 3 çocuğun hatrına duruyo ve eşim 15 yılda 1 kere beni üzmeyen ve benim mutluluğum için yaşayan adam o hiç istemezdi bu hale gelmemi ama elden gelen bişey yok acı atılmıyo :1no2:

kızlar ben çıkmak zorundayım kızlarımı okuldan almam lazım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum:a015:

günaydıın kızlar....sabah sabah ne çok kaynatmışsınız öyle...yeni arkadaş katılmış aramıza galiba sevgis1976 hoşgeldin aramıza....bu arada istanbulda buluşmamı yapacaksınız yoksa hııım bensiz olurmu hiç....kaydirigubbakcemile5

canım arkadaşım aşkımı 2 ay olmuş uğurlayalı ben nasıl kimsesiz olmam inşallah toparlanırım ama nasıl bilmiyorum işte:çok üzgünüm:

ah be gülüm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: dualarımız seninle
ama insanız başımıza herşey gelebilir hayattan kopulmaz tamam çok yeni nedenini nasılınıda bilmiyorum ama hiç bişey seni teselli edemez anlıyorum sen katıl bize yaz oku kafan dağılır bize yakın hissedinceye kadarsana musadee ama o yazı gidecek emi tatlım hadi bak benden izin çıktı sana şekerim..ağlalamk istediğinde kızlar yaz yeter buradaysak hemen omzumuza yaslan gülkmek istediğinde sıkıldım yaz yeter hemen yeteriz sana hep beraber biz buradayız canım sende bizle ol....:1hug:

hepiniz gelin şekerler
bizde ev gani
ay olmazsa enişteyi yazlığa gönderir
bizim evde bi kadınlar matinesi yaparız
yoksam pijama partisimi yapsak
alllah allah ne güsel olur:lepi::lepi::lepi::

hemen gelıyom seker valla su ıslerımı bır halledeyım
senınle bır gece pıjama partısı haaa
ıstanbul allah yardımcın olsunnnn:roflol::
kknın en delısı bol topıgı bır araya gelecek ay ay ne guzel yaaaaaaaaa

miniğim siz gelin yeterki.bak kaç eviz burda sizlerimi ağırlayamıyacağız burda.aşkolsun.
hepinizin başımızın üstünde yeriniz var.siz gelin gerisine karışmayın canlarım benim.

gelecem seker gelecem
gecen gun esımle efsunun kocıskosu telde konusuyorlardı enıste
bak abı hanımlar arkadas cocuklarda arkada eeee bızım arkadas olmamamız ıcın bır sebep yok ıllakı geleceksınız dedı
enıstem cagırdı akan sular durur zaten demı kıs efsunnnnnnnnnnnnnnnn
a.sa.s

aaaaaaaaaa yakınız sekerım yaa bende batıkentteyım 10dk arabayla sekerım
ınsaallah gorusmek tanısmak nasıp olur canım
kc alısverıs merkezı goksu harıkalar dıyarı sureklı gıttıgımız yerlerdır kızlarla
kocısden ızıne gerek yok canım sagolsun cok anlayıslı ıyı bır esım var.kırmaz benı hıc

ankaralı bacularım gelin tatlım gelin beklerim

gelecegız adas gelecegız su yazı bır getırelım hayırlısıyla ınsaallah

haydin ben kaçar ada yine durmuyooo
kızlarımla güzel bi kahvaltı yapalım buyrun hanımlar sizde katılın bize
ilk fırsatta yanınızdayıımmm şekerlerimm

kolay gelsın bebegım
opuyorum senı sekerrrrrr
meleklerımıde

kızlar bende göbiş atmazmıyımhihoyyyt

allah senı kahretmesın kıs goruntu kırlılıgı yaratmasana surda
:roflol::roflol:

anam oynuyoruz işte.daha ne yapalım.sositososito
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

oynayın bakalım nesenız bol olsun sekerler yaaaaaaaaaaaaa

oh oh oh hadi kızlar bu enerjiyle biz neler yapmayız yavru kuşlarım benim.
göbeklerinize sağlık.hadi bakem sağdan soldan oh ohhhhhhhhhhh
:teytey::teytey:

ohhhhhh yandan yandan hadııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyyt

şekerler oynamayı beceremem ama alkış tutayım bari tempo benden olsun

bız ogretırız sekerım yaaaaaa askolsun
ben tahta kurusu bıle oynayıp kıvırabılıyosam herkes oynar heralde:roflol::roflol::roflol:

gecmıs olsun bebegım ama dıkkat et canım ıshal kotu yapıyor cocukları su ıcsın bolca su kaybetmesın

aynen sekerım katılıyorum sana

gel yavrus istanbulu dağıtırız hep beraber
datlum topikçe bende toplanıyoruz
sabahları denize karşı balkonumda kahve içeriz hep beraberŞeniz

ay ıkıde bır dıyıp durma yaaaaaaaa
denıze karsı senle bır kahve bır sıgara ıkı lafın belını kıracagım gunu beklıyorum sekerım :Saruboceq::

sorma yaa bır kahvaltı yapıp geleyım dedım cosmus gene hatunlar
allahım allahım oku oku bıtmedı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…