- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.461
ayyyyyy ayyyyyyyyyyyayyyyyyyyyyyyy ölürüm senin için s1907
kknın en özel kadınııııııııa.s.
bak nasıl uyandırdın beni hemen
kız benim o kızım olurmu hiçççççççççççç:dance:
evvveeettt arkadaşlarım saolsun s1907 ciğim sayesinde uyandım bir anda
heyyoooooooo
günnnayyydııınnnnnnnn canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
zerenim şimdilik doğum günün kutlu olsun diyim sonra en özel şekilde yaparız bir partipartii
hayat güzel yaşamak güzel kapris yapmak daha güzelll ohh artık nede kaprisli gaci oldummm
aa bu ne beee yeter bende kaprisliyim artıkınnn kamilecem efsunem minik kuşlarım sizlerede kocamannn öpücükler işte geldi enerji makineniz hadi bakemm hop hop hopp:dance::sm_cool::sm_cool:
günaydın miniğim.sen merak etme.biz şimdi buluşsak bile sen gelincede buluşuruz.seni görmeden gönderirmiyiz hiç seni hayatım.sen yeterki gell.bendede misafir olursun şekercim.a.s.a.s.
ya ne buluşması bakayım
tabi yakınız diye buluşun bakalım
bende gelebilsem keşkesenağlama
ama size güzel vakitler yinede
fotoları koyacaksınız amaa.s
günaydın kızlararkadaşım mutlu yıllar allah uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin
arkadaşım(minik kuşlarım)bizde ankarada buluşuruz daha sonra senin kızlarla benim kızları alır istanbula gideriz merak etme sen kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlararkadaşım mutlu yıllar allah uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin
arkadaşım(minik kuşlarım)bizde ankarada buluşuruz daha sonra senin kızlarla benim kızları alır istanbula gideriz merak etme sen kaydirigubbakcemile5
yaa sen benim resmime o güzel yorumu yazarsında ben yerimde dururmuyum:sm_cool:
zerenim coşalımhayatım hadiiiii mutlu yıllar olacak inşallah bebenle kocişinle bizlehihihii:roflol:
(kızlar bakın bizide kattım haa bu arada hayatına ayşegülün)
ya beni neden kimse çağırmıyo ki buluşmaya hııı yoksa beni beğenmiyormusunuz hıııııbenneyaptımki
iyi kalın ölee bensiz bensiz uyuşukuyuşukfisfisfis
günaydın canım hımm güzel bir düşünce şimdiden iyi eğlenceler tatlımarkadaşım(minik kuşlarım)bizde ankarada buluşuruz daha sonra senin kızlarla benim kızları alır istanbula gideriz merak etme sen kaydirigubbakcemile5
maşallah gezin şekerim hakettin minikcim iyi gezlemeler canımolur canım ben gelıncede ıst bulusuruz
ozaman sımdı sız bulusun ızın verdım sekerrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
sekerım yaa senlede bulusurum ayol askolsun
bana gezme olsun yeterkı heryere gelırım
hayırlısıyla su yaza bır cıkayım sınavları dugunu atlatayım kocıskom soz verdı gezecegım ıyı bır tatılı hakettım:lepi::lepi::lepi:
enıstem cagırıp duruyo zatı efsuna gıdecem yaza bakalım kısmet olursa kardesımde ıst asker onuda zıyarete gıdecegım
şefim sana sormaya gerek duymuyorlar geleceğinden eminleryaa sen benim resmime o güzel yorumu yazarsında ben yerimde dururmuyum:sm_cool:
zerenim coşalımhayatım hadiiiii mutlu yıllar olacak inşallah bebenle kocişinle bizlehihihii:roflol:
ya beni neden kimse çağırmıyo ki buluşmaya hııı yoksa beni beğenmiyormusunuz hıııııbenneyaptımki
yaa sen benim resmime o güzel yorumu yazarsında ben yerimde dururmuyum:sm_cool:
hee valla ader var gulzeyno var sen ben varsın bızde ankarada bulusup tanısıp ıstanbula gıderız demıyerimsenibenyerimseniben
kızlar hepımızı agırmayabıleceksınız demı teklıfsız gelıyoz ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
sevgıs1976 canım sen nerede oturuyorsun ankarada.dun resımlere baktıgımda sıman yabancı gelmedı ondan sordum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?