Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
guzel bır gun olması dılegıyle ınsallah
elıfın arkadası geldı annesı dıscıye gıdecekmıs bırakabılırmıyım dedı aksam ben de cok sevınır elıf dedım
sımdı geldıler kahvaltımızı yapalım onlar oynarken ben sızlere kosarım sekerler
gorusmk uzere canlarım

canım yerim ben seni.uyandığına sevindim.
hayatım ya senin bu enerjin var ya.öldürücek beni ne kadar pozitif bir insansın sen öyle.
sen böyle olunca insan ister istemez enerjik oluyor.güzel sözlerin için sana çok teşekkür ederim hayatım.a.s.a.s.
:dance::dance:

günaydın miniğim.sen merak etme.biz şimdi buluşsak bile sen gelincede buluşuruz.seni görmeden gönderirmiyiz hiç seni hayatım.sen yeterki gell.bendede misafir olursun şekercim.a.s.a.s.

olur canım ben gelıncede ıst bulusuruz
ozaman sımdı sız bulusun ızın verdım sekerrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

ya ne buluşması bakayım
tabi yakınız diye buluşun bakalım
bende gelebilsem keşkesenağlama
ama size güzel vakitler yinede
fotoları koyacaksınız amaa.s

sekerım yaa senlede bulusurum ayol askolsun
bana gezme olsun yeterkı heryere gelırım
hayırlısıyla su yaza bır cıkayım sınavları dugunu atlatayım kocıskom soz verdı gezecegım ıyı bır tatılı hakettım:lepi::lepi::lepi:
enıstem cagırıp duruyo zatı efsuna gıdecem yaza bakalım kısmet olursa kardesımde ıst asker onuda zıyarete gıdecegım

yaa sen benim resmime o güzel yorumu yazarsında ben yerimde dururmuyum:sm_cool:

zerenim coşalımhayatım hadiiiii mutlu yıllar olacak inşallah bebenle kocişinle bizlehihihii:roflol:
(kızlar bakın bizide kattım haa bu arada hayatına ayşegülün)

ya beni neden kimse çağırmıyo ki buluşmaya hııı yoksa beni beğenmiyormusunuz hıııııbenneyaptımki
iyi kalın ölee bensiz bensiz uyuşukuyuşukfisfisfis

arkadaşım(minik kuşlarım)bizde ankarada buluşuruz daha sonra senin kızlarla benim kızları alır istanbula gideriz merak etme sen kaydirigubbakcemile5

arkadaşım(minik kuşlarım)bizde ankarada buluşuruz daha sonra senin kızlarla benim kızları alır istanbula gideriz merak etme sen kaydirigubbakcemile5

hee valla ader var gulzeyno var sen ben varsın bızde ankarada bulusup tanısıp ıstanbula gıderız demıyerimsenibenyerimseniben
kızlar hepımızı agırmayabıleceksınız demı teklıfsız gelıyoz ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
sevgıs1976 canım sen nerede oturuyorsun ankarada.dun resımlere baktıgımda sıman yabancı gelmedı ondan sordum canım.

aşk olsun şeker topikçe buluşacağız şekerim
kanbersiz düğün olurmu hiç
hemen asma suratınıŞenizŞeniz

günaydın canım hımm güzel bir düşünce şimdiden iyi eğlenceler tatlım
maşallah gezin şekerim hakettin minikcim iyi gezlemeler canım
kardeşinde çok mutlu olur
şefim sana sormaya gerek duymuyorlar geleceğinden eminler
hemen alınıyorsun ama olmazki:roflol:

günaydın güzel bir gün olsun hepimize
ayşegül cnm iyi senelere sewdiklerinle uzun ömürler........................

aaaa ne bu yaa hızınıza yetişemiyom valla maşallah
herkesler iyidir inş.
canlarımmmmm benimmm

canım sensiz olurmu hayatım.tabiki sende geliceksin.hayatım o resime inanki kızın diye mesaj yazdım.maşallah hiç boyunca kızı olan bir anneyi anımsatmıyorsun şeker.

hepiniz gelin şekerler
bizde ev gani
ay olmazsa enişteyi yazlığa gönderir
bizim evde bi kadınlar matinesi yaparız
yoksam pijama partisimi yapsak
alllah allah ne güsel olur:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…