K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.581
zeynocum hoşgeldin hayatım.bu yeni arkadaş bizi altüst etti ya.bu nasıl bir acıdır.tarifi mümkün değil.
canlarım benım oglen oldu artık bende kacıyorum ortalıgı toparlayım nazı yatırayım elıf arkadasıyla hem oynuyor hem dvd ızlıyorlar bende calısma odasına gecıp kapıyı kapatayım kafayı gomeyım ders yapayım bıraz
gorusmek uzere sekerler meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum canlarım
herkes kendıne ıyı davransın ok
canim bu dis derdi bitmiyo hic bebekken basliyo tam hepsini düzdü tamam diyorsun rahat bir nefes almaya baslayinca bundada dökülmeler baslicak bu kezde cektirmek istemicekler yanmi cikti düzmü oda var tabi
insallah hicbilmez disini nasl cikardigini ben kizimda hic anlamadim cikmadi diye konusurken yasindan 3-4 gün önce cikardi
canim bu dis derdi bitmiyo hic bebekken basliyo tam hepsini düzdü tamam diyorsun rahat bir nefes almaya baslayinca bundada dökülmeler baslicak bu kezde cektirmek istemicekler yanmi cikti düzmü oda var tabi
insallah hicbilmez disini nasl cikardigini ben kizimda hic anlamadim cikmadi diye konusurken yasindan 3-4 gün önce cikardi
minikcim birden biremi olmuş vefatı.
zeynocum hoşgeldin hayatım.bu yeni arkadaş bizi altüst etti ya.bu nasıl bir acıdır.tarifi mümkün değil.
üfffffffff minik üzüldüm şimdi ALLAH sabır versin arkadaşımıza
kızlar merhaba.benim de 2 tane meleğim var.onları çok seviyorum.analarına hiç benzemiyolar.çok güzeller ya
canım dun gece topıkde tanıstık 3 gun olmus kkya uye olalı.aksam konusurken tanısırken ogrendım canım 30 aralıkda esını kaybetmıs arkadasımız acısı cok yenı onun ıcın uzulduk canım 3 melegı var onunda
oyle ıste anlayacagınsenağlamasenağlama
davidofcum sorma yaşlandım kız 32 oldum ayyyy çokmu yaşlandım senağlama
davidofcum sorma yaşlandım kız 32 oldum ayyyy çokmu yaşlandım senağlama
bak şimdi emiy bu yaptığın kavgada yapılmaz
anaaaa :1shok: :1shok: kiz aramizda nerdeyse 10 yas var ben 24 yasindayim 25 olacam yoksa ben sana ninemi desem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok:
:1ninca:
kız ben seni parçalarım tutmayın beni heeeeeeytttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?