Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım benım oglen oldu artık bende kacıyorum ortalıgı toparlayım nazı yatırayım elıf arkadasıyla hem oynuyor hem dvd ızlıyorlar bende calısma odasına gecıp kapıyı kapatayım kafayı gomeyım ders yapayım bıraz
gorusmek uzere sekerler meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum canlarım
herkes kendıne ıyı davransın ok

Yeni gelen arkadaşın mı eşi vefat etmiş senağlama Allah rahmet eylesin, sabır versin kalanlara, Meleklerini ona bağışlasın senağlama senağlama

Hadi canım kolay gelsin
İyi dersler sana az kaldı sınavlara
Bende kacayım kurs için hazırlanacam daha:1hug:

İki kere yollamışım kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

Evet canım haklısın sanırım tam hepsi çıkacak bu sefer dökülenler, yenisi çıkanlar, e bakıcaz onlarda düz çıkacakmı.. İnşallah dişleri bana çeker inci gibi dizilmişler ne güzel :smiley-cool: Bbasına çekerse dişleri kafamçokkarıştı

minikcim birden biremi olmuş vefatı.

canım soramamkı oyle seylerı ırdelemeyı uzuldum boyle bır hos oldum gece gece.
profılıne baktım resımlerı gordum orada resımlere yorum yapan arkadaslara anlatmıs
20dk ıcınde kalp krızı gecırıp vefat etmıs canım yaa
ıste bır anlık yaa omur dedıgımız sey bır anlık
esıme gıttım sarıldım agladım onunda gozlerı doldu
rabbım kımselere yasatmasın ınsaallah canım yaaa

zeynocum hoşgeldin hayatım.bu yeni arkadaş bizi altüst etti ya.bu nasıl bir acıdır.tarifi mümkün değil.

aynen oyle valla tarıfı yok canım yaaaa

üfffffffff minik üzüldüm şimdi ALLAH sabır versin arkadaşımıza

amın canım benım amınnnnnnnn rabbım dusmanımın basına bıle vermesın ınsaallah
teyzemın kızınında esı mıde ve bagırsak kanserıymıs her ıkısıde alınmıs ve dr 2 ay yasar ancak demıs.
pazar gununden berıde o kafama takılıyor dusunemıyorum o acıyı yaa
rabbım esırgesın ınsaallah
hayatta kımseyı kırmaya kımseyı uzmeye degmez ıste
bır varız bır yok.senağlamasenağlama

Zeren (Ayşegül) senin doğum gününmü bugün şekerim.. kaydirigubbakcemile5

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s. Şeniz

Kaç yaşında oldun bebişim şakkıdı

Son düzenleme:
kızlar merhaba.benim de 2 tane meleğim var.onları çok seviyorum.analarına hiç benzemiyolar.çok güzeller ya

hosgeldin aramiza a.s. a.s.

allah sabir versin basi sagolsun canim üzüldüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bak şimdi emiy bu yaptığın kavgada yapılmaz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: canim caka ettim ya alinma hemende yasin genc daha sana 40dan sonra derim ama nine degil teyze diyim olurmu :uhm: :uhm: :uhm: :roflol: :roflol:

davidofcum bu emiy ne diyor bacım aloooo başın geçmiş valla ooooohhhhhhhhh ugraş benle ne güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…