Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

neler kaynattiniz böyle kiz minik nere gidiyon bensiz nere cagiriyonuz ask olsun ben cagirma yokmu darildim size

kizlar bugün ne pisirecemi bilmiyorum ya bisey yapmayi planliyorum ama nasil olur bilemiyorum
menülerinizde neler var cabuk yazin birazdan cikacam yani hazirlanmaya baslicam belki zaman bulamam

kızlar benimkide yolda geliyormuş.şimdi mail geldi kargonuz yola çıktı diyesüprizzzzzsüprizzzzz
kızım çok sevinicek bu işehihoyyythihoyyyt

super yaa gule gule kullanın sekerlerrrr

ay ne güzel olur hayatım.gel gel hayatım lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

canım kesınlessın esım arkadasıyla konussunda bakalım ama zor gıbı gunu bırlık gıdıp gelecek cocuklar yorulurlar hemde karsıda dedı efsuna gore uzak olacak
efsuna gıdecegım zaten sozu var esımınde yarın ıcın kesın degıl esımde haklı ıst kalabalıgında cenaze ıslerı falan derken ayak bagı oluruz dıyede dusunuyorum aksama bellı olacak bakalım

ay şekerler benimkilerde yola çıkmış
üstelik kızlarımın ikisinede göndermişler

gule gule kullanın sekerım
ne guzel onluklerıde var artık ver mutfak ıslerını ellerıne

minikcim efsun gelip alır seni mümkünse bu fırsatı kaçırma bence
kızlarla sana iyi gelir

evet evet ne iyi olur ya.hadi minik hadi minik gel gelsüprizzzzzhihoyyythihoyyyt

kısmet bakalım canım hayırlısı olsun ınsaallah

evet çok sevinecekler üstelik çok şaşıracaklarkaydirigubbakcemile5

artık kızlarda kkdan bıze hedıyeler gelıyor dıye pcye ızın cıkar sızlere canlarım
kazen abıme soylesekde kocıslerede bır guzellık yapsalaryaa
net sınırsız olur valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet ya bencede bak bu çok iyi fikir.
kocişlerede bir güzellik sonra pc biziiiiiiiiiiiiiiiiim.kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neler kaynattiniz böyle kiz minik nere gidiyon bensiz nere cagiriyonuz ask olsun ben cagirma yokmu darildim size

bellı degıl canım daha ama gel sekerım sende
efsuna ve ıst dakı melek annelerıne gıdıyoruz
hadı kossssssssss

kizlar bugün ne pisirecemi bilmiyorum ya bisey yapmayi planliyorum ama nasil olur bilemiyorum
menülerinizde neler var cabuk yazin birazdan cikacam yani hazirlanmaya baslicam belki zaman bulamam

valla sekerım bende az once kavurma yaptım pılav ustu yanına bol salata tursu yogurt
menum bu
msnde ve sızlerle laflarken arada onlarıda hallettım:roflol::roflol::roflol:
kızlar uyanınca accık yerız kalanıda aksama yerız ıste tamam yarınada pazar var balık salata dusunuyorum tarhana corbasıyla
cumaya allah kerım be anam:roflol::roflol:

bana neden yok hediye kizim 3 yasinda diyemi yaaaa kücüklerede biseler yapsinlar ama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

hanımlar önlükleriniz şimdiden hayırlı olsun
emiycim o sıkıntı bendede var ne yapacağımı sabahtan beri düşünüyorum daha bulamadım
3 saatirde pc nin başındayım..artık kalkıp işime bakayımkaydirigubbakcemile3
byyyyy

vallahi hayatım benim menümdede dalyan köfte,pilav ve çorba var.
yarında fırında tavuk falan düşünüyorum.şöyle patatesli,yanınada salata tamam oldu bitti işte.

emiy çok yap şeker
sevabına banada yolla akşam uyudum yapamadım ben yemeğimi şimdi işten git kız aç ben aç kociş aç ayy uğraştırma beni be yap bi güzellikcokacimcoook

minikcim bu harika bir fikir bir süre çenelerini tutar diyecem ama beimki ogelinceya kadar giridğime hiç söylenmez
onun elinden alıp bişey yazacak olursam işte ozaman mızıkcılık yapıyorsun der tüm gün sende akşam bir saat bana çok mu der garibimm
emiycim sebzeli mercimek çorbası ve kanıbahar kızartması yapacağım akşama canım

canım kavurma pilav benim dünkü menümdü.bugün ne yapsam bilmiyorum
ah şu eşim yemek seçmese benimde sıkıntım olmazdı ama seçiyo maalesefklava:

Kazen e bende çook tşk ediyorum. benimkinide kargoya vermişler. ne güzel bir jest yaa.
minik canım derslerinde başarılar.
ebru canım sanada başarılar.
yaparsınız siz kızlar

ay tamam bende sana yaptıracam topık annesı olarak
aglama sus :roflol::roflol::roflol:

sende tavuk et pılav yap yanına bır salata ohhhhhhhh
nasılsa yarında dusunecen canım
bızım askerlık bıtmez:roflol::roflol::roflol::roflol:

vallahi hayatım benim menümdede dalyan köfte,pilav ve çorba var.
yarında fırında tavuk falan düşünüyorum.şöyle patatesli,yanınada salata tamam oldu bitti işte.

oh oh tamam ıste guzel bır menu daha var
ellerıne saglık afıyet olsun sekerrrrrrrrrrrrr

kızlar buraya bebeğimin resmini koyduğumda sanırım 3-4 aylık falandı. artık 7 aylık oldu.
melek annelerinin topiğine bir melek gelsin
işte yeni hali

oh oh tamam ıste guzel bır menu daha var
ellerıne saglık afıyet olsun sekerrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

gel hayatım birlikte olsun.sen gel bak ben sana ne menüler çıkartıyorum.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…