- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.801
ay şekerler benimkilerde yola çıkmış
üstelik kızlarımın ikisinede göndermişler
evet çok sevinecekler üstelik çok şaşıracaklarkaydirigubbakcemile5süperrrrrr yasüprizzzzzsüprizzzzz
harika çok sevindim senin adına ve meleklerim adına hayatımhihoyyythihoyyyt
çok sevinicekler meleklerimiz:dance::dance:
kızlar benimkide yolda geliyormuş.şimdi mail geldi kargonuz yola çıktı diyesüprizzzzzsüprizzzzz
kızım çok sevinicek bu işehihoyyythihoyyyt
ay ne güzel olur hayatım.gel gel hayatım lütfen:Saruboceq::Saruboceq:
ay şekerler benimkilerde yola çıkmış
üstelik kızlarımın ikisinede göndermişler
minikcim efsun gelip alır seni mümkünse bu fırsatı kaçırma bence
kızlarla sana iyi gelir
evet evet ne iyi olur ya.hadi minik hadi minik gel gelsüprizzzzzhihoyyythihoyyyt
evet çok sevinecekler üstelik çok şaşıracaklarkaydirigubbakcemile5
neler kaynattiniz böyle kiz minik nere gidiyon bensiz nere cagiriyonuz ask olsun ben cagirma yokmu darildim size
kizlar bugün ne pisirecemi bilmiyorum ya bisey yapmayi planliyorum ama nasil olur bilemiyorum
menülerinizde neler var cabuk yazin birazdan cikacam yani hazirlanmaya baslicam belki zaman bulamam
kizlar bugün ne pisirecemi bilmiyorum ya bisey yapmayi planliyorum ama nasil olur bilemiyorum
menülerinizde neler var cabuk yazin birazdan cikacam yani hazirlanmaya baslicam belki zaman bulamam
valla sekerım bende az once kavurma yaptım pılav ustu yanına bol salata tursu yogurt
menum bu
msnde ve sızlerle laflarken arada onlarıda hallettım:roflol::roflol::roflol:
kızlar uyanınca accık yerız kalanıda aksama yerız ıste tamam yarınada pazar var balık salata dusunuyorum tarhana corbasıyla
cumaya allah kerım be anam:roflol::roflol:
bana neden yok hediye kizim 3 yasinda diyemi yaaaa kücüklerede biseler yapsinlar ama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hanımlar önlükleriniz şimdiden hayırlı olsun
emiycim o sıkıntı bendede var ne yapacağımı sabahtan beri düşünüyorum daha bulamadım
3 saatirde pc nin başındayım..artık kalkıp işime bakayımkaydirigubbakcemile3
byyyyy
vallahi hayatım benim menümdede dalyan köfte,pilav ve çorba var.
yarında fırında tavuk falan düşünüyorum.şöyle patatesli,yanınada salata tamam oldu bitti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?