Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yetmedi deseydin yakında pc de yetmedi hep birlikte toplanıcaz deseydin.yani hani buluşma için yolunu yapsaydın şekercim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedim şekerimde hayatım nasıl yola çıkcaksın bahar geldi yolda tıkanırsan ne olacak
dedi üstelik haklı da malesef adam hazır cevap nedesem hazırdır yanıtı bahanesi
bir bahane bulmada uzmandır :roflol::roflol::roflol:

saol miniğim çok teşekkür ederim hayatım.çünkü ben bu akşam eve gidip çalışmayı düşünüyordum.hazır dedim o evdeyken halletsin.saol minik kuşum benima.s.a.s.

saol miniğim çok teşekkür ederim hayatım.çünkü ben bu akşam eve gidip çalışmayı düşünüyordum.hazır dedim o evdeyken halletsin.saol minik kuşum benima.s.a.s.

rıca ederım canım ne demek
kızları yıkadım yatıracaktım baktım pcde esın yazmıs 5 dk musade ıstedım kızları yatırdım hemen ıkı dk gonderdım esınede anlattım
benım sorumlu oldugum dersler onlar canım googledan dıger derslerının ara sınav soruları dıye aratırsan bulup ındırebılırsın
cevaplarınıda karsılarına tek tek yazdım kolaylık olsun dıye soru cevap seklınde akılda kalıcı olur dıye
aksam buldugum bır sınav sorularını denedım canım basarı yuzdem hukukta 90 ıktısatta 80 ısletme ve muhasebede 80 90 arası
emın ol sadece bu sorular bıle yetıyor
ıhmal etme canım calısmayı halledecegız seker bu sınavı
gerı sayım basladı bak bugun 4 u tam bır ay var.
hadı kolay gelsın bebegım hepımıze ınsaallah

kızlar şu önlük için bende başvurdummmmmmmmmm.
haberiniz olsun.benim kız bayılır mutfakda yemek yapmaya.artık birlikte daha kolay yaparız.

kızlarrrr bizim adımıza ben aldım önlüğüüüü

ama ayıp ya bak bize yapılmış bir jestse bu yapın bişeyler hadiii daha olmadı mahkeme başvurup büyütün kızlarınız yaşlarını hadi ama aaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

harikasın miniğim.tekrar teşekkür ederim.ne kadar uğraşmışsın canım.bende akşam çalışıcam kısmetse.dediğin gibi.artık çalışmam lazım zaten.hakkını helal et hayatım.ŞenizŞeniz

başvurduğum gibi birde yüzsüzlük ettim şekerim bende 2tane var dedim diğerinede isterim ama dedim:roflol::roflol:ne yapayım kesin kavga çıkar bir kek yapmaya başlarız ikiside bazen aynı göreve talip olur gelde çık işin içinden

ee gelcekmi kii acep 2 dane
ama kıızlar bakın çok hoş bi jest haaaa hemde bize özelllllllayyyyyyyybi kafa yorun bakalım biz napabiliriz karşılık olarak hadiii boş boş oturmayın :uhm:

:roflol::roflol::roflol:
kıs bak ne durust tıplerız yaa
demı benım kızım gecen gun 7 olduydu aaaaaa bak aklıma gelmedı
eeeeeee cocuklar annelerının gozunde hıc buyumezya ondan
kazen abııııııııı ben yanlıs hatırladım kızım 7 oldu 7:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

rıca ederım bebegım ne demek helal olsun sekerım tabıkıde
aksamları o soruları calıssan yeter canım
guvenıyorum sana seker hadı goreyım kıs bızı okullu annıslerıŞenizŞenizŞeniz

bencede canım ıyı yapmıssın valla
yoksa o kekdende onluktende hayır bekleme
:roflol::roflol::roflol:

hişşşştleyip kendi kayboldu bak
efsunefe sen neredesin bakem bide bize diyorsun

yok canım kaybolmadı msnde benımle laflıyor
yarın esım cenaze ıcın ıst gıdecek sanırım daha kesınlesmedı
bende efsuna gıdeyım dedımde karsıda dedı esım zor olur dedı
benı ıkna etmeye calısıyor gel dıye:roflol::roflol::roflol:

ama kıızlar bakın çok hoş bi jest haaaa hemde bize özelllllllayyyyyyyybi kafa yorun bakalım biz napabiliriz karşılık olarak hadiii boş boş oturmayın :uhm:
evet ne yapabiliriz acaba düşünelim bakalımCADIARZU
ben espiri olrak söyledim canım dönüşümlü kullanır meleklerim

evet ne yapabiliriz acaba düşünelim bakalımCADIARZU
ben espiri olrak söyledim canım dönüşümlü kullanır meleklerim

dusunun bakalım sekerler
valla sıze ozel oldu bana yoksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar benimkide yolda geliyormuş.şimdi mail geldi kargonuz yola çıktı diyesüprizzzzzsüprizzzzz
kızım çok sevinicek bu işehihoyyythihoyyyt

ay ne güzel olur hayatım.gel gel hayatım lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…