- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.781
dedim şekerimde hayatım nasıl yola çıkcaksın bahar geldi yolda tıkanırsan ne olacakyetmedi deseydin yakında pc de yetmedi hep birlikte toplanıcaz deseydin.yani hani buluşma için yolunu yapsaydın şekercim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buradayız nerde olacağız ki başkakaydirigubbakcemile3hişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt
kıslar
nerdesiniz bakemmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaa
olmuyor
Minikkuşum istediğin çiçek olsun tüm çiçekler feda olsun sana kuşum benim..
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.QUOTE]
mersıııı bebegımmmmmmmmm
Kızı,
7 ile 14 yaş arasında olan,
yemek yapmak benim için zevk diyen
ilk 10 kişi ;
Adınız Soyadınız : (+üye adınız)
Adresiniz :
Telefon numaranız :
yazılı bir maili editor@kadinlarkulubu.com adresine yollarsanız KK logolu Anne ve Kızı modeli önlük yollayacağım. Kızı olanlar özellikle belirtsin lütfen.
ve buradan yollayanlar yolladım diye mesaj yazsın ki ilk 10 kişiyi belirliyelim.
Not : Sadece kargo ücreti malesef ki size aittir (3 YTL)
Şu ana kadar 4 başvuru oldu kaldı 6 şanslı üye... ve lütfen bu grup dışından başvuru olmasın.
ay ay ay bıze bır guzellık yapmıs sadece bıze ozel bır jest
cok tesekkur edıyoruz kazen abımız ıyıkı varsınız
ay kızlar hadı nerdesınız ayollll
meleklerım nerdeler buyutememısmıyız kıs daha bu cadılar bızzzz
10 tane 7 14 yas arası cıkaramadık koca topıksenağlamasenağlama
yok anam yok bunlar buyumez omrumun torpulerı bunlar benımmmmmm
bende istiyorum ama benim kizim 3 yasinda neden banada vurmuyo yaaaaaa
3 yasindakilerede verseniz kazennnnn
demı yaa bızım kızlarda ıtına ıle yemek doker dagıtır ortalıgı savas alanına cevırırler
en cok bıze lazım o onlukler degılmı?:roflol::roflol:
zamane genclerı mutfagamı gırıyorda onluk kullansınlar :roflol::roflol::roflol:
kızlar selam
başınızın tatlı belası geldisırnaşık şey
ooooo datlu belam nabersın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
allah korusun ne dullar kulubü şekerim
biz buradanda çıkmayız kocanın gönlünüde yaparız:enbuyukkk:
ne demek dul kalmak boşayamazlar şekerim bizi öyle:mymeka:kaydirigubbakcemile3
sıkıyosa bosasın valla ben adamı oyarım sekerım :roflol::roflol:
kızlar kocaları bilmem ama işten kovulacağımız kesin artık.ben buraya takılmaktan işleri yapamaz hale geldim.ne olucak benim bu halim.
anam sizide hiç boş bırakmaya gelmiyor.bir iş yapıyım diyorum bir bakıyorum coşmuşsunuz olmazki amaklava: klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
patronunada yaparız bır guzellık be seker sen uzulme bebegımmmm
bu arada canım msnden esıne tum soruları gonderdım benım sorumlu oldugum derslerden
hadı kolay gelsın bakalım sekerrrrrrrrrrŞenizŞeniz
zırt pırt kaldırıyorum onu
çık ben kkya girecem diye
adam sinir oluyor
çok güldüm ama omurgalı lafına
fena içerlemiş baksana ::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkide bozuluyor bazen yeter ben gireceğim diyorum
bide habire yazıp güldükce meraklanıyor bugün kkdan önlük gelecek demiştim
pcden yazışma yetmedi mi dedi:roflol::roflol:
valla en akıllıcasını benımkı yaptı pcmı yenılemıstı arada kullanıyordu bende ızın vermıyorum kkdan ayrılıyorum dıye evlılık yıldonumunde notbook alıp geldı al sus kapa cenenı der gıbı:roflol::roflol::roflol:
ay canım yaa cok pahalı olmaz kabul edemem dedıysemde kknla arana gırmeyım de kavga cıkmasın dıye aldım dedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
sızde onumuzdekı bır ozel gununuzu hatırlatın sekerler:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
saol miniğim çok teşekkür ederim hayatım.çünkü ben bu akşam eve gidip çalışmayı düşünüyordum.hazır dedim o evdeyken halletsin.saol minik kuşum benima.s.a.s.
en yakın özel gün eşimin doğum günü diyyimde ona bir masa üstü alalım leptop bana kalsın:))))))))))))))
rıca ederım canım ne demek
kızları yıkadım yatıracaktım baktım pcde esın yazmıs 5 dk musade ıstedım kızları yatırdım hemen ıkı dk gonderdım esınede anlattım
benım sorumlu oldugum dersler onlar canım googledan dıger derslerının ara sınav soruları dıye aratırsan bulup ındırebılırsın
cevaplarınıda karsılarına tek tek yazdım kolaylık olsun dıye soru cevap seklınde akılda kalıcı olur dıye
aksam buldugum bır sınav sorularını denedım canım basarı yuzdem hukukta 90 ıktısatta 80 ısletme ve muhasebede 80 90 arası
emın ol sadece bu sorular bıle yetıyor
ıhmal etme canım calısmayı halledecegız seker bu sınavı
gerı sayım basladı bak bugun 4 u tam bır ay var.
hadı kolay gelsın bebegım hepımıze ınsaallah
başvurduğum gibi birde yüzsüzlük ettim şekerim bende 2tane var dedim diğerinede isterim ama dedim:roflol::roflol:ne yapayım kesin kavga çıkar bir kek yapmaya başlarız ikiside bazen aynı göreve talip olur gelde çık işin içindenkızlarrrr bizim adımıza ben aldım önlüğüüüü
ama ayıp ya bak bize yapılmış bir jestse bu yapın bişeyler hadiii daha olmadı mahkeme başvurup büyütün kızlarınız yaşlarını hadi ama aaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
başvurduğum gibi birde yüzsüzlük ettim şekerim bende 2tane var dedim diğerinede isterim ama dedim:roflol::roflol:ne yapayım kesin kavga çıkar bir kek yapmaya başlarız ikiside bazen aynı göreve talip olur gelde çık işin içinden
kızlarrrr bizim adımıza ben aldım önlüğüüüü
ama ayıp ya bak bize yapılmış bir jestse bu yapın bişeyler hadiii daha olmadı mahkeme başvurup büyütün kızlarınız yaşlarını hadi ama aaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
harikasın miniğim.tekrar teşekkür ederim.ne kadar uğraşmışsın canım.bende akşam çalışıcam kısmetse.dediğin gibi.artık çalışmam lazım zaten.hakkını helal et hayatım.ŞenizŞeniz
başvurduğum gibi birde yüzsüzlük ettim şekerim bende 2tane var dedim diğerinede isterim ama dedim:roflol::roflol:ne yapayım kesin kavga çıkar bir kek yapmaya başlarız ikiside bazen aynı göreve talip olur gelde çık işin içinden
hişşşştleyip kendi kayboldu bak
efsunefe sen neredesin bakem bide bize diyorsun
evet ne yapabiliriz acaba düşünelim bakalımCADIARZUee gelcekmi kii acep 2 dane
ama kıızlar bakın çok hoş bi jest haaaa hemde bize özelllllllayyyyyyyybi kafa yorun bakalım biz napabiliriz karşılık olarak hadiii boş boş oturmayın :uhm:
ee gelcekmi kii acep 2 dane
ama kıızlar bakın çok hoş bi jest haaaa hemde bize özelllllllayyyyyyyybi kafa yorun bakalım biz napabiliriz karşılık olarak hadiii boş boş oturmayın :uhm:
evet ne yapabiliriz acaba düşünelim bakalımCADIARZU
ben espiri olrak söyledim canım dönüşümlü kullanır meleklerim
ay ne güzel olur hayatım.gel gel hayatım lütfen:Saruboceq::Saruboceq::roflol::roflol::roflol:
kıs bak ne durust tıplerız yaa
demı benım kızım gecen gun 7 olduydu aaaaaa bak aklıma gelmedı
eeeeeee cocuklar annelerının gozunde hıc buyumezya ondan
kazen abııııııııı ben yanlıs hatırladım kızım 7 oldu 7:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rıca ederım bebegım ne demek helal olsun sekerım tabıkıde
aksamları o soruları calıssan yeter canım
guvenıyorum sana seker hadı goreyım kıs bızı okullu annıslerıŞenizŞenizŞeniz
bencede canım ıyı yapmıssın valla
yoksa o kekdende onluktende hayır bekleme
:roflol::roflol::roflol:
yok canım kaybolmadı msnde benımle laflıyor
yarın esım cenaze ıcın ıst gıdecek sanırım daha kesınlesmedı
bende efsuna gıdeyım dedımde karsıda dedı esım zor olur dedı
benı ıkna etmeye calısıyor gel dıye:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?