- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.821
minikcim bu harika bir fikir bir süre çenelerini tutar diyecem ama beimki ogelinceya kadar giridğime hiç söylenmez
onun elinden alıp bişey yazacak olursam işte ozaman mızıkcılık yapıyorsun der tüm gün sende akşam bir saat bana çok mu der garibimm
emiycim sebzeli mercimek çorbası ve kanıbahar kızartması yapacağım akşama canım
canım kavurma pilav benim dünkü menümdü.bugün ne yapsam bilmiyorum
ah şu eşim yemek seçmese benimde sıkıntım olmazdı ama seçiyo maalesefklava:
Kazen e bende çook tşk ediyorum. benimkinide kargoya vermişler. ne güzel bir jest yaa.
minik canım derslerinde başarılar.
ebru canım sanada başarılar.
yaparsınız siz kızlar
emiy çok yap şeker
sevabına banada yolla akşam uyudum yapamadım ben yemeğimi şimdi işten git kız aç ben aç kociş aç ayy uğraştırma beni be yap bi güzellikcokacimcoook
maşallahkızlar buraya bebeğimin resmini koyduğumda sanırım 3-4 aylık falandı. artık 7 aylık oldu.
melek annelerinin topiğine bir melek gelsin
işte yeni hali
Kazen e bende çook tşk ediyorum. benimkinide kargoya vermişler. ne güzel bir jest yaa.
minik canım derslerinde başarılar.
ebru canım sanada başarılar.
yaparsınız siz kızlar
hanımlar önlükleriniz şimdiden hayırlı olsun
emiycim o sıkıntı bendede var ne yapacağımı sabahtan beri düşünüyorum daha bulamadım
3 saatirde pc nin başındayım..artık kalkıp işime bakayımkaydirigubbakcemile3
byyyyy
vallahi hayatım benim menümdede dalyan köfte,pilav ve çorba var.
yarında fırında tavuk falan düşünüyorum.şöyle patatesli,yanınada salata tamam oldu bitti işte.
emiy çok yap şeker
sevabına banada yolla akşam uyudum yapamadım ben yemeğimi şimdi işten git kız aç ben aç kociş aç ayy uğraştırma beni be yap bi güzellikcokacimcoook
minikcim bu harika bir fikir bir süre çenelerini tutar diyecem ama beimki ogelinceya kadar giridğime hiç söylenmez
onun elinden alıp bişey yazacak olursam işte ozaman mızıkcılık yapıyorsun der tüm gün sende akşam bir saat bana çok mu der garibimm
emiycim sebzeli mercimek çorbası ve kanıbahar kızartması yapacağım akşama canım
ay tamam bende sana yaptıracam topık annesı olarak
aglama sus :roflol::roflol::roflol:
ok yolla sen bana
simdi hepsinden camnim cekti haa :jeyyar: :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kızlar buraya bebeğimin resmini koyduğumda sanırım 3-4 aylık falandı. artık 7 aylık oldu.
işte yeni hali
kızlar buraya bebeğimin resmini koyduğumda sanırım 3-4 aylık falandı. artık 7 aylık oldu.
işte yeni hali
işte yeni hali
oh oh tamam ıste guzel bır menu daha var
ellerıne saglık afıyet olsun sekerrrrrrrrrrrrr
saol canım.miniğim sayesinde inşallah başarıcaz hayatım.
meleğimde güle güle kullansın artık önlüğünü.a.s
pc basindan kalkmazsak öyle olur iste oh olsun bize
afiyet olsun canim
pisssssikkkkkkkkkk oldu kon demi hazira olmaz öyle sey herkez kendi yaptigini yesin
hem uyu hem de benden yemek iste :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: canim düsüneyim yollarim sana pisince cokacimcoook cokacimcoook
afiyet olsun canim
ay tamam bende sana yaptıracam topık annesı olarak
aglama sus :roflol::roflol::roflol:
ok yolla sen bana
simdi hepsinden camnim cekti haa :jeyyar: :jeyyar::jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
anam sendede nasıl bır can var kıs herseyı cekıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sanada afiyet olsun diycem emiycim ama daha ne yapıcağını bilmiyorsun ki.ama artık ne yaparsan afiyet olsun canım sanada.
bak hayatım bana yemek vermedi şu pinti emiyyy sen ver bari bak sevaptır çalışan çalışanın halinden anlarcokacimcoookkaydirigubbakcemile5
ya kızlar ne kaaaa haraketlisiniz yaf......sıcak karşılamanız için hepiniziz tek tek tek öpüyorummmmmmŞeniz
crescentmoon bebişin çok tatlı allah bağışlasın.benim yerime mıncıkla ve öp onu.
kizlar sonra görüsürüz kactim ben corba koydum tasmasin byeeeeeee
hazirlanacam hemde öpüyorum sizleri
gel canım gel ben verırım sekerım yaaa
hem calıs hem evde kostur ben yaparım canım yemegını askolsun ne demek seve seve
hatun dayanısması dıye bısey var hemıde demı yanıııııııa.sa.sa.s
minik kuşlarım o durum bende de aynı
kızlarda çok istiyor bir tane daha olsun diye çok sevmeme rağmen alıştım rahata artık
neyse bende yolda olan meleğimi severim
küçükde kalmıyorlarki
hadi doğurduk diyelim yine büyüyecek her minik bebk çektiğinde canımız doğurmaya kalkarsak
ne olur halimiz
ayyy allah korusun ben hazır doğmuş olanları seveceğim şmidilik başıma bir kaza gelmezse
mevlam olmayanlara nasip etsin inş
hımmmmmmm ozaman balık salata yap benım yarınkı menum de:roflol:
yemek secıyorsa allah yardımcın olsun canım
esım hıc secmez aramaz 1 hafta aynı yemegı koy onune gık demez
cok sukur her konuda oldugu gıbı bundada rahatım ve anlayıslıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?