E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.861
selam canım hosgeldın nasılsın?
bende iyiyim canım kızımın derslerini bitirdik şimdide oyun hamuruyla oynuyor...
ıyı aksamlar canım hosgeldın aramıza
allah bagıslasın yavrucugunu canım
olmazmı sekerım yaaa tecrubelı anneler lazım bızlerede benımde 5 ve 1,5 yasında ıkı kızım var canım
senden coookk ogrenecegımız var soyle buyur gel a.s.a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.
ay yerım ben senı yaaaaaa
bebegım pardon canım yaa askolsun ne demek
sadece konu ve yazılardan alıntı yaptım once.efsunla emıynın sapugunu bıldıgım mıhrıbanında yazdıgına cevap verdım
yoksa genel herkese selam verıyorum canım olurmu oyle sey
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bunlar senın ıcın bebegım affet benı canım senağlamasenağlama
sağol canım çok şükür iyiyiz kızların ve sen de iyisinizdir inşAllah..hayalim iki kız sahibi olmak..1. si oldu bakalım hayırlısı :sm_cool:
oy bire gidiyor sanırım kızın en şeker zamanları benim de yeğenim var 2 ye gidiyor çok bilmiş ve pek de şeker :CüvCüv:
sağol canım çok şükür iyiyiz kızların ve sen de iyisinizdir inşAllah..hayalim iki kız sahibi olmak..1. si oldu bakalım hayırlısı :sm_cool:
oy bire gidiyor sanırım kızın en şeker zamanları benim de yeğenim var 2 ye gidiyor çok bilmiş ve pek de şeker :CüvCüv:
hoşbuldum cnm,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,siz daha gerçekten melek annelerisiniz demekki ...azcık büyüsünler de göreceksiniz evrim geçirmş melekleri bizi ayakta uyutuyolar valla istediğimizi kadar uyanık olalım,-tatlicadiarzu-
takıldığınız bi yer olusa deyin hemmen yetişirim ...
çiçekler için çoook teşekkürler canım...şaka yapıyorum hayatım,affedilecek birşey yok ortada...
hoşbuldum cnm,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,siz daha gerçekten melek annelerisiniz demekki ...azcık büyüsünler de göreceksiniz evrim geçirmş melekleri bizi ayakta uyutuyolar valla istediğimizi kadar uyanık olalım,-tatlicadiarzu-
takıldığınız bi yer olusa deyin hemmen yetişirim ...
tecrübeli melek annesi hoşgeldin a.s. gerçi ben de yeniyim ama olsun kaydirigubbakcemile3
evrim geçirmiş melekler he :roflol: benimki şu an tam bi melek, beş buçuk aylık henüz :asigim: büyüdükçe evrim geçiriyorlar demek :roflol:
sekerım onların evrım gecırmesı bıseymı canım senı mutasyona ugratıyorlar anacıgım
daha durrrrr ıyı gunlerın sekerımyaaa
keske dısı cıksada gazı olsada uykusuz kalsam dıyecegın gunler gelecek
cenelerınden dolayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bırde fena oluyorlar yapıp yapıp sırınlık yapmıyorlarmı
olayı kapmıslar parmagında oynatıyorlar vallahıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hadi ya kaydirigubbakcemile3 gece uykusuzluklarını özleyeceğim aklıma gelmezdi ..çeneleri o kadar bezdiriyor diyorsun yani :roflol:
bende biraz önce görmüştüm kapsama alanı dışında olduğunu,merak etmiştim.tekrar görüşürsen sende selam söylersin canım...
iyi akşamlar kızlar ben geldim nerelerdesiniz birbirimize denk gelemedik
kk nın güzel anneleri önlüklerden alanınız var mı acıba, bende kazen abiye mail attım ne zaman haber gelir bi deyivesinize banaa....
kk nın güzel anneleri önlüklerden alanınız var mı acıba, bende kazen abiye mail attım ne zaman haber gelir bi deyivesinize banaa....
haa bı sen yarama duz basmadıydın sagol canım yaaasenağlamasenağlama
benım cadıların yası tutmadı anacugum onlukler ıcın bebegım yaa
bana gelmıyor malesefsenağlamasenağlama
ama arkadaslarınkı kargoya verılmıs ellerıne gecmıstır veya yarına gecer canım
ben aldım canım daha gelmedi ama bugün kargoya verilmiş.zaten sana kargoya verildiğinde mail gelicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?