Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam canım hosgeldın nasılsın?

sağol canım çok şükür iyiyiz kızların ve sen de iyisinizdir inşAllah..hayalim iki kız sahibi olmak..1. si oldu bakalım hayırlısı :sm_cool:

bende iyiyim canım kızımın derslerini bitirdik şimdide oyun hamuruyla oynuyor...

oy bire gidiyor sanırım kızın en şeker zamanları benim de yeğenim var 2 ye gidiyor çok bilmiş ve pek de şeker :CüvCüv:

hoşbuldum cnm,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,siz daha gerçekten melek annelerisiniz demekki ...azcık büyüsünler de göreceksiniz evrim geçirmş melekleri bizi ayakta uyutuyolar valla istediğimizi kadar uyanık olalım,-tatlicadiarzu-
takıldığınız bi yer olusa deyin hemmen yetişirim ...

çiçekler için çoook teşekkürler canım...şaka yapıyorum hayatım,affedilecek birşey yok ortada...

evet canım kızım 1 e gidiyor benimkiside çok bilmiş,öğretmeninin oğlu var 4 yaşında benim kızıma aşıkmış,öğretmeni bile diyormuş ben senin gibi bilmiş gelinle ne yapacağım diye:roflol::roflol:

sagol canım cok sukur ıyı sayılırız cevremde yasadıgım kotu olayları saymazsam cok sukur ıyıyız
hayırlısı olsun canım ınsaallah rabbım nasıp eder

amın canım ınsaallah sagolasın
evet oyle oluyormus canım duyuyoruz bakalım sımdılık yasamasakta
evrım gecırmısınıde gorecegız sanırım 5 10 seneye kadar
napalım saglık olsunda kacınılmazsa tadını cıkaracagız artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol:
ok canım bır seslenırız yetısırsın hemen

çiçekler için çoook teşekkürler canım...şaka yapıyorum hayatım,affedilecek birşey yok ortada...

rıca ederım canım ne demekde kıs madem sakada ne surat yaptın okadar aaaaaaa
dunyanın lafını saydırıp cıceklerı kaptın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tecrübeli melek annesi hoşgeldin a.s. gerçi ben de yeniyim ama olsun kaydirigubbakcemile3
evrim geçirmiş melekler he :roflol: benimki şu an tam bi melek, beş buçuk aylık henüz :asigim: büyüdükçe evrim geçiriyorlar demek :roflol:

sekerım onların evrım gecırmesı bıseymı canım senı mutasyona ugratıyorlar anacıgım
daha durrrrr ıyı gunlerın sekerımyaaa
keske dısı cıksada gazı olsada uykusuz kalsam dıyecegın gunler gelecek
cenelerınden dolayı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bırde fena oluyorlar yapıp yapıp sırınlık yapmıyorlarmı
olayı kapmıslar parmagında oynatıyorlar vallahıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hadi ya kaydirigubbakcemile3 gece uykusuzluklarını özleyeceğim aklıma gelmezdi ..çeneleri o kadar bezdiriyor diyorsun yani :roflol:

hadi ya kaydirigubbakcemile3 gece uykusuzluklarını özleyeceğim aklıma gelmezdi ..çeneleri o kadar bezdiriyor diyorsun yani :roflol:

hemde nasıl aksama kadar cen cen cen beynım sısıyor aksam onlar yatınca bır sessızlık ama beynımın ıcınde hala sesler-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
on ve off olarak calısıyor bunlar anam uyumadan susmuyorlar:roflol::roflol:
aman saglık olsun da napalım cekecegız

sekerler fecade az once sevvalcıkle konustuk herkeslere cok cok selamı var
uzun zamandır gırmedıgınden dolayı banlanmıs sanırım
actıramazsa yenıden baska bır nıckle uye olacakmıs
herkeslere cok cok selamlar soyledı canlarım
bende kactım artık dızının kalanını gozumle ızleyım:)))))))

bende biraz önce görmüştüm kapsama alanı dışında olduğunu,merak etmiştim.tekrar görüşürsen sende selam söylersin canım...

kk nın güzel anneleri önlüklerden alanınız var mı acıba, bende kazen abiye mail attım ne zaman haber gelir bi deyivesinize banaa....

bende biraz önce görmüştüm kapsama alanı dışında olduğunu,merak etmiştim.tekrar görüşürsen sende selam söylersin canım...

aleykum selam canım benım
yenıden aramıza gelecek ınsaallah yenıden

iyi akşamlar kızlar ben geldim nerelerdesiniz birbirimize denk gelemedik

ıyı aksamlar canım valla buralardayız sekerım evet bugun denk gelemedık
sen nasılsın?kuzucukların nasıllar?

kk nın güzel anneleri önlüklerden alanınız var mı acıba, bende kazen abiye mail attım ne zaman haber gelir bi deyivesinize banaa....

haa bı sen yarama duz basmadıydın sagol canım yaaasenağlamasenağlama
benım cadıların yası tutmadı anacugum onlukler ıcın bebegım yaa
bana gelmıyor malesefsenağlamasenağlama
ama arkadaslarınkı kargoya verılmıs ellerıne gecmıstır veya yarına gecer canım

üzülme yavlum yaa,ay kıyamam valla ben sana şunu diyim bu günlerin kıymetini bil,dizinin dibinde ooh mis,varsın yaşı tutmasın tebi şimdilik,öyle çabuk büyüyolar ki ,sizler gibi küçük melekleri olan arkadaşlarıma bakıp eski günlerimi özlüyorum bende senağlama

ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dızı bıttı ben son sahnede oguzun bakısından cok kotu oldum yaaaa.
haftaya olan bolumdede leylaya sarılıp gıtme dıyooooooo
aylar onceden demıstım hatırlayan varsa.
kıs gulzeynom canım sana yaptıgım yorumlarda hatırlıyonmu
oguz leylaya asık olacak vıcdan azaban demıstım demı.bak ay cok romantıkkkkkkkk
neyse sekerler dızı de bıttı artıkın ben ders bası yapam accıkda haydı ıyı gecelerrrr sızlere canlarım
meleklerımıde opuyorum gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…