Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kizlar erden görüyorsunuz kim online kim ofline ben bulamadim
minigim bukadar sürede banlanilirmi ki sanmiyorum birseyi yanlismi giriyo ki
Ben sadece arkadaş listesinde kimin online kimin offline olduğunu görebiliyorum başka bir yerde varsa bilgim yok.

teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı sağolun arkadaşlar
biraz daha iyiyim uyuyayım dedim uyuyamadım sizlerle konuşayım bari dedim
efsunefe ne yaşlı olması şekerim maşallah göstermiyorsun ki sende söyleme kaç olduğu bilemezler asla böyle yaparsan herkes öğrenir bak:)))))))))))))
sen 24 yaşında değilmisin ne yaşlısı:)))))))

pınarmış adı canım
gül zeyno yaptık bakalım engelledim mail atıyordu
bakalım sabah belli olucak:roflol::roflol:

biriside beni eklemis msnsine kadinla konustum az cami ac dedi merak ettim kadinmi acaba diye actim kadin
ok dedim basladik konusmaya kadin ne ciksin sapigin önde gideni bide anlattim millete maskara oldum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kizkar ya su online isini cözemedim ben de neden görünmüyo
nasil yapmam gerek banada diyin hadin bakem

kıslar beni görüp tanımak isterseniz sakaryanın buluşma topiğinde fotolarımız var,oraya beklerim güzeller...

ay arkadaşım tanımadığın insanlarla konuşma öle bea zaman kötü ben çok tırsıyrumda öle şeylerden:1shok:

ay arkadaşım tanımadığın insanlarla konuşma öle bea zaman kötü ben çok tırsıyrumda öle şeylerden:1shok:

kiz eklemis beni bende trden tanidiktir dedim sonra o oalydan sonra elife dedim sagolsun kk yada giremiyo banlandi elifim benim oyyyy oyyy bacim yaffff
kiz hep bu toplu maillerin yüzüne birde beni eklemis minigi de eklemis burda arkadaslari cogunu eklemis geliba piyango bana vurdu ben dedim herkez sildi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

emiycim ismimizin yanındaki yeşil nokta varya sitedeyken yeşil çıkınca gri oluyor
oradan anlıyoruz canım

ahaaaaaa cok sagol bacim bende yazi ariyorum online diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben nekadar safim yaffffff

ay allahım neler dönüyo bu int.dünyasında ooy oy millet toptan sapıttı be yav,neysem güzeller kocişim geldi ben kaçar aklım sizde kalcek ama yaa,hepinizi öptmŞeniz

neyse size doyum olmaz uzun zamandir bu saate kalmiyodum kizim nezaman uyursa bende ozaman yataga gidiyordum kz bugün beni istemedi
ama bende yatacam amaaaaa önce kizimi tuvalate kaldiracam bu arada kizlar esim ev icin aradi insallah birtane bulduk bakmadik ama 4 odaymis randevu yapip bakmaya gidecez insallah güzeldir veeeee insalah hayirlisiyla bize verirler cok dertliyim biliyorsunuz bu yüzden dua edin nolurrrrr
öpüyorum sizleri iyi geceler allaha emanet olun byeeeeeeeee

Evet biraz yeni sayılırım daha önce 1-2 mesajlasmıstık neyse tekrar h.bulduk. Valla ya dediğiniz gibi ortalık uyduruk insan kaynıyo ya insanlara nasıl güvenicez onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…