- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.921
:roflol::roflol::roflol: alemsin şekerim ya se beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım yaahaaaaaa cok sagol bacim bende yazi ariyorum online diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben nekadar safim yaffffff
:roflol::roflol::roflol: alemsin şekerim ya se beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım ya
sağol tatlım ne kadar etsekde bazen vuruyor iştea.sselam kızlar kamilece çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
İyi geceler sana. İnşallah ev istediğiniz gibidir dualarımız seninle olsun. Allah evi olmaya nherkese nasip etsin.neyse size doyum olmaz uzun zamandir bu saate kalmiyodum kizim nezaman uyursa bende ozaman yataga gidiyordum kz bugün beni istemedi
ama bende yatacam amaaaaa önce kizimi tuvalate kaldiracam bu arada kizlar esim ev icin aradi insallah birtane bulduk bakmadik ama 4 odaymis randevu yapip bakmaya gidecez insallah güzeldir veeeee insalah hayirlisiyla bize verirler cok dertliyim biliyorsunuz bu yüzden dua edin nolurrrrr
öpüyorum sizleri iyi geceler allaha emanet olun byeeeeeeeee
neyse size doyum olmaz uzun zamandir bu saate kalmiyodum kizim nezaman uyursa bende ozaman yataga gidiyordum kz bugün beni istemedi
ama bende yatacam amaaaaa önce kizimi tuvalate kaldiracam bu arada kizlar esim ev icin aradi insallah birtane bulduk bakmadik ama 4 odaymis randevu yapip bakmaya gidecez insallah güzeldir veeeee insalah hayirlisiyla bize verirler cok dertliyim biliyorsunuz bu yüzden dua edin nolurrrrr
önlüklermi ? ben bişeymi kaçırdım?yaa kızlar ne bu önlükler
anlamadım
Şu an itibari ile 10 kişi dolmuştur.
bilginize...
yaa kızlar ne bu önlükler
anlamadım
kazen kadınlar günü için yaptırmış canımyaa kızlar ne bu önlükler
anlamadım
olmazzzz mı canım hosgeldin aramıza
güzel paylasımlarda bulunmak dilegiylea.s.a.s.
Kız bosuna mı her hafta sana yorum yaptırıyoruz burda:uhm:
Tabi senin yorumlara güveniyor ve inanıyoruz:hooray::lepi:
Haftaya ne olur sence?delikafaduldendelikafadulden
iyi geceler yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ay şekerler akşamdan beri çok kötü oldum birden
aşırı titreme baş dönmesi oldu birden kalçamdan aşağısı felaket üşüyor ve sızlıyor
ne olduğumu anlamadım şimdi biraz açıldım gibi ama hiç halim yok
uff en çokda küçük kızım gözlerindeki endişeye üzüldüm
iyiyim diye rahatatıp uyuttum beni çok etkiledi
allah meleklerimizin başından ayırmasın rabbim
meleklerinizi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzere
Saglik- onemli tavsiyeler
Telefona SOL kulaginizla cevap verin
(Ingiltere'de bilimsel olarak kanitlandi !..)
Gunde IKI kere kahve icmeyin
SOGUK su ile hap almayin
aksam 5'ten sonra YEMEK yemeyin
Tukettiginiz YAGLI gidaların miktarını azaltin
sabahlari daha çok, aksamlari daha az SU icin
cep telefonu BATARYA' lari ile mesafenizi uzak tutun
UZUN sure kulaklik takmayin
Gece 10, sabah 6 en ideal uyuma saatleridir
uyku oncesi ILAC aldiktan sonra hemen uzanmayin
Sarjiniz SON cizgiye inmis kadar az olduğunda telefona cevap vermeyin, radyasyon 1000 kat daha fazladır.
Mail gelmişti paylasmak istedima.s.:1hug:
Şu an itibari ile 10 kişi dolmuştur.
bilginize...
bende sapıklarla uğraşmaktan kaybettim :roflol::roflol::roflol::roflol:
kizlar erden görüyorsunuz kim online kim ofline ben bulamadim
minigim bukadar sürede banlanilirmi ki sanmiyorum birseyi yanlismi giriyo ki
Ben sanırım tanımıyorum kendisini ama aleykümselam benden de selamlar :)
teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı sağolun arkadaşlar
biraz daha iyiyim uyuyayım dedim uyuyamadım sizlerle konuşayım bari dedim
efsunefe ne yaşlı olması şekerim maşallah göstermiyorsun ki sende söyleme kaç olduğu bilemezler asla böyle yaparsan herkes öğrenir bak:)))))))))))))
sen 24 yaşında değilmisin ne yaşlısı:)))))))
kiz eklemis beni bende trden tanidiktir dedim sonra o oalydan sonra elife dedim sagolsun kk yada giremiyo banlandi elifim benim oyyyy oyyy bacim yaffff
kiz hep bu toplu maillerin yüzüne birde beni eklemis minigi de eklemis burda arkadaslari cogunu eklemis geliba piyango bana vurdu ben dedim herkez sildi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
neyse size doyum olmaz uzun zamandir bu saate kalmiyodum kizim nezaman uyursa bende ozaman yataga gidiyordum kz bugün beni istemedi
Evet biraz yeni sayılırım daha önce 1-2 mesajlasmıstık neyse tekrar h.bulduk. Valla ya dediğiniz gibi ortalık uyduruk insan kaynıyo ya insanlara nasıl güvenicez onuda bilmiyorum.
yaa kızlar ne bu önlükler
anlamadım
önlüklermi ? ben bişeymi kaçırdım?
günaydın canım biride bensem düşünmüyoruz o an konuştuğumuza bakıyoruz ayıp ediyoruz ama demi azcıkda düşünmek lazım:roflol:gunaydınlar sekerlerım benım
nabersınız yafrularrrrrrrrr????????
ya ınsan bır dusunur bu kadın yarın nasıl yetısıp yazacak dıye aaaaaaaa
okumasan vıcdan azamı duyuyorum olaylara adapte oluyorum okuyup gecsem cevap yazmadıgım ıcın rahatsız oluyorum oku alıntı yap cevaplada yarım saatımı alıyo
nolacak boyle halım benım
neyse kahvaltıdan sonra gorusmek uzere canlarım
opuyorum herkeslerı
meleklerıme ve sızlere guzel bır gun dılıyorummmmmmm
günaydın canımgünaaydın güzeller gününüz her zamankinden güzel geçsin,minik meleklerinizi mıncıklayın benim içinŞeniz
günaydın canıma.s.Günaydın şekerler..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?