Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnnnnnnn

k k nın engüzel en tatlı en hoş en mükemmel en cana yakın anneleriiiiii
hepinize en tatlı en sıcak dileklerimle günaydııınnnn

meleklerinizi kocaaammmann öptüm istanbuldan güzel bi bahar sabahından size bool bollll sevgi gönderiyorummm
hadi bakalım güne başlıyoruzz Allahım güzellikler göstersin inşallhh
ben bi çayımı içim kahvaltımı yapim gelirimmmm

a.s.a.s.a.s.a.s.

aaaMİNİK KUŞLARIM canım dün gece yemeğine bayıldık çook teşekküğr ederiz canımm kız sen ne güzel yemek yapıyomuşsun öyle ...:icecream:

kamılecim çok geçmiş olsun cnm benimde kızım çok hstalandı cnm hep onula uğraştim şimdi de oğlum ve eşim hasta
yane anlayacağin cnm bu ay hastane gibiyiz cnm
allah beterinden saklasın
öptüm seni cnm

belinaycım güle güle kullanın canım
bizimki yarın gelir sanırım daha geçte olabilir
burasıya özel gelmeleri gerekecek
efsuncum günaydın nasılsın canım

frezyacım beğendiğine sevindim arkadaşım.
lahanabebek çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et hayatım.

geçmiş olsun canım arkadaşım neyin vardı?

datlum benim geçmiş olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

teşekkürler fıstıklar sağolun a.s. belinaycım boyun fıtığı var bende ağrılarım çoğaldı dr boyunluğumu takmamı süledi bide bilgisayar yasah dedi bu yüzden giremedim şimdi biraz hafifledi ağrılarım inşallah tam gider

günaydınlaaar...
kızlar önlüklerim geldi yeşil yeşil çok güzeller...tekrar teşekkürler kazen beye...

kıssss ne önlüğü ben anlamadım bişey :uhm: :uhm: :uhm:

geçmiş olsuncanım ya acil şifalarrr sanada kolay gelsin evde birden fazla hasta olunca işin zor meleklerini ve si öpüyorum canıma.s.

şekercim eşin ve oğluşuna geçmiş olsun a.s.

KAMİLCE geçmiş olsun canımcım:1hug:

allahım topiğe bak hastane gibi olduk ya.
kızlar neler oluyor bize nazarlaramı geldik ne.
allah kem gözlerden saklasın bizi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

tekrar geçmiş olsun lahanabebeğim dikkat et kendine canım...kazen bey kızı 7 ile 14 yaş arasında olan kazen beye mail atan ilk 10 kişiye anne kızlı mutfak önlüğü gönderdi canım.sana haber vermek aklıma geldi ama msn kapalıydı,telefon numaranıda bilmiyordum canım o yüzden kaçırdın maalesef...

allahım topiğe bak hastane gibi olduk ya.
kızlar neler oluyor bize nazarlaramı geldik ne.
allah kem gözlerden saklasın bizi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

hayatım canımmmm
nasılsın güzelimmm
evet ya hep hastalık hep hastalıkkk

hastalara şifa dilerim aammaa nooluurr yeter artık..

bizde ozaman kendimiz için dua edelim nazar değmiş olabilir

Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.
Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.
Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”
Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:
“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)
Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.
Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.
Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

kıslar bi sorum olcek,önlükle ilgili onay maili ,sizlere ne kadar sürede cvp gelmşti,ben dün mail atmıştım hala ses yok kazanamadık mı iri melekimle yoksam,gününüz güzel geçsin fıstıklar,bende birazdan has.gidecem fiziğe giriyorumda,hastalara acil şifalar diliyorum,geçmş olsun...

ben şimdilik kaçıyorum kızlar eşim işe geç gidecekmiş bende kahvaltı hazırlayıp eşimi kaldırayım...çok konuşmayın bak birkaç saat sonra burdayım bir daha oku oku bir hal oluyorum...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…