- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #11.961
frezyacım beğendiğine sevindim arkadaşım.
lahanabebek çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et hayatım.
geçmiş olsun canım arkadaşım neyin vardı?
datlum benim geçmiş olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlaaar...
kızlar önlüklerim geldi yeşil yeşil çok güzeller...tekrar teşekkürler kazen beye...
geçmiş olsuncanım ya acil şifalarrr sanada kolay gelsin evde birden fazla hasta olunca işin zor meleklerini ve si öpüyorum canıma.s.kamılecim çok geçmiş olsun cnm benimde kızım çok hstalandı cnm hep onula uğraştim şimdi de oğlum ve eşim hasta
yane anlayacağin cnm bu ay hastane gibiyiz cnm
allah beterinden saklasın
öptüm seni cnm
teşekkürler fıstıklar sağolun a.s. belinaycım boyun fıtığı var bende ağrılarım çoğaldı dr boyunluğumu takmamı süledi bide bilgisayar yasah dedi bu yüzden giremedim şimdi biraz hafifledi ağrılarım inşallah tam gider
canım geçmiş olsun.fıtığının dereceseni biliyormusun?ben ameliyat oldum çünkü boyun fıtığından hayatım.bu konuda tecrübem var desem yalan olmaz hayatım.
kamılecim çok geçmiş olsun cnm benimde kızım çok hstalandı cnm hep onula uğraştim şimdi de oğlum ve eşim hasta
yane anlayacağin cnm bu ay hastane gibiyiz cnm
allah beterinden saklasın
öptüm seni cnm
teşekkürler fıstıklar sağolun a.s. belinaycım boyun fıtığı var bende ağrılarım çoğaldı dr boyunluğumu takmamı süledi bide bilgisayar yasah dedi bu yüzden giremedim şimdi biraz hafifledi ağrılarım inşallah tam gider
canım geçmiş olsun.fıtığının dereceseni biliyormusun?ben ameliyat oldum çünkü boyun fıtığından hayatım.bu konuda tecrübem var desem yalan olmaz hayatım.
canım bende 2 yerde varmış fıtık ama derece ne anlamadım:uhm:
bana ameliyatı önermediğini söledi dr sen ameliyattan sora rahatladınmı ağrıların tam geçtimi canım
şekercim eşin ve oğluşuna geçmiş olsun a.s.
KAMİLCE geçmiş olsun canımcım:1hug:
canım bende 2 yerde varmış fıtık ama derece ne anlamadım:uhm:
bana ameliyatı önermediğini söledi dr sen ameliyattan sora rahatladınmı ağrıların tam geçtimi canım
canım ağrıların ne derece onu öğrenmek istedim.ben bayağı çektim çünkü.keşke burda olsaydın seni benim doktoruma götürüdüm arkadaşım.ben o kadar doktor gezdim ki.hep yanlış tedaviyle beni felç yapıcaklardı nerdeyse.
ah hayatım neler çektim.ama allaha çok şükür şimdi çok iyiyim.
belinaycım güle güle kullanın canım
bizimki yarın gelir sanırım daha geçte olabilir
burasıya özel gelmeleri gerekecek
efsuncum günaydın nasılsın canım
allahım topiğe bak hastane gibi olduk ya.
kızlar neler oluyor bize nazarlaramı geldik ne.
allah kem gözlerden saklasın bizi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?