- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.061
nabersiniz şekerler
güzelce uyumuşum
meleklerim geldi dinlenme faslındalar birazdan ödev faslına geçecekler
bende çay koydum demlenmek üzere hadi gelinde çay içelim beraber
nabersiniz şekerler
güzelce uyumuşum
nabersiniz şekerler
güzelce uyumuşum
kız belinaycım hadi hazırlan.bende buluşalımda gideriz.birde çayın yanına pasta alalım.hadi ama oyalanma.
aşkolsun tatlım onun için değildi herdaim beklerim aaaaaa baksen:jeyyar:biz gitmeyelim diye çayı getirdi baksana:roflol:
işlerinden geri kalıp fırça yemesinler diye düşünüp yanlarına yolluyorum düşündüklerine bakya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamaevet belinaycım.sorma bak gitmiyelim diye çayları gönderdi bize vallahi.:roflol:
herkese selamlar.Belinay sanada selam.a.s.nasılsınız herkes iyidir inşallah.
benim oğlum çifter çifter diş çıkarıyor epeyde zorlandı ve benide zorladı forumlarada netede uğrayamaz oldum. şu dişlerin hepsi birden çıksada kurtulsak bari:bbo:Belinay Antalya uzak gelir ben daha yakınım banada çaya beklerim diğer arkadaşlar sizde buyrun çaylar şirketten.
işlerinden geri kalıp fırça yemesinler diye düşünüp yanlarına yolluyorum düşündüklerine bakya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
oo maşalah dişleride çıkmış öpananesi benim için meleğiniŞenizherkese selamlar.Belinay sanada selam.a.s.nasılsınız herkes iyidir inşallah.
benim oğlum çifter çifter diş çıkarıyor epeyde zorlandı ve benide zorladı forumlarada netede uğrayamaz oldum. şu dişlerin hepsi birden çıksada kurtulsak bari:bbo:Belinay Antalya uzak gelir ben daha yakınım banada çaya beklerim diğer arkadaşlar sizde buyrun çaylar şirketten.
evet canım denk gelemedik nasılsın ben biraz rahatsızım ama netin başına geçinceselam kızlar kamilece canım nasılsın bir türlü denk gelemedik
hoşgeldin tatlım çok sevindim yeniden girebilmeneŞenizŞenizselam kızlar
günlerdir yaptığım siteye girebilme çabalarım
nihayet meyve verdi ve bugün hesabım
tekrar aktif oldu.
günlerce işim vardı
gelemedim
tam işleri bitirdim
bu seferde gelen maillerimi okumadığım için
hesabımı iptal etmişler
yani 15 tatilden beri bir türlü kavuşamadım size
ben yokken inşallah bi yaramazlık yoktur
kimsede
geçmişi okumadım okumakta çok uzun
süreceği için denemedim bile
ama şimdiden sonra
inşallah sizlerle beraberim
herkesi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?