Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi gözün aydın canım...güle güle kullan...

iyi geceler kızlar dizim başlamadan size bir bakayım dedim
efsuncum çok geçmiş olsun canımmm
lana hoşgeldin tatlım
aallah yavrularıını sana bağışlasın...

İyi geceler hanımlar
Bugün sabahtan ev işlerim ögleden sonra gezmem vardı giremedim
gelincede yemekti cocuklardı anca gelebildimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Okunacak 30 sayfa falan vardı okuyamadım
Neler oldu ben yokken biri bana özetlesin:1hug:
Sevvalcik gelmiş hosgeldin canıma.s.
Yeni arkadaslar varmıs galiba sizlerde hosgeldiniza.s.
Umarım herkes iyidir
Birgün giremeyince insan hasta oluyooooodelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Kızlar okuyamadım 30 sayfaya bi göz attım
Simdi uykum geldi gözlerimde agrıdı uyuyayım artıkdelikafadulden
Herkese güzel bir gece diliyorum
Meleklerinize tatlı rüyalar:1hug:

günaydınlar hayırlı cumalar
cuma gününün tüm bereketi ve nuru üzerimize olsun
CUMA GÜNÜ SALAVAT GETİRMEK

Her zaman ve her durumda salavat getirilebilir. Ama Efendimizden nakledilen hadislere, eserlere, fiillere ve tavsiyelere baktığımızda, Cuma gününün diğer zamanlara göre özel bir yeri vardır bu konuda. İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde değişik tariklerden pek çok hadis rivayet etmiştir ki bunların hepsi Cuma günü salavat getirmenin önem ve faziletini anlatmaktadır. Mesela, Evs b. Evs (ra)’dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:

“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.” Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

günaydın meleklerimin melek ve güzel anneleri :1hug:
herkese güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum:Saruboceq: allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:

kamilecim paylaşımın için saol.harika bir yazı canım.
rica ederim tatlımŞeniz
günaydın meleklerimin melek ve güzel anneleri :1hug:
herkese güzel bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum:Saruboceq: allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:
günaydın aminnnn :Saruboceq:canımŞeniz
günaydın bayanlar.hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
hepinizin cuması mübarek olsun.:Saruboceq:
günaydın canımŞeniz
GÜNAYDIN MELEK ANNELERİ

günaydın canımŞeniz

cumamız mübarek olsun.
güzel arkadaşlarımın cumasını kutlar hayırlara ve günahlara kefaret olması dilerim.:Saruboceq:
herkese günaydın arkadaşlarımmmm....işte geldimmm bende....

Allah(c.c.)ın rahmet ve bereketi
hidayeti mağfireti hepimizin üzerimize olsun
Gününüz hayırlı ömrümüz bereketli yavrularımız mutlu
Kamilecime çook teşlekkürler..nasıl oldun inşallah iyisindirr kaydirigubbakcemile5

s1907 hayattttııımmmmmmmm sana kocccaamann öpücüklerrrŞenizŞeniz

en tatlı bebek lahana bebekkkkkk canımmm sanada özel günaydınlarrrr.

.egemmm ya sanki gülün kokusunu hissettim canımmm gül kokusu hz.Peygamber kokusu demektir..Allah aşıklarının kokusu demektir Allah razı olsun ...a.s

işte biz çalışanların en sevdiği gün bu günnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnn yarın c.tesiiiiii:dance::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…