Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşbuldum bayanlar çok tşk ler tanıştırmak hep istiyorduda ben girmiyordum tavsiye etti bana ebru hem sizden bahsediyor zaten çık kulübünden artık diyorum bazen :1rolleyes:

merhaba memnun oldummm

,sen neden bizim tatlışımızı bizden ayırmak istiyosun bakem haaaklava:

ebrum bizim tatlımız ya biz naparız onsuzzz dimi kızlarr

ya bu yemek muhabbeti ne anlamadım ben.:sm_confused:

ya canım dün bu emiy yemek yapıcam dedi bende benimde yok yapta banada yollaa dedim olmaz dedii ühüüüüü ühhhüüüüüüüüüüü yaaaa
sonra minikim dediki ben yaparım yazık çalışıyosun dedi ve akşlam eve bi giderim sen yemekleri koy tupperlara yollaaa canım yaaaacokacimcoook
afiyetle lüplettik

şekerler ben çıkıyorum
başım dönmeye başladı kızlar okuldan gelinceye kadar biraz daha uyuyayımda meleklerim daha iyi görsün beni hepinizi ve meleklerimide öpüyorummm
görüşmek üzere

işte böle oldu
bak hala ses yok emiy den kız ne pintiymiş meğer 2 kap yemek alt tarafı yaa
:çok üzgünüm:

sen emiye takılma hayatım ok öyle pintidir.:roflol::roflol:
biz miniğimle sana yeteriz.ben gönderemem siz gelirsiniz allah ne verdiyse yeriz.önemli olan karın doyurmak değilmi hayatım.
sen bakma o emiye bak kayboldu gene:roflol::roflol:

naber sekerler?
pazara gıttık geldım kızları yatırdım ortalıgı toparladım yemegımde tamam sızlere bır bakıp ders bası yapayım dıyorum
herkeslerı kocaman opuyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
kızlar uyanana kadar degerlendıreyım zamanımı ara ara ugrarım sekerler

tamam canım sana kolay gelsin.
miniğim sana birşey sorucam.ben dersler için internerti karıştırırken bir site buldum.aöf portal diye bir yer.sen girdinmi hiç oraya.

kızlarrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

önlüğüm geldi hemde morrr pembe
kızımın ensevdiği renkler

ay çok sevindirik oldummmmm
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…