Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın güzel annelerr.......
herkese hayırlı cumalar....rabbim herkesin gönlümdekini versin..
efsunefecim geçmiş olsun.allah şifa versin canım...
ya bu gün dişçiye gitcem .nefret ediyorum dişçiye gitmekten.
kendinize dikkat edin.öpüyorum hepinizi.....

günaydın nasılsınız
güzel bir gün olsun hepimize
bugün çok işim var kızlarrrrr
fırsat buldukca gelirimm
rüyanaz geldimi
hımm bu arada güzel bir haberim var
başak 35 in sağlık durumu gayet iyimiş veeeeeee bi kızı olıcakmış meleğimiz yolda hanımlarrrr

off offfffff lanet olasııı paraaaa gel bee şimdi lazımsın bana...........offffffffffffoffffffffffffff
kötükedihüsokötükedihüso

günaydinlar bugün biz krese gitmedik melisa cok hastaydi aksam arkadasa kahve icmeye gitmistim dedim bunun atesi var diye cok hafifti ama
eve gelirgelmez uyudu sütünü bile icmeden ikisaat dizi keyfi yapayim dedim gittim bir baktimki tuhaf sesler cikariyo atesten yaniyo hemen kaldirim fitil koydum cocuk kendine gelene kadar sayikliyo ne dediginide anlamiyorum sabaha karsi bir fitil daha koydum simdilik iyi bakalim

ah kıyamam ben ona.canım benim ya.aman dikkat et meleğimize.geçmiş olsun hayatım.allah acil şifalar versin.bu aradada afiyet olsun hayatım.

günaydın afiyet olsun canım
geçmiş olsun minikcim dikkat etkendine

sagolasın canım benım
cok tesekkur edıyorum

gunaydın sagolasın canım ıyıdır senden naber
kolay gelsın canım
ruya hayır gelmedı daha sanırım
ooooo cok sevındım canım sende selam soyle benden.desene bızım topıkten baskasına gıtmeyecek 2 kız annesı yaptık onuda
oleeeeeeeyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi:

gunaydın canım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum
dıkkat edın canım kendınıze
gorusmek uzere opuyorum

gunaydın canım
sagolasın sanada guzel bır gun dılıyorum hayırlı cumalar olsun ınsaallah
sanada gecmıs olsun canım
acıl sıfalar dılıyorum

sekeler teyzemız geldı kızlarla evde resmen kuduruyorlar teyzenın tepesınde atcılık oynuyorlar gıdıklamaca derken evde sesden durulmuyor.
bende fırsat bu fırsat su evı kaldırayım bır temızlık yapayım dıyorum dıger haftaları ders yaparak gecırecegım ıcın.
ıcıme sıne sıne bır temızlık yapayım onlar oynasırlarken
sızlerede geleyım ıstersenız:))))))
hadı ben kacarrr
opuldunuz canlarım benım sızlerı sevıyorum sekerler
meleklerımede ıyı bakın

ya canım burada saf bi çaycımız var ama herşeyimiz çok ta severim
ailesi naapııp edip bi ev bulmuşlar buna alacaklar. 4000 tl acığı kalmış geldi bana dedi naapiim
dedim ki bak patron burada git iste möaaşından azar azar kessiin.
ben tamamen emindim vereceğinden ama vermemiş yaa kahroldumm. demişkii faizi var onun veremem ayyy delirdim ağlıycaktım ya utanmasam içim acıdı delirdim kız benim çocuklardan aldım hıncımı dedim çalışın bak çok sinirliyimm..

ama demin geldi dedikii 2000 verecekmiş ayy ne sevindim yaaaa Allahımmm çok şükür ah bi alsa evcazını ne sevinicem kzılar cuma saatii dua edin de alsın bee

kolay gelsin miniğim.oh temizlen bakalım şöyle misler gibi.bende yarın düşünüyorum.malum hafta içi fazla birşey yapamıyorum.bende yarın yapıcam artık.seni duyunca birden nasıl benimde nasıl temizlik yapasım geldi.

allah yardımcısı olsun inşallah.buraya kadar gelmiş.bundan sonrasını da getirir allahın izniyle.:Saruboceq:allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.:Saruboceq:

ah kıyamam ben ona.canım benim ya.aman dikkat et meleğimize.geçmiş olsun hayatım.allah acil şifalar versin.bu aradada afiyet olsun hayatım.

sagolun kizlar babamizi arayalim acarsa tl gelsin dr a gidelim de ilaclari var yinede dr ne der bakalim

Selam kızlar. İyisiniz inş.. hepiniz..

Kızımın uyanmasını bekliyorum, aşıya gitçez bir aşı günü daha geldi çattı :))

kolay gelsin sana canım
tabi buyur gel canım valla benim evde iş hiç bitmiyo zaten.hazır el atmışken burayıda aradan çıkarırsınkaydirigubbakcemile3
şaka canım sen gel ama temizliğe değil misafirliğe beklerim:1hug:

inşallah gereken parayı bulur evini alır canım
allah herkese gönlünce bi ev sahibi olmayı nasip etsin canım:Saruboceq:

tünaydın hanımlar
bugün yine geç uyandım
kahvaltıyı az önce yaptık.hiç bi işe bakmadan yanınıza geldimkaydirigubbakcemile2
umarım herkes iyidir
hepiniz için güzel bir gün olur inş.kaydirigubbakcemile5
cumanız mübarek olsun öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaaaana.s.a.s.a.s.a.s.

off offfffff lanet olasııı paraaaa gel bee şimdi lazımsın bana...........offffffffffffoffffffffffffff
kötükedihüsokötükedihüso
rosem hayrola canım derin bi of çekmişsin:1shok:
para kime gerekmiyoki ama seninki acil galiba canımfisfisfis

emiycim geçmiş olsun canım dikkatli olmak gerek
bu havalar aldatıcıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…