E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.141
off offfffff lanet olasııı paraaaa gel bee şimdi lazımsın bana...........offffffffffffoffffffffffffff
kötükedihüsokötükedihüso
günaydinlar bugün biz krese gitmedik melisa cok hastaydi aksam arkadasa kahve icmeye gitmistim dedim bunun atesi var diye cok hafifti ama
eve gelirgelmez uyudu sütünü bile icmeden ikisaat dizi keyfi yapayim dedim gittim bir baktimki tuhaf sesler cikariyo atesten yaniyo hemen kaldirim fitil koydum cocuk kendine gelene kadar sayikliyo ne dediginide anlamiyorum sabaha karsi bir fitil daha koydum simdilik iyi bakalim
günaydın afiyet olsun canım
geçmiş olsun minikcim dikkat etkendine
günaydın nasılsınız
güzel bir gün olsun hepimize
bugün çok işim var kızlarrrrr
fırsat buldukca gelirimm
rüyanaz geldimi
hımm bu arada güzel bir haberim var
başak 35 in sağlık durumu gayet iyimiş veeeeeee bi kızı olıcakmış meleğimiz yolda hanımlarrrr
günaydinlar bugün biz krese gitmedik melisa cok hastaydi aksam arkadasa kahve icmeye gitmistim dedim bunun atesi var diye cok hafifti ama
eve gelirgelmez uyudu sütünü bile icmeden ikisaat dizi keyfi yapayim dedim gittim bir baktimki tuhaf sesler cikariyo atesten yaniyo hemen kaldirim fitil koydum cocuk kendine gelene kadar sayikliyo ne dediginide anlamiyorum sabaha karsi bir fitil daha koydum simdilik iyi bakalim
günaydın güzel annelerr.......
herkese hayırlı cumalar....rabbim herkesin gönlümdekini versin..
efsunefecim geçmiş olsun.allah şifa versin canım...
ya bu gün dişçiye gitcem .nefret ediyorum dişçiye gitmekten.
kendinize dikkat edin.öpüyorum hepinizi.....
ya canım burada saf bi çaycımız var ama herşeyimiz çok ta severim
ailesi naapııp edip bi ev bulmuşlar buna alacaklar. 4000 tl acığı kalmış geldi bana dedi naapiim
dedim ki bak patron burada git iste möaaşından azar azar kessiin.
ben tamamen emindim vereceğinden ama vermemiş yaa kahroldumm. demişkii faizi var onun veremem ayyy delirdim ağlıycaktım ya utanmasam içim acıdı delirdim kız benim çocuklardan aldım hıncımı dedim çalışın bak çok sinirliyimm..
ama demin geldi dedikii 2000 verecekmiş ayy ne sevindim yaaaa Allahımmm çok şükür ah bi alsa evcazını ne sevinicem kzılar cuma saatii dua edin de alsın bee
ah kıyamam ben ona.canım benim ya.aman dikkat et meleğimize.geçmiş olsun hayatım.allah acil şifalar versin.bu aradada afiyet olsun hayatım.
sagolasın canım benım
cok tesekkur edıyorum
gunaydın sagolasın canım ıyıdır senden naber
kolay gelsın canım
ruya hayır gelmedı daha sanırım
ooooo cok sevındım canım sende selam soyle benden.desene bızım topıkten baskasına gıtmeyecek 2 kız annesı yaptık onuda
oleeeeeeeyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi:
gunaydın canım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum
dıkkat edın canım kendınıze
gorusmek uzere opuyorum
kolay gelsin sana canımsekeler teyzemız geldı kızlarla evde resmen kuduruyorlar teyzenın tepesınde atcılık oynuyorlar gıdıklamaca derken evde sesden durulmuyor.
bende fırsat bu fırsat su evı kaldırayım bır temızlık yapayım dıyorum dıger haftaları ders yaparak gecırecegım ıcın.
ıcıme sıne sıne bır temızlık yapayım onlar oynasırlarken
sızlerede geleyım ıstersenız:))))))
hadı ben kacarrr
opuldunuz canlarım benım sızlerı sevıyorum sekerler
meleklerımede ıyı bakın
ya canım burada saf bi çaycımız var ama herşeyimiz çok ta severim
ailesi naapııp edip bi ev bulmuşlar buna alacaklar. 4000 tl acığı kalmış geldi bana dedi naapiim
dedim ki bak patron burada git iste möaaşından azar azar kessiin.
ben tamamen emindim vereceğinden ama vermemiş yaa kahroldumm. demişkii faizi var onun veremem ayyy delirdim ağlıycaktım ya utanmasam içim acıdı delirdim kız benim çocuklardan aldım hıncımı dedim çalışın bak çok sinirliyimm..
ama demin geldi dedikii 2000 verecekmiş ayy ne sevindim yaaaa Allahımmm çok şükür ah bi alsa evcazını ne sevinicem kzılar cuma saatii dua edin de alsın bee
herkese günaydın
hayırlı cumalar
kafam bugün salak gibi
yeğenim canım dün gece ameliyat oldu.
şükür korkulacak birşey çıkmadı.
apandistini aldılar bugün hepimiz rahat bir nefes aldık.
rosem hayrola canım derin bi of çekmişsin:1shok:off offfffff lanet olasııı paraaaa gel bee şimdi lazımsın bana...........offffffffffffoffffffffffffff
kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?