Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım burdada şiddetli bir rüzgar var ama allahtan neti etkilemiyoa.s
ah canım kızlarda rahat durmuyolarki özelliklede küçük cadım
yoksa durduk yere bağırmıyorum canım:1no2:
tamam canım öperim cadıları:1hug:sende kızlarını benim için öp canım
amin canım....
seninde kandilin ve kadınlar günün kutlu olsun canımkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:

tatlım benim geçmiş olsun
anjin olmuşsa ateşi bir kaç gün çıkar.
acil şifalar diliyorum:1hug::1hug::1hug:

hayırlı geceler.belinay kızına çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah.....hepinizin mevlit kandili şimdiden mubarek olsun..görüşmek üzerea.s.

Melek Kız Annesi olarak,hepinizin
Öncelikle Mevlit kandiliniz mübarek olsun ve
8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum...
sevgiyle kalın
...

gunaydınlar dılıyorum meleklerımın annecıklerıııııııııı
herkese guzel bır pazar gunu dılıyorum
kandılınız mubarek olsun canlarım benım rabbım dualarınızı kabul etmesı dılegıyle
kadınlar gununuzde kutlu olsun canlarım benım
herkesı cok cok opuyorum
bugun 21 derece bır hava var cok guzel kahvaltı sonrası cıkalım dıyoruz.
gorusmek uzere herkesı opuyorum

günaydın hanımlar
hepinize iyi pazarlar
mevlid kandiliniz mübarek olsun
bu mübarek günde allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

kadınlar gününüzde kutlu olsuna.s.

günaydınlarrrrr kadınlar günümüz kutlu olsun
ve mevlid kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olması dualarımızın kabul olması dileğiyle

iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:

ah canlarım benim meleklerinize allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşsinler

hoş geldin canımcım a.s bizde seni özlemiştik :1hug: arayı uzatma olurmu

Rahmet denizine açılmanın rıhtımı olan,bu mübarek günde bir gemi olamasakta,hakka gönülden bir kayık olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun....:Saruboceq: Hani en yıkıcı fırtınalardan sonrabile,güneş açtığında ortaya çıkan ve insana şükürki yaşıyorum dedirten gökkuşağı varya işte onun gibisiniz kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun.....a.s.

meleklerimin güzel anneleri hepinizin kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayrıca dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kaydirigubbakcemile5 :1hug: :içelim: :teytey:

tünaydın hanımlar
ben kutlamıştım ama yeniden hepinizin kandili mübarek olsun.dualarınız kabul olsun inşallah:Saruboceq:
dünya kadınlar gününüzüde kutluyorum:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…