- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.241
canım burdada şiddetli bir rüzgar var ama allahtan neti etkilemiyoa.scanım burada feleket lodos var net gidip geliyor giremedim pek bugün
ayy sakin ol tatlım zor biliyorum ama meleklerime bağırma ne oluyor diye şaşırmıştırlar:1shok: ay canlarım benim öp benim için annesi onları ŞenizŞenizŞenizgemiş olsuncanım
ay şekerler yazıyı 2saatte anca yolayabileceğim:jeyyarff net gitti yine:çok üzgünüm:
amin canım....canım ben kaçtım.tekrar geçmiş olsun.meleğimize iyi bak.öpüyorum seni.görüşmek üzere.
hayırlı geceler.
yarın içinde kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.allah hepinizin dualarını kabul etsin.
iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:
iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:
iyi aksamlar arkadaslar kizimi yine dr götürdük geldik burda cocuk dr olmadigi icin 25 km lik yere özel klinige gittik ve dr fitil antibiyotik verdi simdilik fitilin etkisi iyi insallah yine atesi cikmaz bendede var kiriklik ama önemi olan kizimin iyi olmasi hepinizi öpüyorum iyi aksamlar byeeeee
merhabalar uzun bi aradan sonra aranızdayım.net yoktu kaç gündür giremedim ama aklım hep sizdeydi.
geçmişe hiç bakmadım şimdi,sizlere merhaba deyip kaçıyorum.sakin bi zamanda görüşürüz canlarım.hepinizi çooook özledim.meleklerimi ve sizleri öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?