Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızlar nasılsınız bakalım.
ben bugün biraz geç kalktım.mutfağımın dolaplarını temizledim.
bir bakayım dedim ama kimsecikler yok herhalde.:1no2:

selam hanımlar :teytey: herke güzel hafta sonları dilerimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biz kızımla güzelce gezindik bugün :dance: iyiki kızım var a.s allahıma çok şükür
allahım hepimizin çocuklarını korusun şekerler :Saruboceq:

amin canım.bende evde pinekliyorum işte.aslında hiçde canım dışarı çıkmak istemiyor zaten.benim meleğim bugün babaannesinde.birlikte gezmeye gittiler.geziyor hatun yani.

merhabalar uzun bi aradan sonra aranızdayım.net yoktu kaç gündür giremedim ama aklım hep sizdeydi.
geçmişe hiç bakmadım şimdi,sizlere merhaba deyip kaçıyorum.sakin bi zamanda görüşürüz canlarım.hepinizi çooook özledim.meleklerimi ve sizleri öpüyorum.

iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:

hayırlı yolculuklar canım
özlemezmiyiz hiç tatlım görüşmek üzere güle gitgela.s.

Hayırlı Cumalar..

Rüyanaz özlemezmiyiz kız güle güle git gel... kaydirigubbakcemile3

özlemez miyiz hic???? güle güle git gel canım:teytey:

Bu mübarek günde bütün arkadaslar dua ediyodur emin ol
Allah hayırlısıyla bi bebek sahibi etsin (amin)

şekerlerim ben geldim daha dogrusu eve gelmedim siteye geldim eve yarın geçicem annemin arkadaşı var kankisi şimdi ordayız bu gece de burda kalcaz yarın evime geçicem herkesi çok özledim kocaman öptüm ....

iyi akşamlar kızlar...kızım dün akşamdan beri çok hasta ateşler içinde yanıyor,bugün doktora götürdüm iğne yapildı ama hala aynı ateşi 39 derece...:1no2:

canım benim çok geçmiş olsun.eminim sen gerekenleri yapmışsındır.inş çabuk düşer ateşi.allah şifa versin meleğine.:Saruboceq::Saruboceq:

iyi aksamlar arkadaslar kizimi yine dr götürdük geldik burda cocuk dr olmadigi icin 25 km lik yere özel klinige gittik ve dr fitil antibiyotik verdi simdilik fitilin etkisi iyi insallah yine atesi cikmaz bendede var kiriklik ama önemi olan kizimin iyi olmasi hepinizi öpüyorum iyi aksamlar byeeeee

ah canim anliyorum seni benimki persembe aksamindan beri öyle
dünde gttik dr a bugünde özel klinige götürdük o hasta olunca ben hasta oluyorum ya
gecmis olsun canim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

şekerlerim ben geldim daha dogrusu eve gelmedim siteye geldim eve yarın geçicem annemin arkadaşı var kankisi şimdi ordayız bu gece de burda kalcaz yarın evime geçicem herkesi çok özledim kocaman öptüm ....
hoşgeldin tatlım a.s.bende sizi öptüm canım rüyamızın keyfi yerindedir
geçmiş olsun tatlım acil şifalar :Saruboceq:şimdi inş daha iyidir canım
ohh ohh maşallah negüzel gezmişsiniz ana kız :dance:
hanımlar nerelerdesiniz:uhm:
topik benim bıraktığım yerdebenneyaptımki
hepiniz gezmedemisiniz yanifisfisfis
canım burada feleket lodos var net gidip geliyor giremedim pek bugün
ayy sakin ol tatlım zor biliyorum ama meleklerime bağırma ne oluyor diye şaşırmıştırlar:1shok: ay canlarım benim öp benim için annesi onları ŞenizŞenizŞenizgemiş olsuncanım

ay şekerler yazıyı 2saatte anca yolayabileceğim:jeyyarff net gitti yine:çok üzgünüm:

kübrabetülcüm,emiycim,kamilececim çok teşekkür ederim canlarım,şimdi biraz ateşi düştü ama ateş düşürücü vermiştim onun etkisi var şu anda şurubun etkisi geçince yine ateşleniyor...hepinizi öpüyorum...

belinaycım geçmiş olsun.hayırdır nesi var meleğimin.

sağol canım...dün akşamdan beri sürekli ateşleniyor,benim kızımda alerjik astım olduğu için en ufak bir şeyde hastalanıyor,çarşamba günü hava güzel diye öğretmeni beden dersine çıkarmış,montlarını giymelerine de izin vermemiş o günden belliydi hasta olacağı,dün akşam da ateşle başladı işte...

ah cnaım kıyamam.çok geçmiş olsun hayatım.allah acil şifa versin.:Saruboceq:
çocuklar hasta olunca insanın bütün keyfi kaçıyor.peki hayatım bu alerjik için tedavi görüyormu?

ah cnaım kıyamam.çok geçmiş olsun hayatım.allah acil şifa versin.:Saruboceq:
çocuklar hasta olunca insanın bütün keyfi kaçıyor.peki hayatım bu alerjik için tedavi görüyormu?

evet canım o hasta benimde hiç keyfim yok,alerji için tedavi görüyoruz sürekli kullandığımız 2 tane sprey ve alerji şurubumuz var,sürekli doktor kontrolü altında,bugün bile hemen doktorunun muayenesine götürdüm çünkü alerjik olduğu için başka doktorların verdiği ilaçlar işe yaramıyor...
senin meleğin nasıl canım?

geçmiş olsun canım.
benimkide iyi canım.bugün babaannesinde kaldı.geziyor hanım.hafta sonu ya kendine kapı arıyıp duruyorkaydirigubbakcemile3

canım ben kaçtım.tekrar geçmiş olsun.meleğimize iyi bak.öpüyorum seni.görüşmek üzere.
hayırlı geceler.
yarın içinde kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.allah hepinizin dualarını kabul etsin.

geçmiş olsun canım...
hoş geldin canım arayı açma
bizde seni çok özledik canım:1hug:

amin canım...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…