- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.201
günaydın canımŞenizgünaydın kızlar......
emiycim canım geçmiş olsun..meleğin nasıl oldu?maymunlara muzları aldınız mıkaydirigubbakcemile3
öp cimcimenini benim yerime....
günaydın canımŞenizbu konuyla ilğili bilğim yok tatlım yardımcı olamayacağım :1no2:a.s.GÜNAYDIN KIZLAR size bişey sorcam doktor yumurta çatlatma iğnesi vurdu nasıl anlarım yumurta çatladığını belirtileri ne olur internette aradım bulamadım
ay canım benimŞeniz çocuğun maymunlarını aç bıraktınız tabi aklı kaldı meleğiminsagol bugün daha iyi sabah kalkmis maymunlara muz alacam diyo :roflol: :roflol:
günaydın tatlım ŞenizKızlar günaydın...
Yağmurseda'cım, doktor iğneyi vurduktan sonra seni kontrole çağırmadı mı? ultrasonla bakıyolarmış çatlayıp çatlamadığına...
günaydın tatlım Şeniz
günaydın canım Şenizsanada iyi hafta sonları ve kolay gelsin tatlım sende dikkat etkendinea.s.gunaydınlar dılıyorum canlarım
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum
ıslerım var dısarı cıkacagım
gorusmek uzere herkesı opuyorum sekerler
meleklerıme ve kendınıze ıyı bakın
günaydın kızlar......
emiycim canım geçmiş olsun..meleğin nasıl oldu?maymunlara muzları aldınız mıkaydirigubbakcemile3
öp cimcimenini benim yerime....
gunaydınlar dılıyorum canlarım
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum
ıslerım var dısarı cıkacagım
gorusmek uzere herkesı opuyorum sekerler
meleklerıme ve kendınıze ıyı bakın
Kamilece nasılsın şekerim? Meleklerin nasıl?
Emiy'in meleğimi hastaydı ya geçmiş olsun geçmişi okuyamadım kızlar hasta varsa herkese acil şifalar :a015:
iyiyim tatlım bugün harikayımhihoyyytgünlerdir ilk kez zinde hissediyorum özlemişim böyle hissetmeyikaydirigubbakcemile2
erkenden kalkıp işlerimin çoğunu hallettim sayılır meleklerimde iyi şükür biraz dışarıda oynamaya çıktılar
sen ve meleğin nasıl canım
bahar yorgunluğumu var yoksa şekerim tabi meleğinde yordu son günlerde diş nazı derken değilmi canımSevindim canım senin adına... Ben kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum bugün nedense.. Moralim pek iyi değil elle tutulur bi sebep olmamasına rağmen.. Sanırım yorgun vücudum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var aslında..
Kızım iyi Allah'a şükür canım. Üçüncü dişi patlamak üzere arada huysuzluğu oluyo... Dün de aşıya gittik, sağlık ocağına girer girmez muayene için sıra bekleyen insanları görünce hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.. İnsanlarda şaşırdı neye uğradıklarını :roflol:
Şimdi de bu huyu başladı. Geçen de bi arkadaşa gittik çaya. Girmemizle çıkmamız bir oldu, nasıl ağlıyo görsen..
Naıl yencez bu huyu bilmiyorum canım yaa :bbo:
Kızlar günaydın...
Yağmurseda'cım, doktor iğneyi vurduktan sonra seni kontrole çağırmadı mı? ultrasonla bakıyolarmış çatlayıp çatlamadığına...
bahar yorgunluğumu var yoksa şekerim tabi meleğinde yordu son günlerde diş nazı derken değilmi canım
ahh ahh bu ağlama huyu bir yere gidince benim küçükde de vardı annemlerde bile oturtmazdı beni gidinceye kadar bağırırdı bensiz kız kardeşim götürürse problem çıkarmazdı tüm garezi banaydı cadının zamanla geçer canım ama çok taviz verme bence iyce huyyapıyorlar malesef ağlamsınada dayanmak çok zor oluyor ama mecbur dayanmalıyız değilse kuklaya çeviriyorlar bizilaelaelaelaelaekolaygelsin canım benim için öp küçük cimcimeyiŞenizöyle annesinide asosyal yapmaya çalışmasın çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?