Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rosemm cnm bu ne güzel bir günaydın
vallahı içimi açtin mesajını görünce cnm allah bozmazın cnm
bende seni öptüm

teşekkürler canım işte bennnn memnun oldummmm...Şeniza.s.

her zaman iyi düşünelim ki iyi olsun karamsarlığa zerre kadar yek yok izin yok hep pozitif düşünce iyilik iyiliği kötülük kötülüğü getirir.....

aaaa kızlarrrrr noluyo bi ses verin bakemmmmmmm hhhaaaaddddeeeeeeee:sm_cool::sm_cool:

günaydin sekerler nasilsiniz biz ailecek hastayiz kizimdan bana ve esimede bulasti bu aralar pek giremem galiba esimede rapor verirse dr ay hepimiz hasta allah sonumuzu iyi getirsin yine girmeye calisacam görüsürüz

günaydın meleklerim vede güzel anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum
Kandiliniz vede Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım
dün giripte kutlayamadım
öptüm hepinizide

kizlar marketten nane almistim baktim sert olanlari köklenmeye baslamis esime saksi aldirdim onlari diktim geldim nerelerdesiniz yaffff

günaydin sekerler nasilsiniz biz ailecek hastayiz kizimdan bana ve esimede bulasti bu aralar pek giremem galiba esimede rapor verirse dr ay hepimiz hasta allah sonumuzu iyi getirsin yine girmeye calisacam görüsürüz

geçmiş olsun canım benimŞeniz

canım allah şifa versin hepinize inşallah çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım benimŞeniz

sagol canim a.s. a.s. a.s.

canım allah şifa versin hepinize inşallah çok çok geçmiş olsun

sagol canim a.s. a.s. a.s.

sagol canim cok iyi olur ya söye sicak bir corba
insallah canim canlanirlarsa sizede yollarim nanelerden yerimseniben yerimseniben

tünaydın hanımlar
yine aranızda en geç uyanan ben oldum galiba
bugünlerde iyice uykucu oldum canlarımyerimseniben
umarım herkes iyidir:lepi:
hepinize güzel bir gün ve hafta diliyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam canlarım benım ev ıslerını hallettım yemegımıde yaptım nazı yatıracagım az sonrada elıflede teyzecıgı oyun oynuyorlar sızlere bakayım dedım
herkesler ıyıdır ınsaallah
emıy bebegım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım benım

nan karular niye kmse mesajımı okumamış okdunuz hanı cevapdelikafadulden
yoksa beni sevmiyonuzmu
hanı lafım bi kaç arkadaşima
yeni gelenler değil kimse alınmasın
laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…