- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.341
selam canlarım benım ev ıslerını hallettım yemegımıde yaptım nazı yatıracagım az sonrada elıflede teyzecıgı oyun oynuyorlar sızlere bakayım dedım
herkesler ıyıdır ınsaallah
emıy bebegım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum canım benım
selam canlarım benım ev ıslerını hallettım yemegımıde yaptım nazı yatıracagım az sonrada elıflede teyzecıgı oyun oynuyorlar sızlere bakayım dedım
maşallah miniğim bu ne hız kız
ben bir tek kahvaltı yaptımişlerin hepsi duruyo:bbo:
sizlere hemen koştum .annelerimize bi kakıyım dedim:sm_cool:
canım benim pek iyi olduğum söylenemez.bugünlerde arka arkaya akislikler yaşıyoruz.
arabamız cuma günü tamirden çıktı.tam sevindik salı günü gezer dolaşırız dedik .dün gece araba arıza yaptı 150 tl masrafı var.:çok üzgünüm:
eşimde bende çok stresliyizklava:.eşim burnundan kıl aldırmıyo.:jeyyar:
son 1 ayımız maddi manevi çok sıkıntılı geçti.tek güzel yanı kızımın gözlerinin iyileşmesiydi:1rolleyes:
inşallah bundan sonra herşey yoluna girer diyorum canım:Saruboceq:
nan karular niye kmse mesajımı okumamış okdunuz hanı cevapdelikafadulden
yoksa beni sevmiyonuzmu
hanı lafım bi kaç arkadaşima
yeni gelenler değil kimse alınmasın
laelaelaelaelae
mınık hoşgeldın
nasılsın ben sorayım yeni geldiğin için cnm seni ve kızlarını çok öptüm
hi hiiiii ççççoooooookkkkk teşekkürlerrrrr kaydirigubbakcemile5
minikim merhaba canımmmmm oohhh yemekler yapılmış işler bitmiş maşallah maşallahhh
maşallah miniğim bu ne hız kız
ben bir tek kahvaltı yaptımişlerin hepsi duruyo:bbo:
sizlere hemen koştum .annelerimize bi kakıyım dedim:sm_cool:
canım benim pek iyi olduğum söylenemez.bugünlerde arka arkaya akislikler yaşıyoruz.
arabamız cuma günü tamirden çıktı.tam sevindik salı günü gezer dolaşırız dedik .dün gece araba arıza yaptı 150 tl masrafı var.:çok üzgünüm:
eşimde bende çok stresliyizklava:.eşim burnundan kıl aldırmıyo.:jeyyar:
son 1 ayımız maddi manevi çok sıkıntılı geçti.tek güzel yanı kızımın gözlerinin iyileşmesiydi:1rolleyes:
inşallah bundan sonra herşey yoluna girer diyorum canım:Saruboceq:
napıonus kıslar bugun güneşli amasya bende hemen işlerimi yapayım sabah erindim bişey yapmadım valiz falan çok iş var.......
selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum...........
sagol canim a.s. a.s. a.s. oh ho ne güzel ben gecen hafada düzgün is yapamdim bu haftda hastalik devam ediyo banada gel kiz allahtan dünden yemegim var yeemk derdim yok
kızlar neler yapıyorsunuz çok işim var çok birilerinin ahımı tuttu ne
ohh ohh masallah güle güle otur canımselam canlarım benım ev ıslerını hallettım yemegımıde yaptım nazı yatıracagım az sonrada elıflede teyzecıgı oyun oynuyorlar sızlere bakayım dedım
nan karular niye kmse mesajımı okumamış okdunuz hanı cevapdelikafadulden
yoksa beni sevmiyonuzmu
hanı lafım bi kaç arkadaşima
yeni gelenler değil kimse alınmasın
laelaelaelaelae
doğum günümüzü kutlayan arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkürler...
hastaneden geldik doktor kızıma 3 gün rapor verdi,3 gün okula gitmicek,okul diye ağlayıp duruyor ne yapıcam bilmiyorum...doğum günü pastamızı aldık akşama eşim gelince ufak bir doğum günü yapıcaz...şimdilik hepinize iyi günler çok yorgunum biraz dinlenicem canlarım...
kızlar merhabaaaaaaa
belinaycım bu kızınaaa
,
emiycim meleğin nasıl oldu.?kızlar sizler nasılsınız bakem....okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.hepiniz kendinize iyi bakın.meleklerinizi öpüyorummmmmmmmmm
iyyyyyyyyyy :1shok: :1shok: :1shok: canim sizin son 1 ay biz evlendik evleneli öyleyiz düsün yani :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kizin icinde cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?