Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

maşallah miniğim bu ne hız kız
ben bir tek kahvaltı yaptım işlerin hepsi duruyo:bbo:
sizlere hemen koştum .annelerimize bi kakıyım dedim:sm_cool:
canım benim pek iyi olduğum söylenemez.bugünlerde arka arkaya akislikler yaşıyoruz.
arabamız cuma günü tamirden çıktı.tam sevindik salı günü gezer dolaşırız dedik .dün gece araba arıza yaptı 150 tl masrafı var.:çok üzgünüm:
eşimde bende çok stresliyizklava:.eşim burnundan kıl aldırmıyo.:jeyyar:
son 1 ayımız maddi manevi çok sıkıntılı geçti.tek güzel yanı kızımın gözlerinin iyileşmesiydi:1rolleyes:
inşallah bundan sonra herşey yoluna girer diyorum canım:Saruboceq:

napıonus kıslar bugun güneşli amasya bende hemen işlerimi yapayım sabah erindim bişey yapmadım valiz falan çok iş var.......

sagol canim a.s. a.s. a.s. oh ho ne güzel ben gecen hafada düzgün is yapamdim bu haftda hastalik devam ediyo banada gel kiz allahtan dünden yemegim var yeemk derdim yok

iyyyyyyyyyy :1shok: :1shok: :1shok: canim sizin son 1 ay biz evlendik evleneli öyleyiz düsün yani :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kizin icinde cok sevindim

nan karular niye kmse mesajımı okumamış okdunuz hanı cevapdelikafadulden
yoksa beni sevmiyonuzmu
hanı lafım bi kaç arkadaşima
yeni gelenler değil kimse alınmasın
laelaelaelaelae

son zamanlardakı yogunlugumdan cogu arkadaslarımın hatrını soramıyor ve sayfalar cok oldugunda okuyamıyorum
her seferındede kusura bakmayın dıye belırtıyorum
valla alınganlık cekemeyecegım canım

mınık hoşgeldın
nasılsın ben sorayım yeni geldiğin için cnm seni ve kızlarını çok öptüm

laf sokar gıbı sormussun ama yınede soyleyım valla cok yogun ve yorgunum sagolasın bende sızı opuyorum

hi hiiiii ççççoooooookkkkk teşekkürlerrrrr kaydirigubbakcemile5

minikim merhaba canımmmmm oohhh yemekler yapılmış işler bitmiş maşallah maşallahhh

sagol canım erkenden bıtırdım canım naz uyudu elıfde teyzesıyle yattılar bende ders calısıyorum arada mola verdıgımde sızlere bakıyorum dopıng oluyor
arkadasım bızım sıtedekı evı tutuyor bugun kontrat ımzalamaya gıdecekler aksama dogru markete kolı sorduk dunden onu almaya gıdecegız.12lere kadar ev toparlıyoruz cumartesı pazar tasınması gerekıyor bır yandan ona kosuyorum bır yandan evde kosturuyorum
bugun aksamda tuttugu evın temızlıgıne gıdecegız
anlayacagın erkenden ıslerı bıtırmezsem benım evı bıseyler goturecek yoksa:roflol::roflol:

sagol canım benımde ınan cok yorgun oluyorum aksam yataga yatar yatmaz sızıyorum
gunde 6 saat uykuyla kac yere kosturuyorum
saglık olsun hepsı halloluyor canım
sızın adınızada uzuldum canım benım ama bak tesellısı kızının ıyılesmesı canım ınsaallah
maddı sıkıntılar gecer canım can saglıgı olsun da ınsaallah

napıonus kıslar bugun güneşli amasya bende hemen işlerimi yapayım sabah erindim bişey yapmadım valiz falan çok iş var.......

ıyıdır canım valla aynı kosturmaca
sende sımdı evde kosturursun kac gundur yoktun ısler gucler derken
kolay gelsın canım sanada

selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum...........

selam canım hosgeldın sekerım
sagolasın sanada guzel bır hafta dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah

sagol canim a.s. a.s. a.s. oh ho ne güzel ben gecen hafada düzgün is yapamdim bu haftda hastalik devam ediyo banada gel kiz allahtan dünden yemegim var yeemk derdim yok

ha bı sana gelmedıydım gelem canım aksam 6 saat uykum var onuda sana gelem:roflol::roflol::roflol:
yakın olsak valla sanada kosarım sekerım
esımde kızıyor bazen hıc canının kıymetını bılmıyorsun dıye
cok gecmıs olsun canım dıkkat edın kendınıze

ohh ohh masallah güle güle otur canım
Bende yeni bitirdim mis gibi oldu ev cocuklarıda uyuttum degmegin keyfime:lepi::sm_cool:
nan karular niye kmse mesajımı okumamış okdunuz hanı cevapdelikafadulden
yoksa beni sevmiyonuzmu
hanı lafım bi kaç arkadaşima
yeni gelenler değil kimse alınmasın
laelaelaelaelae

Pardooon yaaaa arkadasım
nasılsın? Bugün pazartesi ya bizi cok görme:1no2:kafamçokkarıştıfisfisfis:sm_confused:

doğum günümüzü kutlayan arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkürler...
hastaneden geldik doktor kızıma 3 gün rapor verdi,3 gün okula gitmicek,okul diye ağlayıp duruyor ne yapıcam bilmiyorum...doğum günü pastamızı aldık akşama eşim gelince ufak bir doğum günü yapıcaz...şimdilik hepinize iyi günler çok yorgunum biraz dinlenicem canlarım...

kızlar merhabaaaaaaa
belinaycım bu kızınaaa

,

emiycim meleğin nasıl oldu.?kızlar sizler nasılsınız bakem....okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.hepiniz kendinize iyi bakın.meleklerinizi öpüyorummmmmmmmmm

canim dogum gününüz kutlu olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canim nasil olsun ayn öksürük basladi atesimiz düstü ama cok öksürüyo hali yok

belınay canım bununla gecmıs olsun aglar okuldan arkadastan ayrıldım dıye tabıde dınlenır evde en azından
tekrardan gecmıs olsun
gulzeynom sagolasın canım benım
kızlar sormayın basıma gelenı
benım bu kucuk cadı varya adı naz olan:)))))))
uykudan uyandı dedım camasırlarıyla su meshur battanıyesını ve ayıcıklarını kaplumbagası ve esegını atayım yıkansın dedım.uykudan kalkıyor hepsını salona goturuyor gece gunduz yanımızda gezmede bıle.1 senedır yıkanmıyor.bana kokuyor gıbı gelıyor sut ıcıyor dokuluyor terlıyor vs..
ama benım cadı o kokuya bayılıyor.sureklı elınde onlar koklayıp mutlu oluyor neyse uykudan uyandı aksama kadar kurur dedım.gel naz yıkayalım dedım bır kıyamet bır aglama sormayın makıneye attım teyzesı oyalarken onu bır geldı makınenın yanına calısıyor gordu dırek kapagı asılıyor battaaaaaa dıye.ay attı kendını yere aglıyor.annem o cıpcıp yapıyor yıkanıyor yokk aglıyo.dugmeye basıyo bıttımı dıyo gozlerden akan yasları gorun.
basedemedık teyzesı hadı bızde yıkanalım dedı 3u banyoya gırdı.1 saat makıne bıtene kadar banyodamı tutacagım sımdı bu cadıyı ben yaaaaa:)))))))
bu huyundan nasıl vazgecırecegım.cok hosuma gıdıyor aslında aksam battan aıcıkk bebek essek sut dıyıp kucaklayıp salondan odasına tek basına gıdıp yatıyor cok sevımlı oluyorda anam kokacak artıkın senede 1de yıkanmazmı bu meretler:))))))))

ah miniğim kıyamam canım ya
o cadıdan bi tanede bende var.seninki yine oyuncaklarına ağlıyomuş.benimki herşeye ağlıyo:jeyyar:bazen bunalıyorum inan
yine senin kız iyi canıma.söp benimiçin meleğiniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…