Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minigim çok zor bi durum arkadaşımın kızıda aynen böyleydi onlarında bi battaniyesi vardı aynen böyle heryere taşıyolardı oda yıkayamamktan şikayetçiydi yazın sıcagında bile ellerinde kocaman battaniyeyle dolaşıyordu...kızından sakladı bi gün battaniyeyei sonra çok agladı kızı ama başka şeylerle oyaladılar sonraki günde böyle gitti 1 hafta sonra tamamen unutmuştu canım...sende zorlanıosan dene derim..........

eve geldim ama arkadaş ve komşu gezmelerim başladı kızım okulda yorulmuş yavrum uyudu şimdi ben duş alcam o uyanınca arkadaşa gidicem grş........

canim cok komik oluyolar ozaman benim kizimda kiz bebekleri süngerbob yastigi köpekyastigi ve birde ince yastigi car pandasi baddaniyesi belki unuttugum var kizim onlarsiz uyumuyodu nere gitsek yatili götürüyoduk ama simdi okadar düsmüy nedense
ha ben görüyorum bazi cocuklarin elinde beyazbez simsiyah olmus öyle geziyolar bosver sevimli oluyolar

hanımlar yemeğimi fırına verdim geldim
eeee sizler nerdesiniz:uhm:benim gibi hamarat gacı olunkaydirigubbakcemile3

hanımlar ben çıkıyorum
sanırım herkes yemek telaşındacokacimcoook
sonra görüşürüz öptüma.s.a.s.

eve geldim ama arkadaş ve komşu gezmelerim başladı kızım okulda yorulmuş yavrum uyudu şimdi ben duş alcam o uyanınca arkadaşa gidicem grş........

aaaaaaaaaa kimseler gelmemis benim yazdigim gibi duruyo

sagolun sekerler valla bır hal bulacagız artık
evet benımde cok hosuma gıdıyor kısın sorun degılde pelus battanıye yaaa yazın cok komık oluyor ınsanlar karu delı bebeyı yakacak bu sıcakta dıyorlardır
gecen sene o sıcakta denızde o battanıyle gezdık dusunun halımızı artık:roflol::roflol::roflol:
aksama kadar ıslak battanıyeye sarıldı ay kalorıfere astım bır kosesı kurudu ama nazda kalorıfere yapıstı battammmmmm dıye:roflol::roflol::roflol:
uyudu sımdıde az sonra caktırmadan alıp kurutacagım :roflol::roflol::roflol:
canlarım bende kacıyorum uzerıme bır agırlık coktu sormayın uykum var bıraz dınlenmek ıstıyorum ama kesın uyurum
sızlerede ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımede allah rahatlık versın cok cok opuyorum meleklerımıŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

allah yardımcın olsun canım..
sağol canım şu an beni en çok mutlu edende kızımın sağlığı canım

sagol canim ama biz kredi ödüyoruz allahim yardim etsin evleenlere
biz evlendik herseyi almak icin cekmistik krediyi yardim olsaydi bu duruma düsmezdik

iyi geceler şekerler bugün giremedim sizleri özledim
geçmişi okumadım hastamız varsa acil şifalar diliyorum görüşmek üzere öpüldünüzzz

aslında cok hos gibi görünüyo ama büyüdükce bıraktırmak zorlasıyo
Benim oglum hep saclarımı tutarak uyurdu 3,5 yasında yeni bıraktı bunu ama simdide ellerimi tutuyo güler misin aglar mısın psikolojik yönünüde arastırıp cok sordum ama böyle
Kızımda böyle bişey yok bakalım İnsallah nazda unutur
Zaten kücükken hep böyle huyları oluyo insanın hic 20 yasına gelipte ayısıyla uyuyan var mı?:roflol::roflol::roflol::roflol:
Hersey cocuklukta bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın
İyi geceler:1hug:
aa nerde herkes ya kimse yok bugun.........
Ben burdayııııııım:teytey::teytey:
iyi geceler şekerler bugün giremedim sizleri özledim
geçmişi okumadım hastamız varsa acil şifalar diliyorum görüşmek üzere öpüldünüzzz

sanada iyi geceler canım

Cok tatlı rabbim nazarlardan korusun takvimde yakısmıs
Melegini ve seni öpüyorum
Herkese güzel gecelera.s.a.s.a.s.

Çok sağol canım. Amin hepimizinkileri korusun Rabbim nazardan ve her türlü kötülükten. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın onları ve bizleri inşallah..

Bende seni, meleğini ve aslan oğlunu öpüyorum canım. İyi geceler :)) a.s.

Kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese.

Rüyanaz canım yarın bana kızının bi fotosunu ve doğum tarihini yollarsan yaparım takvimini.

Öpüyorum herkesi, tatlı rüyalar Şeniz

meleklerime ve annelerine sımsıcak bir günaydın diyorum.HAYIRLI SABAHLAR
frezyacım ben artık erken kalkıyorum sen nerdesin??????
davidof takvimin çok güzel olmuş canım,güle güle kullan.meleğinde çok tatlı gözüküyo.öp benim için tombik yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…