- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.361
belınay canım bununla gecmıs olsun aglar okuldan arkadastan ayrıldım dıye tabıde dınlenır evde en azından
tekrardan gecmıs olsun
gulzeynom sagolasın canım benım
kızlar sormayın basıma gelenı
benım bu kucuk cadı varya adı naz olan:)))))))
uykudan uyandı dedım camasırlarıyla su meshur battanıyesını ve ayıcıklarını kaplumbagası ve esegını atayım yıkansın dedım.uykudan kalkıyor hepsını salona goturuyor gece gunduz yanımızda gezmede bıle.1 senedır yıkanmıyor.bana kokuyor gıbı gelıyor sut ıcıyor dokuluyor terlıyor vs..
ama benım cadı o kokuya bayılıyor.sureklı elınde onlar koklayıp mutlu oluyor neyse uykudan uyandı aksama kadar kurur dedım.gel naz yıkayalım dedım bır kıyamet bır aglama sormayın makıneye attım teyzesı oyalarken onu bır geldı makınenın yanına calısıyor gordu dırek kapagı asılıyor battaaaaaa dıye.ay attı kendını yere aglıyor.annem o cıpcıp yapıyor yıkanıyor yokk aglıyo.dugmeye basıyo bıttımı dıyo gozlerden akan yasları gorun.
basedemedık teyzesı hadı bızde yıkanalım dedı 3u banyoya gırdı.1 saat makıne bıtene kadar banyodamı tutacagım sımdı bu cadıyı ben yaaaaa:)))))))
bu huyundan nasıl vazgecırecegım.cok hosuma gıdıyor aslında aksam battan aıcıkk bebek essek sut dıyıp kucaklayıp salondan odasına tek basına gıdıp yatıyor cok sevımlı oluyorda anam kokacak artıkın senede 1de yıkanmazmı bu meretler:))))))))
ah miniğim kıyamam canım ya
o cadıdan bi tanede bende var.seninki yine oyuncaklarına ağlıyomuş.benimki herşeye ağlıyo:jeyyar:bazen bunalıyorum inan
yine senin kız iyi canıma.söp benimiçin meleğiniŞeniz
hanımlar yemeğimi fırına verdim geldim
eeee sizler nerdesiniz:uhm:benim gibi hamarat gacı olunkaydirigubbakcemile3
hanımlar ben çıkıyorum
sanırım herkes yemek telaşındacokacimcoook
sonra görüşürüz öptüma.s.a.s.
minigim çok zor bi durum arkadaşımın kızıda aynen böyleydi onlarında bi battaniyesi vardı aynen böyle heryere taşıyolardı oda yıkayamamktan şikayetçiydi yazın sıcagında bile ellerinde kocaman battaniyeyle dolaşıyordu...kızından sakladı bi gün battaniyeyei sonra çok agladı kızı ama başka şeylerle oyaladılar sonraki günde böyle gitti 1 hafta sonra tamamen unutmuştu canım...sende zorlanıosan dene derim..........
eve geldim ama arkadaş ve komşu gezmelerim başladı kızım okulda yorulmuş yavrum uyudu şimdi ben duş alcam o uyanınca arkadaşa gidicem grş........
canim cok komik oluyolar ozaman benim kizimda kiz bebekleri süngerbob yastigi köpekyastigi ve birde ince yastigi car pandasi baddaniyesi belki unuttugum var kizim onlarsiz uyumuyodu nere gitsek yatili götürüyoduk ama simdi okadar düsmüy nedense
ha ben görüyorum bazi cocuklarin elinde beyazbez simsiyah olmus öyle geziyolar bosver sevimli oluyolar
aaaaaaaaaa kimseler gelmemis benim yazdigim gibi duruyo
allah yardımcın olsun canım..
sağol canım şu an beni en çok mutlu edende kızımın sağlığı canım
aslında cok hos gibi görünüyo ama büyüdükce bıraktırmak zorlasıyosagolun sekerler valla bır hal bulacagız artık
evet benımde cok hosuma gıdıyor kısın sorun degılde pelus battanıye yaaa yazın cok komık oluyor ınsanlar karu delı bebeyı yakacak bu sıcakta dıyorlardır
gecen sene o sıcakta denızde o battanıyle gezdık dusunun halımızı artık:roflol::roflol::roflol:
aksama kadar ıslak battanıyeye sarıldı ay kalorıfere astım bır kosesı kurudu ama nazda kalorıfere yapıstı battammmmmm dıye:roflol::roflol::roflol:
uyudu sımdıde az sonra caktırmadan alıp kurutacagım :roflol::roflol::roflol:
canlarım bende kacıyorum uzerıme bır agırlık coktu sormayın uykum var bıraz dınlenmek ıstıyorum ama kesın uyurum
sızlerede ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımede allah rahatlık versın cok cok opuyorum meleklerımıŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ben burdayııııııım:teytey::teytey:aa nerde herkes ya kimse yok bugun.........
iyi geceler şekerler bugün giremedim sizleri özledim
geçmişi okumadım hastamız varsa acil şifalar diliyorum görüşmek üzere öpüldünüzzz
İyi geceler kızlar..
Takvimim nasıl olmuş :lepi:
delikafadulden düzelttim teyzesi bu nasıl :))
Cok tatlı rabbim nazarlardan korusun takvimde yakısmıs
Melegini ve seni öpüyorum
Herkese güzel gecelera.s.a.s.a.s.
İyi geceler kızlar..
Takvimim nasıl olmuş :lepi:
güsel olmuş canım bende istiyorum ona göre ..frezya ya kaç defa söledim bi takvim yapmadı bana:1closedeyes:
iyi geceler kızlar herkese güsel rüyalar............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?