Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar çok üzgünüm senağlama senağlama senağlama
hani kan aranıyodu ya beyza meleğimize artık melek olmuş senağlama allah annesi ve babasına sabır versin senağlama

ya offfffffff ya hayat nekadar acımazsız ya :çok üzgünüm: çok kötüğüm ben ya senağlama minik beyza oğlumu hatırlattı bana senağlama ço fena oldum ben biraz dışarıya çıksam iyi olcak

ya offfffffff ya hayat nekadar acımazsız ya :çok üzgünüm: çok kötüğüm ben ya senağlama minik beyza oğlumu hatırlattı bana senağlama ço fena oldum ben biraz dışarıya çıksam iyi olcak

aacanım çok üzüldümm.Sanırım seninde başına geldii ahh canımm inan çok üzüldüm
ama dur şimdi canını sıkma hadi çık dışarı aklına getirmemeye çalış hadi bebeğim sonra gel acık kafanı dağıtmaya çalışalımmm hadi sil kafandan bebeğim hadi..:teselli::teselli:

lahanacım canım sakın üzülme ne olur oğlun için bende o gün demiştim o artık bir melek senağlamabeyzaya bende çok üzüldüm ALLAH anne babasına sabır versin

hani kan aranıyodu ya beyza meleğimize artık melek olmuş senağlama allah annesi ve babasına sabır versin senağlama

offffffff canım ya.allah sabır versin. çok zor bir durum.allah yardımcıları olsun hayatım.gerçekten hayat o kadar acımasızki.insan herşeyi yaşıyor bu hayatda.

canım sanırım ben kaçırdım olayı.beyza bebek kim.bi yakınınmı canım:uhm:
allah anne babasına sabır versin canım:Saruboceq:

Selam herkese;

Canım kan arandığından haberim yoktu ama çok üzüldüm Allah sabır versin yakınlarına, başka ne denir ki çok zor kimseye yaşatmasın Rabbim böyle acılar.

Canım sende yaşamışsın daha önce galiba inan bakmak istemiyorum geçmiş mejlarına bile Allah'ım sabrın een büyüğünü versin..

Kötü oldum ya sabah sabah :çok üzgünüm:

Canım Allah beyzanın ailesinede sanada sabır versin
Gercekten cok zor olmalı
Üzülme demek bile bos geliyo
Allah öbür dünyada kavustursun

kızlar belki lahana bana kızar ama kısaca şunu söyleyeyim canım arkadaşım bu konuda hassas acısı var içinde anlatınca benimde içim yandı daha faazla anlatmıyorum lahanacım kusura bakma kızma banada SENı ÇOK SEVıYORUM güzelim sen harika bir insansın :teselli:

kizlar konuyu degistirelim accik naptini bakalim ben yokken halada yok sayin beni dr gidecem kadin dr kulak burun bogaz dr ev dr cok isim var cokkkkkkkkkk

hanımlar tünaydın
kötü bir haberle güne başladık ama inşallah günümüz daha güzel devam eder:Saruboceq:
umarım hepiniz iyisinizdir.hasta olanlara çok geçmiş olsun
burda hava maalesef yağmurluÇok üzgünüm çoook3 haftadır arabamız yoktu bi yere çıkamıyoduk bugün eşim evde arabada var ama hava kötübenneyaptımki
yinede çıkar biraz dolaşırız belkia.skızlar çok sıkıldılar evde
neyse herkese güzel bir gün diliyorum ve öpüyorum hepinizia.s.a.s.a.s.

canım benim 2. kızımda saçlarımı tutarak uyurdu.küçük kızım doğana kadar böyleydi.küçük kız doğunca o artık benimle uyuyamaz oldu.onun yerini küçük cadı aldı:roflol:küçük cadımda sütten kesene kadar normal yatardı ama sütten kestikten sonra kızın aklı hala emmede kaldıki göğsüme ellemeden uyumuyo.:roflol:inan böyle çok zor oluyoa.skızım 2,5 yaşında bir senedir böyle daha bırakmadı huyunu
bende yeni yeni bıraktırmaya çalışıyorum artık rahat rahat uyumak istiyorumkaydirigubbakcemile3

canım bende uykusuzum kızım huysuzdu sanırım diş problemi başlıyor ayrıca ben gökgürültüsünden acayip korkarım sabah tırsa tırsa işe geldimsırnaşık şey

tünaydın şekerler
şiddetli bir baş ağrısı tuttu sabah sabah uyuyayım geçer dedim ama aynen dururyor sizler nasılsınız hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum
minik beyzaya bende çok üzüldüm mevlam ailesine bol sabırlar versin inş çok zor bir acı((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…