- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.401
ya offfffffff ya hayat nekadar acımazsız ya :çok üzgünüm: çok kötüğüm ben ya senağlama minik beyza oğlumu hatırlattı bana senağlama ço fena oldum ben biraz dışarıya çıksam iyi olcak
kızlar çok üzgünüm senağlama senağlama senağlama
hani kan aranıyodu ya beyza meleğimize artık melek olmuş senağlama allah annesi ve babasına sabır versin senağlama
hani kan aranıyodu ya beyza meleğimize artık melek olmuş senağlama allah annesi ve babasına sabır versin senağlama
ya offfffffff ya hayat nekadar acımazsız ya :çok üzgünüm: çok kötüğüm ben ya senağlama minik beyza oğlumu hatırlattı bana senağlama ço fena oldum ben biraz dışarıya çıksam iyi olcak
kizlar konuyu degistirelim accik naptini bakalim ben yokken halada yok sayin beni dr gidecem kadin dr kulak burun bogaz dr ev dr cok isim var cokkkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen senın oglan gıbı elıfde sarılmadan koklamadan yatmaz canım 1.5 yasına kadar emdı ve kokuma alıstı oda ılla elım kolum bıyerlerımı tutardı buda boyle bır model.
kıs neden oyle dıyon anam 20sınde ayıcıgıyla yatan vardır hala
saka bır yana 23umde evlendım ve nısanlıyken bıle yastıgım ayıcıgım sevımlı tavsanım vardı yatardım onlara sarılıp:roflol::roflol::roflol:
onlara sımdı naz alıstı bende kocıskomla ıdare edıyommmmm :roflol::roflol::roflol::ro
evet kızlar ne olur biraz konu değişsin çok üzüldüm herkez neler yapıyor
tünaydın kızlar
biraz rahatsız olduğum için yeni kalktım.
umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?