Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım söylediğin için
tinkiminicim geçmiş olsun a.s.acil şifalar:Saruboceq::Saruboceq: canım inş anneciğine

ben şimdilik kaçıyorum canlarım pazara gidicem,gerçi pazar kapımın önünde ama o bana geliyorkaydirigubbakcemile3 daha sonra görüşürüz...

canım geçmiş olsun...........
iç canım afiyet olsun..........

yaa çok üzüldüm şimdi ............canım tinkimi çok geçmiş olsun............

nabersiniz bakalim tinkimi okuyamadim ama hasta galiba annen acil sifalar gecmis olsun canim kizla ügrasip duruyorum gel beni döv diye kendini yiyo

lahanacım canım sakın üzülme ne olur oğlun için bende o gün demiştim o artık bir melek senağlamabeyzaya bende çok üzüldüm ALLAH anne babasına sabır versin

Canım Allah beyzanın ailesinede sanada sabır versin
Gercekten cok zor olmalı
Üzülme demek bile bos geliyo
Allah öbür dünyada kavustursun

teşekkürler arkadaşlar allahım hepinizin yavrularını bağışlasın acılarını yaşatmasın inşallah :Saruboceq: iyiki varsınız :1hug:

canım arkadaşım bende seni çok seviyorum :1hug: :1hug: :1hug:

sağolasın tatlım teşekkürlerrr
sanada afiyet olsun allah zihin açıklığı versin
sana güveniyoruz başaracakcın minikcim azmine hayranım:lepi::lepi:a.s.

sagol bebegım cok tesekkur edıyorum canım benım
amın ınsaallah canım ver gazı ver canım ıyı gelıyorrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

sağol canım...sanada allah zihin açıklığı versin...kolay gelsin canım...

sagolasın canım benım
tesekkurler edıyorum
sanada kolay gelsın canım

cok gecmıs olsun canım benım gorusursen selamlarımı soyle canım
rabbım sıfa versın ınsaallaha.s.a.s.

ıyı aksamlar kızlar nabersınızzz canlarım
yemegı yedık yorgunluk coktu yıne valla sızasım var yıne
alıskanlık yapmaya basladı yemekten sonra sekerlemeler yaslanıyormuyum ne ayollllll:)))
sızler nasılsınız canlarım
herkesın keyıflerı yerındedır ınsaallah
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum ıyı aksamlar dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah

selam kızlar herkese iyi akşamlar biraz geçmişe baktım da evet maalesef hayat herzaman güzelliklerle dolu olmuyo...allah ailesine sabırlar versin ...bende çok üzüldüm ...yine söylüyorum allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ...

ya neyse umarım sizlerin sağlığı iyidir..bikaç arkadaşımı gördüm hasta onlara geçmiş olsun diyorum ..hepinizi öptüm ..

amin canım
allah kimseyi evladıyla sınamasın:Saruboceq:

iyi aksamlar nabersini z bir bakayim dedim ama kimsecikler yok hadin iyi geceler

buralardayım sekerım yaa dersler ve testler arasında bogusuyorum aradada sızlere bakmadan edemıyorum

ıyı aksamlar canım
sorma canım yaa bende agladım bugun aksamda esıme anlatırken agladım yazılarıda okuyunca ıyıce kopmustum oglenden.esımde aglamaya basladı yemek bogazımıza dızıldı sonra kızlara sarıldık kalktık sofradan.oyun oynadılar babalarıyla yatmadan once.ıcım daraldı tum gun valla.
amın canım ınsaallah rabbım kımselere yasatmasın ınsaallah
bu sekılde kesınlıkle sınamasın rabbım yaaa

saol canım...
ya kızlar ader nerde görmüyorum bu aralar.............

yok canım evet kac gundur
bılgımde yok cok saflarlarıda takıp edemedıgım bır donemde falan yazdıysa bıseyler onu bılmıyorum
ınsaallah kucuk cadının pesınde kosturmaktan gelemıyordur baska bısey olmasında tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…