- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.441
bende sana getiririm sen gelemeyeceksen tatlımŞeniz
sağol canım söylediğin içinkızlar bu arada size söylemeyi unuttum tinkiminin annesi kalp krizi geçirmiş 2 gün yoğun bakımda kalmış ama şimdi evdeymiş...ben birkaç gün oldu öğreneli ama size söylemeyi unutmuşumcanım arkadaşımın anneciğine acil şifalar diliyorum...a.s.
canım geçmiş olsun...........dün bir daha giremedim canlarım doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim...
bende çok rahatsızım yine grip oldum kafamı kaldıracak halim yok,kızım hasta ben hasta akşam sadece pastamızı üfleyip kestik zar zor.annecimde kızımın doğum gününü bekliyordu bu sabah gitti,şimdi yolda,inşallah hayırlısıyla gider...
bu arada bende şimdi okudum beyzayı allahım ailesine anneciğine sabırlar versin çok üzüldüm senağlama
iç canım afiyet olsun..........belinaycım geçmiş olsun canım
acil şifalar
nasılsınız şekerler
ben çok yorgunum odun taşımam gerekti onları taşıdım
baya yorulmuşum çay demleyip dinleneceğim biraz gelin beraber içelim
kızlar bu arada size söylemeyi unuttum tinkiminin annesi kalp krizi geçirmiş 2 gün yoğun bakımda kalmış ama şimdi evdeymiş...ben birkaç gün oldu öğreneli ama size söylemeyi unutmuşumcanım arkadaşımın anneciğine acil şifalar diliyorum...a.s.
aacanım çok üzüldümm.Sanırım seninde başına geldii ahh canımm inan çok üzüldüm
ama dur şimdi canını sıkma hadi çık dışarı aklına getirmemeye çalış hadi bebeğim sonra gel acık kafanı dağıtmaya çalışalımmm hadi sil kafandan bebeğim hadi..:teselli::teselli:
lahanacım canım sakın üzülme ne olur oğlun için bende o gün demiştim o artık bir melek senağlamabeyzaya bende çok üzüldüm ALLAH anne babasına sabır versin
Selam herkese;
Canım kan arandığından haberim yoktu ama çok üzüldüm Allah sabır versin yakınlarına, başka ne denir ki çok zor kimseye yaşatmasın Rabbim böyle acılar.
Canım sende yaşamışsın daha önce galiba inan bakmak istemiyorum geçmiş mejlarına bile Allah'ım sabrın een büyüğünü versin..
Kötü oldum ya sabah sabah :çok üzgünüm:
Canım Allah beyzanın ailesinede sanada sabır versin
Gercekten cok zor olmalı
Üzülme demek bile bos geliyo
Allah öbür dünyada kavustursun
kızlar belki lahana bana kızar ama kısaca şunu söyleyeyim canım arkadaşım bu konuda hassas acısı var içinde anlatınca benimde içim yandı daha faazla anlatmıyorum lahanacım kusura bakma kızma banada SENİ ÇOK SEVİYORUM güzelim sen harika bir insansın :teselli:
sağolasın tatlım teşekkürlerrr
sanada afiyet olsun allah zihin açıklığı versin
sana güveniyoruz başaracakcın minikcim azmine hayranım:lepi::lepi:a.s.
sağol canım...sanada allah zihin açıklığı versin...kolay gelsin canım...
kızlar bu arada size söylemeyi unuttum tinkiminin annesi kalp krizi geçirmiş 2 gün yoğun bakımda kalmış ama şimdi evdeymiş...ben birkaç gün oldu öğreneli ama size söylemeyi unutmuşumcanım arkadaşımın anneciğine acil şifalar diliyorum...a.s.
hanımlar merhaba
nerelerdesiniz bakalım
belinaycım geçmiş olsun canım
tinkiminin annesinede acil şifalar diliyorum
rüyacım tavımın güle güle kullan cnm
selam kızlar herkese iyi akşamlar biraz geçmişe baktım da evet maalesef hayat herzaman güzelliklerle dolu olmuyo...allah ailesine sabırlar versin ...bende çok üzüldüm ...yine söylüyorum allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ...
ya neyse umarım sizlerin sağlığı iyidir..bikaç arkadaşımı gördüm hasta onlara geçmiş olsun diyorum ..hepinizi öptüm ..
iyi aksamlar nabersini z bir bakayim dedim ama kimsecikler yok hadin iyi geceler
selam kızlar herkese iyi akşamlar biraz geçmişe baktım da evet maalesef hayat herzaman güzelliklerle dolu olmuyo...allah ailesine sabırlar versin ...bende çok üzüldüm ...yine söylüyorum allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın ...
ya neyse umarım sizlerin sağlığı iyidir..bikaç arkadaşımı gördüm hasta onlara geçmiş olsun diyorum ..hepinizi öptüm ..
saol canım...
ya kızlar ader nerde görmüyorum bu aralar.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?