- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.881
antep fıstıklı zaten canım.bende fıstıklı daha çok seviyorumbirde cevizli olmasin fistili olsun antep fistigi cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
mihriban bizi görünce önce böle olcak:1shok: :1shok: :1shok: sonra böle olcakkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ensonda düşüp bayılcak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ellerine sağlık canım gelip yemiş kadar oldukŞenizŞenizŞenizbuyrun gelin hanımlar
iki tepsi yaptım hazırladım canım az değil yani hepimize yetercokacimcoook
keşke yakın olsanızda sizleride ağırlasam
şok geçirmem kamilecim aksine çok sevinirim:teytey::teytey:
ellerine sağlık güzel olmuştur kesincokacimcoook afiyet olsun canıma.s.iyi aksamlar ben geldim un kurabiyesi yaptim ilk kez insallah güzel olur gelin yiyelim cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık canım gelip yemiş kadar oldukŞenizŞenizŞeniz
evet keşke yakın olsakta birbirimize gelip gidebilsek:1hug::1hug:a.s.
canım benim gecmiş olsuna.s.:1hug:iyi akşamlar kızlar...doktora gittim grip için ilaç aldım inşallah bir an önce atlatırım...
bu arada arkadaşlar lütfen yemek muhabbeti yaparken artık dikkat edin biraz yaaaaaa canımı künefe istettinizsenağlamasenağlama
canım bahar yorgunlugu galiba cabuk gecer insallaha.s.:1hug:Kızlar sağolun .. Sormuşsunuz bi sorun mu var? diye, bişey yok elle tutulur ama üstümde bi yorgunluk var havalar soğudu yine, böyle oldum CADIARZU
antep fıstıklı zaten canım.bende fıstıklı daha çok seviyorum
yok kız düşüp bayılmam sevinirim canımkaydirigubbakcemile2
bu arada ne çok künefe seven varmış aramızdakaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sana........iyi akşamlar kızlar...doktora gittim grip için ilaç aldım inşallah bir an önce atlatırım...
bu arada arkadaşlar lütfen yemek muhabbeti yaparken artık dikkat edin biraz yaaaaaa canımı künefe istettinizsenağlamasenağlama
Kızlar sağolun .. Sormuşsunuz bi sorun mu var? diye, bişey yok elle tutulur ama üstümde bi yorgunluk var havalar soğudu yine, böyle oldum CADIARZU
geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar...doktora gittim grip için ilaç aldım inşallah bir an önce atlatırım...
Kızlar sağolun .. Sormuşsunuz bi sorun mu var? diye, bişey yok elle tutulur ama üstümde bi yorgunluk var havalar soğudu yine, böyle oldum CADIARZU
ay kıyamam sana........
aman datlum bişey olmasında..........
misafirlerim yeni gitti gsel bi geceydi yorucuydu ama güseldi
merhaba kızlar nasılsınız
bende bugün dişçiye gittim.
alt çenem olduğu gibi bezeler dolmuş dr böyle çekemem
allah korusun kansere kadar gider dedi.ilaç verdi antibiyotik ağrı kesci falan
ama ağrı hala devam ediyor.biraz hafifledi kalktım kek poğça falan yaptım
ortalık toparladım ama kafamın sol tarafını hissetmiyorum.
sabaha inşallah daha iyi olurum.zannetmiyorum ama neyse(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?