Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay canım bebeklerin bu uyku sorunu insanı mahvediyo:bbo:
ilk aylar hep böyle geçer canım.allah yardımcın olsun:Saruboceq:

iyi günler şekerler nasılsınız
işlerimi halledip kız kardeşime gitmiştik yeni geldik meleklerimle
akşamda gezmeye gideceğiz
babamıza kızdık bugünlerde hafta sonu planlarında biz yokuz
bizde onu dahil etmedik bu hafta biraz özlesin bizi dedik siz neler yaptınız
bakalım

iyi etmişsin canım gez dolaş tadını çıkar
ne olsun canım.ev işi yemek çocuklar derken bir gün daha bitiyoa.s
akşamada evdeyim canım.ah benim kızlarda bi büyüsede bende rahat rahat gezip dolaşabilsem canımbenneyaptımki
çocuklar küçük olunca pek biyere çıkılamıyo maalesefa.s

ıyı aksamlar sekerler 7de evın yolunu bulabıldık cok sukur:)))
kızlar hemen sızdılar bende sızlere bakıp bır kahve alıp 1 2 saat ders calısmak ıstıyorum
kendıme bır kıyafet bulamadım esıme bır takım elbıse aldık market alısverısını yaptık ordan yemegımızı yedık geldık.sabah 11den berı dısardayım ayaklarım agrıdı resmen
sızlerde ıyısınız ınsaallah
bu arada esımı yarın ısten cagırdılar oglen ıse gıdecek kızlarla bende arkadasın evıne cıkacagız orada calısacagız:)))
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımı ve sızlerı cok ama cok opuyorum kıb sekerler

iyiyim tatlım arkadaşa gittim yeni geldim eve dinlencem biraz size bakayım dedim sen nasılsın.......
iyiym canım sagolasın a.s.a.s.a.s.
Esim bugün calışıyo bizde evdeyiz işte:sm_confused:
iyi aksamlar minikcim
Sende benim gibi zor begeniyorsun galiba hemserim
Bu durumda olan zavallı eslere oluyo:1no2::1no2:
Aksama kadar gez dur ve bişey alamadan gel:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
İyi dersler sana kolay gelsin canım

yok anam bır bulsam begenecemde bulamıyorumkı
moda dıye nerde sacma sapan seyler var onları cıkarıyorlar pıyasaya yaaa
bırde zayıf ve boysuz olunca boydan kestır yandan daralt elbıse elbıselıkden cıkıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cocuk reyonundakı abıyelerdenmı alsam ne ayollllll:roflol::roflol::roflol::roflol:
elıf naz ve ben gelının pesınde gelınlıklerle dolasırız:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse bulacagım olmadı dıktırecegım sekerım model bakınıyorum netten
sagol canım benım allah razı olsun bıraktım artık yatacagım basım agrımaya basladı
ıyı geceler canım benım sanada

kızlar iyi aksamlar diliyorum
Cocuklarla evcilik oynuyoruz
cay yapmıslar içelim bari:roflol::roflol::roflol:

bende ıstıyorummmmmmmmmmmmma.sa.sa.sa.s
ohhh ohhh kıs sımdı cayıda ıcerlerse uykuları da gelmez onların:roflol::roflol::roflol:
afıyet olsun canım benım sızlere

merhaba kızlar kimse yok sanırım minigim nasılsın canım cuma günü baya kulaklarım çınladı sizi oburlar sizi:)))

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bugün giremedim görümcemler gelmisti dünden bugünde onlarla carsiya falan gttik alis veris derken onlar gitti bende kizimi yatirdim uzandim biraz üsüdüm basim agriyo bir selam verip cikacam okuyamadim gecmisi insallah iyisinizdir yarin girebilirmiyim bilmiyorum mezara gitmek istiyorum ama hava sartlarina bagli bugümkü giib güzel olursa gideriz tek gidemiyoruz kizimda mecburen geliyo hava iyi olmasi gerekiyo gittikmi birda 2 saatlik yol neyse cokta sinirliyim bir ara anlatirim herseye takan ben bunada taktim tabi tekrardan iyi geceler görüsmek üzere allaha emanet olun

miniğim eşinin takımı hayırlı olsun canım.umarım sende zevkine göre bir abiye bulursun
sen yarın yine yoğunsun anlaşılan.hadi sana kolay gelsin canım öptüma.s.a.s.

emiycim geçmiş olsun
canım neyi kafaya taktın bilmiyorum ama inan bazen kendimizi haddinden fazla yıpratıyoruz.boşver sende stres yapma kendinea.s

teşekkürler canım
ah ah bilmezmiyim canım bende bu sene daha rahat çııyorum kızlarımla
eşim yine yoktu yanımızda yakınımda oturan çok sevdiğim hem arkadaşım hemde yakınım vardı oraya gittim oturmuşuz onuda üye yaptık bu akşam foruma:enbuyukkk:
baya geç geldik kızları yatırdım sizlere bakayım dedim

canım hiç sorma yaaa yeni uyuttum
Uyumak istemediler oyun oynamaktan bugünkaydirigubbakcemile2hihoyyytgamyoncuiremsu
bende banyo yaptırıp yatırdım az önce sabaha kadar rahatuyumalarını bekliyorum bakalım:sm_confused:
aman canım her neyse kafana takıp bas agrılarını artırma BOSVEEEEER:tomato:
iyi geceler hanımlar...
Sanada iyi geceler canım

İyi geceler canım yeni üyemizin kızı var mı bari???:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…