Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tamam ya kızlar bağarıp durmayın.şimdi herkes toplanıcak kimse birşey yiyemiyecek görüceksiniz gününüzü.
susun biraz tamam gelin sizde.
rosemm ya yakalandık şekercim ya.

tamam ya kızlar bağarıp durmayın.şimdi herkes toplanıcak kimse birşey yiyemiyecek görüceksiniz gününüzü.

tamam anlaştık kaydirigubbakcemile5 ama zeroşuda çağıralımmı yazuktur onun bebişi var :ecrin_bebek: hem ben ona sülerim fazla yemez

mihribancığımın bizi grünce nasıl şaşıracak:1shok::1shok:
haber versek mi şok geçirmesin:bbo:

demin eşim aradı bu gece bi yere gidelim dedii ben buldum nereye gideceğimiii
MİHRİBAN a gidiyoruzzzzzzzzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:

tam yerini bulmussun kutlarım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben sonradan geleyim bari ciğ köfteyi sevmem künefeye yetisiyimcokacimcoookcokacimcoook
Sizden haberim yok gibi otururum bi köseye:sm_confused:

ben ikisinide severim bende geliyorum taaaaa alamanyadan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyiyiz tatlımŞeniz sen nasılsına.s.

bende iyiyim artik iyilestik sayilir kalmadi biseyimiz dr gittim geldim
dr bisey yk dedi ama dedi belki dedi yedigin yemeklerden alerji olmussundur
ondan bogazinve kulagin kasiniyodur dedi cilt druna gitmemiz derekiyomus -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

gecmiş olsun canım:1hug:

tamam anlaştık kaydirigubbakcemile5 ama zeroşuda çağıralımmı yazuktur onun bebişi var :ecrin_bebek: hem ben ona sülerim fazla yemez

hha hhaa haaaaayyyy delikafaduldendelikafadulden kızlar allah iyiyliğinizi versin ya sizdende bişey kaçmıyo haaa......
zerene tel ettim ben gelemem kızım küçük dedii kamilece gel ama bak künefeye çok yaklaşmaa haaa o benimmm.....acık tattırırımmm ucusundan o kadar...:roflol::roflol:

düşünsenize mihriban ne şaşırıp kalıcak bir kamyonet dolusu misafir çoluk çocuk koca ohooooooo:1shok::1shok:

kocalar olmasin kiz cocuklarida babislerine birakalim biz bize iyi olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: sohpet falan koyu olur hihoyyyt hihoyyyt

mihriban bizi görünce önce böle olcak:1shok: :1shok: :1shok: sonra böle olcakkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ensonda düşüp bayılcak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ok nerde söyle hazirlansin adreside veriver alam özel ucagimla :roflol: :roflol: :roflol:

sağolasın kıs kardaş ya aradım hazırlanıyo :dance: çok sevaba gircen çok kaydirigubbakcemile3

olmaz sen çiğ köfteden yekünefe benimsengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…