- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #12.841
tamam ya kızlar bağarıp durmayın.şimdi herkes toplanıcak kimse birşey yiyemiyecek görüceksiniz gününüzü.
susun biraz tamam gelin sizde.
rosemm ya yakalandık şekercim ya.
tamam ya kızlar bağarıp durmayın.şimdi herkes toplanıcak kimse birşey yiyemiyecek görüceksiniz gününüzü.
susun biraz tamam gelin sizde.
rosemm ya yakalandık şekercim ya.
demin eşim aradı bu gece bi yere gidelim dedii ben buldum nereye gideceğimiii
MİHRİBAN a gidiyoruzzzzzzzzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
oh oh ne güzel herkezler burda nasilsiniz bakalim
ya ben künefeyi sevmemde ama çiğköfteye hayır diyemem hayatım ya.bayılırım çiğköfteye.cokacimcoookcokacimcoook
tamam o zaman ne yapıyoruz siz gidiyorsunuz biz hemen arkanızdan geliyoruz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyiz tatlımŞeniz sen nasılsına.s.
iyiyiz canım sen nasıl oldun??
Aksama mihribana gidiyoruz sende gelsene:roflol::roflol::roflol:
bende iyiyim artik iyilestik sayilir kalmadi biseyimiz dr gittim geldim
dr bisey yk dedi ama dedi belki dedi yedigin yemeklerden alerji olmussundur
ondan bogazinve kulagin kasiniyodur dedi cilt druna gitmemiz derekiyomus -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ben ikisinide severim bende geliyorum taaaaa alamanyadan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mihriban tatlım künefeyi çok yap bakcokacimcoookcokacimcoook birbirimize düşeceğiz bak sonra:tomato:
tamam anlaştık kaydirigubbakcemile5 ama zeroşuda çağıralımmı yazuktur onun bebişi var :ecrin_bebek: hem ben ona sülerim fazla yemez
iyiyiz sen nasılsın emicim?
gel kıs gel almanyada kuzenim var gelirken onuda getiri ver sevabına beekaydirigubbakcemile3
gecmiş olsun canım:1hug:
hha hhaa haaaaayyyy delikafaduldendelikafadulden kızlar allah iyiyliğinizi versin ya sizdende bişey kaçmıyo haaa......
zerene tel ettim ben gelemem kızım küçük dedii kamilece gel ama bak künefeye çok yaklaşmaa haaa o benimmm.....acık tattırırımmm ucusundan o kadar...:roflol::roflol:
düşünsenize mihriban ne şaşırıp kalıcak bir kamyonet dolusu misafir çoluk çocuk koca ohooooooo:1shok::1shok:
hha hhaa haaaaayyyy delikafaduldendelikafadulden kızlar allah iyiyliğinizi versin ya sizdende bişey kaçmıyo haaa......
zerene tel ettim ben gelemem kızım küçük dedii kamilece gel ama bak künefeye çok yaklaşmaa haaa o benimmm.....acık tattırırımmm ucusundan o kadar...:roflol::roflol:
düşünsenize mihriban ne şaşırıp kalıcak bir kamyonet dolusu misafir çoluk çocuk koca ohooooooo:1shok::1shok:
ok nerde söyle hazirlansin adreside veriver alam özel ucagimla :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?