- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.541
yav şekerim bu eımy nunuk anne diye yeni nick almışya...kız bu da sümüklü böcek demeşmiş
tabii hooop konuya atla tatlım
bak o zmana naoalım benden duymuş olma ama yarın sabah bizi öğlen çayına çğır sen ama kız eımy gibi yapma hhaaaaa gerçi o şimdi ne oldu nuk nuk annemiii:roflol:
ay ne olduğunu bile bilmeden akıllımmm benim sen git börtü böcek ismi koy kız kevseeerrr çok komik bu haaaa kaçırmaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yarın biraz sıkıntı olabilir erkenden annemle gezmeye gidicez ama genede bakmaya çalışırım hergün mü o saatte günaydınlaşıyorsunuz? Olmadı ertesi gün gelirim olmaz mı?
nasıl yok anlamadım tatlımkizlar ya benim foruma girdigim zaman fanatik külüpler yok napmam gerekiyo acaba ya
nunukannecim ortaya karışık bölüme almışlar biraz altlarda değişiklik yapıl mış bende yeni farkettimkizlar ya benim foruma girdigim zaman fanatik külüpler yok napmam gerekiyo acaba ya
nunukannecim ortaya karışık bölüme almışlar biraz altlarda değişiklik yapıl mış bende yeni farkettim
hani nerde kizzzzzzzzzzzzz
hani nerde kizzzzzzzzzzzzz
ay sen ne arıyon gene bebegım yaa
demınden berı de kardesım basımı sısırdı oda uye olmus cok karısık bulamıyom dıyıp duruyor sıfırdan ona laf anlat sıteyı tanıttım basım dondu vallakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
At, savur at sevdayı bir yere fırlat
Bitti sayıp acıyı kaldır öyle yat
Sor, herkese sor acılar unutuluyor
Ağlayınca gözlerinden silinmiyor
Aşk her defasında bak bulunuyor
Bırakırım zamanı öyle biraz da
Sen olmadan da yine geçer nasılsa
Hatırla bunları sakın unutma
Diyordun ama o zaman gülüyordun
Yanımdaydın, canımdaydın
Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan!
Susma konuş, hadi anlat büyük insan!
Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ?
Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı!
Susma söyle nasıl yapar bunu insan?
Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam!
Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi?
Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?
At, silip at aşkları bir yere fırlat
Bitti say ki derdini kaldır öyle yat
Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan
Ne olur düşümde bir ömrü durdursan
Aşk her defasında bende ararsam
Bırakırım kendimi öyle biraz da
Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa
Hatırla bunları sakın unutma
Diyordun ama o zaman gülüyordun
Yanımdaydın, canımdaydın
Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan!
Susma konuş hadi anlat büyük insan!
Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle?
Kaldırıp atardık ya sevdayı!
Susma söyle nasıl yapar bunu insan
Susma nasıldır anlat hadi ayrılırsam
Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi böyle
Büyük aşklar böyle mi biterdi
Susma hani aşk insanı zaten bulurdu?
Susma hani yıllar aşka çare olurdu?
Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu?
Böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu?
kızlar bılen varmı bu sarkıyı yaaa son gunlerde fena taktım harıka bır sarkı.klıpde degısık ve super
sozlerını sızlerle paylasmak ıstedım.bahar gelıyor askım deprestı sanırımmmmm:))
pcde don dolas onu dınlıyorum sureklı
kolay gelsin minikcim yeni bir kk zedemiz oldu desene hoş gelmiş hayırlı olsunay sen ne arıyon gene bebegım yaa
demınden berı de kardesım basımı sısırdı oda uye olmus cok karısık bulamıyom dıyıp duruyor sıfırdan ona laf anlat sıteyı tanıttım basım dondu vallakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kizlar yaprak dökümü var budün leyla oguzla otele gidiyo ne haltlar karistiriyo anlamadim haaaa
iyiyim canımcanım mihribanım nasılsın kuzum
e demek ne demekkkkkk Allahıma şükür burdayızzzzzzzzz
mihribancığım naber tatlışımmmmm.....
saneesssiiiiiimm sende yarın saat:9,15 te burada ol hayatımmmm günaydınlaşıcazz bebeğimmmkaydirigubbakcemile5
nunukannecim ortaya karışık bölüme almışlar biraz altlarda değişiklik yapıl mış bende yeni farkettim
ah canim benimmmmm askinmi depresti de kiz kim söylüyo bu sarkiyi ezberledigine göre tanidikmi hadi bakali söylede bizde dinleyelim :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
kolay gelsin minikcim yeni bir kk zedemiz oldu desene hoş gelmiş hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?