- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.501
bende iyiyim canıma.s.Teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız?
sende kimsin bakem tanıyamadmya ben seni:1shok:yenisin heralde:roflol::roflol::roflol:emiycim pardon nunukcum sağol a.s. kızlar yeni nickim buuuuu artık:enbuyukkk:
kizlar yeni nickim nasil olmus
emiycim hayırlı olsunda biz nasıl alışacaz simdi buna sana kısa bişey bulsak olmaz mı?:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bir bilsem melisa bana sürekli nunuk anne diyodu benimde hosuma gidiyodu yaptim
emiycim pardon nunukcum sağol a.s. kızlar yeni nickim buuuuu artık:enbuyukkk:
kevser(ben) serra(tatlış biricik kızım) oguz(kocişim)
emiycim hayırlı olsunda biz nasıl alışacaz simdi buna sana kısa bişey bulsak olmaz mı?:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Zeren sende emiyi kıskandın demi ?????:uhm::uhm::uhm:
Hayırlı olsun kSo anlamı güzel olmus
tünaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
kaç günden beri tembelliğim üstümde
nunukum nickin hayırlı olsun şirin olmuş.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
birazdan sezenin sbs parasını yatırmaya çıkacağım
görüşmek üzere kendinize iyi bakın
ama gitmeden önce bir betülü arayacağım
inşallah güzel haberleri vardır öpüyorum:)))))))))
emiycim pardon nunukcum sağol a.s. kızlar yeni nickim buuuuu artık:enbuyukkk:
hımmm güzel hayırlı olsun canımkevser(ben) serra(tatlış biricik kızım) oguz(kocişim)
yafrularımmmmmmm kızlarım uyandılar yemek yıyecegız sımdı
saat 4 e gelıyormus yemegı salonda yıyelım arka sokaklar baslayacak dıyorlar hanımlar
yemekden sonra dızı ızlerken bende accık kestıreyım dıyorum
valla su aksam sekerlemelerıne cok ıyı alıstım :))
zeren canım yenı ısmın hayırlı olsun sekerrrrrrr
ayol kocıskonun ısmını ortaya koysan kos yada sok olacaksın anam:)))))))boylesı daha hayırlı olmus bence:))
gule gule kullan
herkesı opuyorum canlarım benım
sımdılık byeeeeeee
meleğimizin daha iyi olduğuna sevindim canımcanlarım sagolun tesekkur edıyorum karnımı doyurdum kafam calısmaya basladı tarhan corbası kıymalı makarna salata tursu menumde belırlendı
hatıceyı aradım drlar daha ıyı durumu demıs yınede yogun bakımda tutalım demısler.menenjıt tedavısıne baslanmıs.gece 3.30da mr cekılecekmıs hepınıze cok cok selamları var allah razı olsun dılıyor.herkese cok tesekkur edıyor dualarınızı eksık etmeyın dedı
benımde bıraz ıcım rahatladı ınsaallah gece mrdan ıyı sonuc alıncada melegımız daha ıyı olacak ınsaallah
hemen sızlere haber vereyım dedım
güle güle kullan emiycim güzel olmuşkizlar yeni nickim nasil olmus
biz seni tanıdık artık canımMerhaba siz baya muhabbeti koyulaştırmıssınız aslında ben çok yeni sayılmam sizi devamlı takip ediyorum ama sizin hızınıza yetişemiyorumarada laf atıyorum katılmaya çalışıyorum muhabbetinize ama ucunu gene kaçırıyorum. Maşallah siz baya hızlısınız özeniyorum size nasıl yetiştiriyorsunuz herşeyi hem bebekler, ev işleri artı bide misafirler ... buraya yazmaktanda geri kalmıyorsunuz bir bakıyorum benim mesajımın üstüne 50 sayfa birden geçmiş. Öyle oluncada bazen hepsini okuyamıyorum tabi sizde tanıyamıyorsunuz bir katılamdım tam olarak hala...
kevser(ben) serra(tatlış biricik kızım) oguz(kocişim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?