Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar bu arada küçükken bende menenjit geçirmişim
çok şükür iyileşmişim ama önemli bir hastalık olduğunu biliyorum
inşallah betülcüğümün meleğide tez zamanda iyileşir:Saruboceq:

Evet bende sabah aynı seyi söyledim en son yazdığım mesajın üstüne döndüğümde 50 sayfa eklenmiş oluyor başım dönüyor okumaktan :) konular almış başını gitmiş artık bundan sonra hop atlıcam :)

hanımlar ben geliyorum sizler gidiyosunuzbenneyaptımki
ben ters zamandamı geliyorum acaba:uhm:
niye kimse yazmıyo hanımlar

Ben teşekkür ederim canım :) sabahtan sohbet boldu şimdi kimse kalmamış :)

kızlar nerdesiniz lahanam nerde rosemmm scim minik kuşum nunukcum kızlalllllllaaaaaaaarrrrr

e demek ne demekkkkkk Allahıma şükür burdayızzzzzzzzz
mihribancığım naber tatlışımmmmm.....
saneesssiiiiiimm sende yarın saat:9,15 te burada ol hayatımmmm günaydınlaşıcazz bebeğimmmkaydirigubbakcemile5

tabii hooop konuya atla tatlım
bak o zmana naoalım benden duymuş olma ama yarın sabah bizi öğlen çayına çğır sen ama kız eımy gibi yapma hhaaaaa gerçi o şimdi ne oldu nuk nuk annemiii:roflol:
ay ne olduğunu bile bilmeden akıllımmm benim sen git börtü böcek ismi koy kız kevseeerrr çok komik bu haaaa kaçırmaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız ne komik ayyyy kafam durdu açıkla üffffffff rosem yardım espiriyide hiç ettim ama kusura bakma biliyon kötü günümdeyim

Yarın biraz sıkıntı olabilir erkenden annemle gezmeye gidicez ama genede bakmaya çalışırım hergün mü o saatte günaydınlaşıyorsunuz? Olmadı ertesi gün gelirim olmaz mı?

ben çıkıyorum artık evime gidip ev kadını kimliğime bürünimmmm kocişim balıkyapacak aman belinay duymasın bekliyim önüme gelsin soframmmm ay ay ayyyyyyyy
iyi gecelerrra.s.a.s.
ohoh bakıyor eniştem maşallah afiyet olsun canım
iyi geceler tatlım görüşmek üzerea.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…