Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu sensen eğer melisa sana acayip benziyor

evet benim herkez benzetiyo ama ben pek benzetemiyorum

nünük ne bu isim kıs nanik der gibi lülülülülülü

resimdedeki senmisin kısgardaşım kızınlan çok bezeşyonuz valla çok güzel çıkmışınız

nünük degil nanikde degil nunuk sekercim kizim öyle sesleniyo seviyo beni catla iste :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hanımlar nikleri değişmiş yeni nikiniz hayrlı olsun
emi ve zeynep

sagol canim a.s. a.s. a.s.

amin canım amin allah kimseyi evsiz bırakmasın

günaydın nanik lülülülülülü ay pardon nunuk:roflol: :roflol: :roflol:
günaydin canim a.s. a.s. a.s. a.s.

bakıyorumda nikler değişmiş.

evet begenemedinmi bütün gün girmezsen tabi yeni haberiniz olur :jeyyar: :jeyyar:
günaydin bebeisler Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın nanik lülülülülülü ay pardon nunuk:roflol: :roflol: :roflol:

kız bak sarıcak sana şimdi bulaşma. hihoyyyt hihoyyyt[/QUOTE]

ben bir saracam acilamayacan haaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne gülüyon beeeeeeaaaa acikta biryermi gördün -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ah nerde keşkeq gide bilsem

canim kadin dr demisti banada melisa dogduktan birkac ay sonra kontrle gitmistim
spora git göbegin kalir demisti tabi ben simdi zayifim ya kalmaz diye düsünmüstüm
simdiki aklim olsaydi giderdim birde almancam yok kendime güvenimde yoktu

ahanda gittim hepiniz öptüm karularŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
beni özleyin anacğim12delikafaduldenhihoyyythihoyyyt

tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN

tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN

aaaaaaaa bununda niki değişmişş.
ne oluyonuz yawwwwwwww.
nikleri değiştirmek için karar aldıkta benim haberim mi yok.
:uhm: :uhm: :uhm:

giremedim hayatım çünkü dün doktora gittim hayatım.onun içinde sizlere pek bakamadım.
bugün geldim işte nikler değişmiş.

ne doktoru kiz yoksammmmmm kadin dr umuuuu :jeyyar: :jeyyar: hiiiiii sana diyom sendemi yoksa :jeyyar: :jeyyar:

ya bende gülücem işte.bende
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülme leyyynnnn döverim hepinizi
ya cidden nede gülüyonuz kiz minigin sahip ciksana bana
ben öksüz ben yetim biliyon ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

giremedim hayatım çünkü dün doktora gittim hayatım.onun içinde sizlere pek bakamadım.
bugün geldim işte nikler değişmiş.

niye gittin ebrucum hastamısın yoksam allahım korusun seni

ahanda gittim hepiniz öptüm karularŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
beni özleyin anacğim12delikafaduldenhihoyyythihoyyyt

güle güle şekercim

ya bende gülücem işte.bende
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi birlikte gülelim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın zeroş hoşgeldin

iyiyim canim sen nasilsin aklimda ev var ev bakmaya gidecez yine bugün artik bilmiyorum ne olur

gülme leyynnnnn gülme leyyynnn :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ya ne dövon ya senağlama senağlama senağlama ağlarım bende annemde seni döverklava:

canlarım hatıceyı aradım gece mr cekememısler uyandıgı ıcın uykuda cekeceklermıstı.yogun bakımın kapısındaymıs sımdı odaya alacaklarmıs durumu ıyı demıs dr.ılacların etkısıyle bıraz kendınde degıldı ama ıyı dedı hatıcede.
hepınıze cok cok selamları var opuyor sızlerıde.allah razı olsun dıleklerını ılettı
gul canım senın cadının telını bozdugunu arayamadıgınıda soyledım canım cok cok selamları var.

canim cok sevindim allah daha iyi eder insallah cabucak iyilesse allahim yardimcisi olsun insallah

benim annemde senin anneni döver :roflol: :roflol: :roflol:
hem aglarsan agla oh iste :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

hadı hayırlısı olsun bakalım nunukummmmmm hayırlı haberlerını beklıyoruz canım benım
kso seker gunaydın canım
sorma valla s1907 canım herkes bahar temızlıgı yapar bızımkıler ısım temızlıyorlar:)))

çok sevindim hadi hayırlısı inşallah dahada iyi olur :Saruboceq:

ilk nünükcüm lülülülülülü kadın doktoru değil bir kere onu bil.
ortapediye gittim kızlar.ben 2 sene önce boyun fıtığından ameliyat olmuştum.
boynumdaki ağrılar geçti ama omuzumdaki geçmemişti.kaç tane doktora gittiysem hepsi ameliyat dedi.
bende ameliyat olmak istemediğim için doktor doktor gezdim ve bir prof buldum.dün oraya gitti.
oda muayene sonrası şuanda bütün vücudumun felaket gergin olduğunu şu anda hiçbir müdahale yapılmıyacağını söyledi.ama bir antidepresan verdi.
gece çünkü ağrıdan hiç uyumuyorum.oda gece ne kadar uyumazsan o kadar daha fazla ağrı olur dedi.
şimdi 3 hafta falan bu ilaçları kullanıp 3 hafta sonra tekrar gidip geri kalan tedaviye karar vericekler.
yani nanikcim anladığın gibi bir doktor değil canımcım lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…