- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.661
bu sensen eğer melisa sana acayip benziyor
nünük ne bu isim kıs nanik der gibi lülülülülülü
resimdedeki senmisin kısgardaşım kızınlan çok bezeşyonuz valla çok güzel çıkmışınız
hanımlar nikleri değişmiş yeni nikiniz hayrlı olsun
emi ve zeynep
günaydin canim a.s. a.s. a.s. a.s.amin canım amin allah kimseyi evsiz bırakmasın
günaydın nanik lülülülülülü ay pardon nunuk:roflol: :roflol: :roflol:
bakıyorumda nikler değişmiş.
günaydın nanik lülülülülülü ay pardon nunuk:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ah nerde keşkeq gide bilsem
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım rejımle gobek erımezkı ordakı yagı kasa cevırmen gerekır.
ben dogumdan sonra 2 ay yurudum bılıyorsun hepsı gıttı ne gobek kaldı nede 17 kılo.22 kılo almıstım 17sını verdım.5 kılo kaldı onuda kalsın artık dedım eskı halıme donmeyım dıye.dahada ne alıp nede verdım 45deyım.yememde ıyı.
oturdugun yerde bıle gobegını erıtebılırsın canım hareketlerle.mekık cek oturdugun yerde karnını ıcıne cek bırak cek bırak bunu alıskanlık edın ıs yaparken tv ızlerken bıle yap yag kas oluyor gobek ortadan kalkıyor
bak kovacam ama sonra alınma ona goreeeeeeeeeeeea.sa.sa.s
hadı gıt ıslerıne bak kısssssssssssklava: klava: klava:
nunukummmmmmmm canım benım gunaydın sekerrrrrrr nabersın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rosemde gülüyo işte bende gülim acık ne var yanem :roflol: :roflol: :roflol:
tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN
giremedim hayatım çünkü dün doktora gittim hayatım.onun içinde sizlere pek bakamadım.
bugün geldim işte nikler değişmiş.
ya bende gülücem işte.bende
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
giremedim hayatım çünkü dün doktora gittim hayatım.onun içinde sizlere pek bakamadım.
bugün geldim işte nikler değişmiş.
ahanda gittim hepiniz öptüm karularŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
beni özleyin anacğim12delikafaduldenhihoyyythihoyyyt
ya bende gülücem işte.bende
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tatlı kızların güzel çenesi düşük anneleri nasıl bakayım dedim oooo sohbet gırla coşmuşuz neyse geç oldu ama benden herkeze kocaman GÜNAYDINNNNNNN
iyiyim canim sen nasilsin aklimda ev var ev bakmaya gidecez yine bugün artik bilmiyorum ne olur
gülme leyynnnnn gülme leyyynnn :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
aaaaaaaa bununda niki değişmişş.
ne oluyonuz yawwwwwwww.
nikleri değiştirmek için karar aldıkta benim haberim mi yok.
:uhm: :uhm: :uhm:
canlarım hatıceyı aradım gece mr cekememısler uyandıgı ıcın uykuda cekeceklermıstı.yogun bakımın kapısındaymıs sımdı odaya alacaklarmıs durumu ıyı demıs dr.ılacların etkısıyle bıraz kendınde degıldı ama ıyı dedı hatıcede.
hepınıze cok cok selamları var opuyor sızlerıde.allah razı olsun dıleklerını ılettı
gul canım senın cadının telını bozdugunu arayamadıgınıda soyledım canım cok cok selamları var.
niye gittin ebrucum hastamısın yoksam allahım korusun seni
güle güle şekercim
hadi birlikte gülelim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın zeroş hoşgeldin
ya ne dövon ya senağlama senağlama senağlama ağlarım bende annemde seni döverklava:
canlarım hatıceyı aradım gece mr cekememısler uyandıgı ıcın uykuda cekeceklermıstı.yogun bakımın kapısındaymıs sımdı odaya alacaklarmıs durumu ıyı demıs dr.ılacların etkısıyle bıraz kendınde degıldı ama ıyı dedı hatıcede.
hepınıze cok cok selamları var opuyor sızlerıde.allah razı olsun dıleklerını ılettı
gul canım senın cadının telını bozdugunu arayamadıgınıda soyledım canım cok cok selamları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?