- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.681
hadı hayırlısı olsun bakalım nunukummmmmm hayırlı haberlerını beklıyoruz canım benım
kso seker gunaydın canım
sorma valla s1907 canım herkes bahar temızlıgı yapar bızımkıler ısım temızlıyorlar:)))
benim annemde senin anneni döver :roflol: :roflol: :roflol:
hem aglarsan agla oh iste :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
hadı hayırlısı olsun bakalım nunukummmmmm hayırlı haberlerını beklıyoruz canım benım
kso seker gunaydın canım
sorma valla s1907 canım herkes bahar temızlıgı yapar bızımkıler ısım temızlıyorlar:)))
ilk nünükcüm lülülülülülü kadın doktoru değil bir kere onu bil.
ortapediye gittim kızlar.ben 2 sene önce boyun fıtığından ameliyat olmuştum.
boynumdaki ağrılar geçti ama omuzumdaki geçmemişti.kaç tane doktora gittiysem hepsi ameliyat dedi.
bende ameliyat olmak istemediğim için doktor doktor gezdim ve bir prof buldum.dün oraya gitti.
oda muayene sonrası şuanda bütün vücudumun felaket gergin olduğunu şu anda hiçbir müdahale yapılmıyacağını söyledi.ama bir antidepresan verdi.
gece çünkü ağrıdan hiç uyumuyorum.oda gece ne kadar uyumazsan o kadar daha fazla ağrı olur dedi.
şimdi 3 hafta falan bu ilaçları kullanıp 3 hafta sonra tekrar gidip geri kalan tedaviye karar vericekler.
yani nanikcim anladığın gibi bir doktor değil canımcım lülülülülülü lülülülülülü
senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar bi el atın yavf şurda dayak yiyom kimsecikler bakmıyo senağlama
çok sevindim hadi hayırlısı inşallah dahada iyi olur :Saruboceq:
boynumdaki ağrılar geçti ama omuzumdaki geçmemişti.kaç tane doktora gittiysem hepsi ameliyat dedi.
bende ameliyat olmak istemediğim için doktor doktor gezdim ve bir prof buldum.dün oraya gitti.
oda muayene sonrası şuanda bütün vücudumun felaket gergin olduğunu şu anda hiçbir müdahale yapılmıyacağını söyledi.ama bir antidepresan verdi.
gece çünkü ağrıdan hiç uyumuyorum.oda gece ne kadar uyumazsan o kadar daha fazla ağrı olur dedi.
şimdi 3 hafta falan bu ilaçları kullanıp 3 hafta sonra tekrar gidip geri kalan tedaviye karar vericekler.
yani nanikcim anladığın gibi bir doktor değil canımcım lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay cok iyi dedin kiz ne desen haklisin valla
canim evet hayirlisi olsun insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
ay dovusmeyın aaaaaa akıllı durun anammmmmm
noluyonuzzzzz??????
:)))))
gul kıs hanı daha gıtmedınmı sekerrrrrr ozlemeye fırsat bırakmıyon haaaaaaa
gecmis olsun canim insallah ameliyata gerek kalmadan düzelirsin
sanada Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
hayatım sen merak etme.kimse seni dövemez biz burdayız. :1ninca:
biz onları döveriz :mymeka: :mymeka:
ınsaallah canım benım ınsallah
canım benım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum dıkkat et kendıne bebegım
canından onemlı degıl hıcbısey gerılme relaxxx ol sekerrrrr ok
:)
ben ıyı derım kısssssss:))))
olsun bıyerden baslamak lazım once ısımlerden sonra evden halı perde derken toptan temızlemıs olursunuz :)))))))
canım çok geçmiş olsun allahım şianı verir inşallah:Saruboceq:
sağolasın kızgardaşım benim :1hug:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benim evim berbat havalar düzelse yapacamda havalar iyi olmadi gitti
sobam aktü heryer duman alti oldu sis falan iyyyyyyyyyyy igrecn yani
hadi hadi tembel garu.sende bu tembellik varken sen hiçbirşey yapamazsın.:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kizlar ya menü de neler var ben ne yapsam diye düsünüyorum
kizlar ya menü de neler var ben ne yapsam diye düsünüyorum
yaparim yapmam sendenmi akil alicam sen bak bana bak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hayatım bu akşam bana yemeğe misafir gelicek
bir mercimek çorbası yapıcam.mantı yapıcam,salata. cokacimcoook
birde sütlaç yaptım akşamdan. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?