- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #13.941
sekerlerrrrrrrr bugunde karnımızı doyurduk cok sukur az sonra bır temızlık sonra kızlarla banyooooo ve dogru yatakk
bende naparım bılmıyorum artık dersmı uykumu sızleremı kosarım bakecezzzz ılerleyen saate gore
eeeeeeeee sızler nasılsınız???
günaydın rosemcim.canlarımmmm günaydınnnnnnnnn..
hayırlı cumalar olsunn........
ayy minik hastamızın iyileştiğini duydumm çççoookkkkkkk sevindimm.Allahım çok şükürler olsun.
bir daha göstermesin yarabbi.
kızlar bugün topiğimiz bi garip kamilece öyle gizli gizli konuşmuş şifreli şifreli.
sonra tinkimi nin durumu bir garip ayol ne var burada ne yazıyoruz ki bizler aaa ne munasebet ne demek bu şimdiii...
durun en iyisi ben bir corn flakesimi yiyim bide kahvemi içimde aklım başıma gelsin...
görüşeceğiz canlarım öptüm hepiniziiii ŞenizŞenizŞeniz
aaa bu lahanam bebeğim nerde nerde bizim sbaha çiçeklerimizzzz bakimmmmmmmmmmm
(aa ben bugün sinirlimiyim ne hayırdır inşallahhhh hayırdır inşallah)
kızlar benim bu cadı gece 12.30 da yattı sabahın 7 sinden beri ayakta
salladım uyudu geri kalkmiş deli olacam ya hiçmi uykusu yo bunun
bende 6 dan beri ayaktayım uyudu sevındım bende uyurum diye kalkmiş cadı
ah canım ya.uyumazlar.bu cadılarda nasıl bir enerji var bilmiyorum ama uyumazlar.şimdiki çocuklar uykudan nefret ediyorlar.ilerdede uyumak için kendini parçalar hepsi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sanırım geç kaldım ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun.....
Sanırım geç kaldım ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun.....[/QUOTE
geldinmi sen tatlı kuşşşş hoşgeldinn ay ay ay günaydınlaşmalarada katılırmış.
hadi bakalım kendini tanıt bize kimsin nesin inmisin cinmisin antalyalarada ne işin var oralımısın neresindensin caminin neresinde oturuyosunn de bakalım canım bizlere hadi hooooppppp diye bi dalış..
kız s1907 galiba ayılamadım ben bu sabah dur bi kahvemi içiyom yavaş yavaş ayılıyorum galibaaaa ...:bbo::bbo:
frezyammmm kocemen kocemen öptüm hayatımmm senid eeŞeniz
günaydın balım afyrt olsun cnm
çok şükür
cnm
hatıceyı aradınmı kubran nasıl olmuş ya aklımdan hiç gitmiyo cnm ya haber varmı telefonumu buğün alacam tamırden ararim belkın :Saruboceq:
canlarımmmm günaydınnnnnnnnn..
hayırlı cumalar olsunn........
ayy minik hastamızın iyileştiğini duydumm çççoookkkkkkk sevindimm.Allahım çok şükürler olsun.
bir daha göstermesin yarabbi.
kızlar bugün topiğimiz bi garip kamilece öyle gizli gizli konuşmuş şifreli şifreli.
sonra tinkimi nin durumu bir garip ayol ne var burada ne yazıyoruz ki bizler aaa ne munasebet ne demek bu şimdiii...
durun en iyisi ben bir corn flakesimi yiyim bide kahvemi içimde aklım başıma gelsin...
görüşeceğiz canlarım öptüm hepiniziiii ŞenizŞenizŞeniz
aaa bu lahanam bebeğim nerde nerde bizim sbaha çiçeklerimizzzz bakimmmmmmmmmmm
(aa ben bugün sinirlimiyim ne hayırdır inşallahhhh hayırdır inşallah)
evet miniğim konuştunmu hiç.nasıl olmuş meleğimiz acaba.inşallah güzel haberlerini alırız bu mübarek cuma günü.
kızlar benim bu cadı gece 12.30 da yattı sabahın 7 sinden beri ayakta
salladım uyudu geri kalkmiş deli olacam ya hiçmi uykusu yo bunun
bende 6 dan beri ayaktayım uyudu sevındım bende uyurum diye kalkmiş cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?