Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kıs ne ağlatıyon kızcağızı bak senin yüzünden ayağıda ağrıyomuş yavrum benim kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ah canim benimmmm yalan atmiyon demi birazdan yine satasma yok ama :lepi: :lepi: sözmü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tama sataşmam hem ben kandurukçumuyum sana yalan atam

heralde kısım heryere yetısıyom sekerrrrr
pcacık sızlerıde ıhmal etmıyommm
once evı supurdum sıldım kızlar oyuncaklarını topladılar evım mısler gıbı oldu aksama kızartma yapmaya karar verdım hafta sonu evde yokuz yemek kalmasın derdımde yok.cumartesı ısımız var onu halledıp annemlere gececegız cocukları ozlemısler pazarda arkadası tasıyacagız esımle cocukları annesıgıle postalayacammm:jeyyar::jeyyar:
aksama kadar yer ıcer oynarlar pazartesıye kadar yemek derdınden kurtuldummmmmm:lepi::lepi::lepi:
banyolarımızda olduuuuuu 12yı gecsın saat kızları yatırıp bende dınlenecegım
dıyom sana demı al ehlıyet dıyee dınlemıyonkı benı.accık dıl ogren ehlıyetını al sende rahat edersın.bu arada seker yaa malum gununde falanmısınız sızzz
kımse benı sevmıyo sormamıs falan ne ısssssÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

lahanabebegım canım benım gecmıs olsun askummmmmmmm
daha ıyısın sanırım yıne formundasınnnnn
aman dıkkat et kendıne sekerrr
optum senı bebegımmmmmmmmm

kıs ne ağlatıyon kızcağızı bak senin yüzünden ayağıda ağrıyomuş yavrum benim kaydirigubbakcemile3

tama sataşmam hem ben kandurukçumuyum sana yalan atam

kiz bütüngün ayakta ordan ora kosusturuyo aksamda olunca ayagim agriyo diye agliyo
accik poposunun üstüne oturdugumu var agrir tabi banada kooz olarak kullaniyo :roflol: :roflol:
bizde öyle degilmiyiz ayakta cok durdukmu agrimiyomu ayaklarimiz
ok anlastik zati bön cuma öyleden sonra kadin drunu gidecem igne yaptirmam gerek
bundan sonra 1 ignem kaldi insallah oda vurulsunda kurtulayim yaaa biktim offfff

nerdesiniz yafffff haydin kalkacam haaaaa
kizlar bir baslik gördüm yok efendim sanal ask baskaymis
sinir oldum ya bu insanlar nere gidiyo böyle
tanisiyolar sonrada yok efnedim beni kandirdi aldatti diye dövünüyolar

bak yaa gene bak yaaaklava:klava:
kızım sananeeeee sananeeee aşk işte sanal manal yaşıyolar yaa
ahh minel aşkkk yaşanacak en gücel duyguuuuu:asigim::asigim::asigim:

kiz bende kalkacamda önce accik keyf yapayim diyorum kalkarsam 1 satte tamamdir isim melisada yok ya ben toplarim dagitanda olmuyo iyi oluyo
canim istiyorum iyi aklima getirdin esimede dedim eger türkce kalkmadiysa hemen yazilayim birdaha alamam dedim arkadasin komsusu baslamis ona sor demis benim icin arayim bakalim napmis ondan ses cikmadi insallah kalkmamistirda bende baslarim ehliyete :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Annem yürüyüşe çıkmıştı biraz şimdi de ona kahvaltı hazırladım :) işim hiç bitmez arada kaçamak yapıcam artık sizin gibi :) Aslen düzceliyim ama ankarada doğdum büyüdüm ailem orada yaşıyor. kso ya öpücük gönderdim gitti...

yap bakalım seker keyfını bende kızlar oynuyorlar odalarında takılayım sonra ders bası yaparım heralde
valla canım ıyı olur.ben naz 3 aylıktı yazıldıgımda bebek kucuktu uyuyordu sureklı elıfde yanımda oturur bakar ızlerdı benı rahatlıkla aldım.ılerde ısın gucun olur kız buyudukce zorlanır vakıt kaybetmeden arastır bencede.rahat edersın valla
hayırlısı bakalım ınsaallah

:)))yap yap kacamaklar ıyıdır sekerrrrrrrr
hıım hemserı sayılırız seker
bende dogma buyume atalardan berı ankaralıyımm hala baskentımde yasıyorum

bak yaa gene bak yaaaklava:klava:
kızım sananeeeee sananeeee aşk işte sanal manal yaşıyolar yaa
ahh minel aşkkk yaşanacak en gücel duyguuuuu:asigim::asigim::asigim:

kiz tamam banane ama insanlarda hic ar namus kalmamis derler ya
is bundan sonraki genclikte allahim dinden imandan ayirmasin hepimizi insallahhhh
canim yoksa tabiki banane demek istedigim genclerimiz kuduruyo
kizlar issiz adama baktinizmi????????

minigim aradim kadin sormamis oda yeni ya heyecenlaniyomus unutmus yani bugün soracam demis hadi hayirlisi

nisamız çok tatlıymış maşallah maşallahh ne güzel ohh sıcak memlekete gelin gitmişsin gündoğdu da oturan kamilece var topiğimizde yakınmısın ona bende istanbul dayım
çalışıyoruz biz kso- s1907 ve ben 3 müzde istanbuldayız

ebruşumm kendime geldim hayatımm oohh işte benn :lepi::lepi::dance::dance:

merhaba kızlar
hepinizin cuması mübarek olsun
lahana canım ço geçmiş olsun
bende dişçiye gittim malesef
gelmemiş benden korktu herhalde:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım
yine sohbet koyu.ben geç kaldım galiba
geç uyandık kahvaltı yaptık yanınıza geldimkaydirigubbakcemile3

minigim aradim kadin sormamis oda yeni ya heyecenlaniyomus unutmus yani bugün soracam demis hadi hayirlisi

hıım hadı bakalım arastır heyecanlan arkası gelır sonrada ders basıııııı
benle dalga gecıyodun bak sende dersten basını kaldıramaycaksınnnnnnnnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…