- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.001
ben kizima melisama böyle dedimmi oda seviyom ben seni diyo yok sevmiyon dedimmi basliyo aglamaya benim ayagim agriyo diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bana kizmasa ayagi hic agrimiyo onuda cikis yolu olarak görüyo ama nasil döküyo gözünden prensesim
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ah canim benimmmm yalan atmiyon demi birazdan yine satasma yok ama :lepi: :lepi: sözmü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
minik dayanamiyo geliyo isim var diyo kizlar bende isimi yapayim su cayimda bitsinde
melisayi babasi alacak rahatim her cuma iyi oluyo eve gel esortmanimi giyiyorum hemen
is güc pc iyi oluyo ya hep babasi götürüp getirse yada ehliyetim olsa ahhhhh ahhhh nerde o günler
kıs ne ağlatıyon kızcağızı bak senin yüzünden ayağıda ağrıyomuş yavrum benim kaydirigubbakcemile3
tama sataşmam hem ben kandurukçumuyum sana yalan atam
nerdesiniz yafffff haydin kalkacam haaaaa
kizlar bir baslik gördüm yok efendim sanal ask baskaymis
sinir oldum ya bu insanlar nere gidiyo böyle
tanisiyolar sonrada yok efnedim beni kandirdi aldatti diye dövünüyolar
lahanabebegım canım benım gecmıs olsun askummmmmmmm
daha ıyısın sanırım yıne formundasınnnnn
aman dıkkat et kendıne sekerrr
optum senı bebegımmmmmmmmm
heralde kısım heryere yetısıyom sekerrrrr
pcacık sızlerıde ıhmal etmıyommm
once evı supurdum sıldım kızlar oyuncaklarını topladılar evım mısler gıbı oldu aksama kızartma yapmaya karar verdım hafta sonu evde yokuz yemek kalmasın derdımde yok.cumartesı ısımız var onu halledıp annemlere gececegız cocukları ozlemısler pazarda arkadası tasıyacagız esımle cocukları annesıgıle postalayacammm:jeyyar::jeyyar:
aksama kadar yer ıcer oynarlar pazartesıye kadar yemek derdınden kurtuldummmmmm:lepi::lepi::lepi:
banyolarımızda olduuuuuu 12yı gecsın saat kızları yatırıp bende dınlenecegım
dıyom sana demı al ehlıyet dıyee dınlemıyonkı benı.accık dıl ogren ehlıyetını al sende rahat edersın.bu arada seker yaa malum gununde falanmısınız sızzz
kımse benı sevmıyo sormamıs falan ne ısssssÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kiz bende kalkacamda önce accik keyf yapayim diyorum kalkarsam 1 satte tamamdir isim melisada yok ya ben toplarim dagitanda olmuyo iyi oluyo
canim istiyorum iyi aklima getirdin esimede dedim eger türkce kalkmadiysa hemen yazilayim birdaha alamam dedim arkadasin komsusu baslamis ona sor demis benim icin arayim bakalim napmis ondan ses cikmadi insallah kalkmamistirda bende baslarim ehliyete :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Annem yürüyüşe çıkmıştı biraz şimdi de ona kahvaltı hazırladım :) işim hiç bitmez arada kaçamak yapıcam artık sizin gibi :) Aslen düzceliyim ama ankarada doğdum büyüdüm ailem orada yaşıyor. kso ya öpücük gönderdim gitti...
bak yaa gene bak yaaaklava: klava:
kızım sananeeeee sananeeee aşk işte sanal manal yaşıyolar yaa
ahh minel aşkkk yaşanacak en gücel duyguuuuu:asigim::asigim::asigim:
seyrettim ben hayatım.güzel bir film.
Annem yürüyüşe çıkmıştı biraz şimdi de ona kahvaltı hazırladım :) işim hiç bitmez arada kaçamak yapıcam artık sizin gibi :) Aslen düzceliyim ama ankarada doğdum büyüdüm ailem orada yaşıyor. kso ya öpücük gönderdim gitti...
minigim aradim kadin sormamis oda yeni ya heyecenlaniyomus unutmus yani bugün soracam demis hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?