K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.201
amın canım amınnnnnn allah hepımızın ıyılıgını versın ınsaallah
gul bebegım gul yakısırrrrrrrrrrrrrrr
kuyruguna basmadıgın surece ısırmaz zararsız demı kıs efsunummmmmm yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ohhhh pizzammı yedim neye gelmediniz
minikçim bir senmi varsın nasılsın datlummm
kedimiyim nan ben
öle kuyruk muyruk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay kızlara baktım seker yaaa 12de yattılar baktım uyanıyorlarmıs zaten onları mıncıkladım geldık sekerrrrrrrrrr
efsun o yatagı toplamaz bugun bak gor
aaaaa canım benım yaa noldukı
hasta falan olmuyordur ınsaallah
optum canım benım melegımıde haber ver bızede merakta bırakma ok
valla bende sebze sevmem esım ve kızlar yerde.onlara yaparım ben evın cınsıyımdır.
aynı yemegı hem pısır oglen ye aksama kesın yemem baska bısey yaparım kendıme
ben et manyagıyımdır bana sureklı mangal yapacaksın et olacak yada hamur ısıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sebze ıspanak severım dıgerlerınıde yerım ama severek degıl
aynen yafrum benımkılerde kalktılar bende kacayım oynuyorlar ama bende accık ılgıleneyım cocuklarla
hadı gorusmek uzere sekerler herkesı optum canlarım
kız kormu edecen bızı anam pcye gomdum kafayı okumak ıcın o nasıl renk oyleee:roflol::roflol:
ıyıdır canım ne olsun kızlar cızgı fılm ızleyeceklermıs oturdular abla kardes bende arada sızı kolluyom :roflol::roflol::roflol:
ben o kadar sevımlısını dusunmemıstımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:kız onun için sarıyla yazdım delikafadulden
ayyy bugün çokmuzurum kociş yandı (rosemmmmm şefimmmmmm)laelaelaelaelae
ooooo günahımı aldın şekerim
yatakları topladım
oğluşa yemek yedirdim bulaşık yıkadım
çamaşır topladım şimdi bir parti attım
duşumu aldım yerleri süpürdüm sildim
bana tembel diyenler utansın
akşamada savaş balık getirecek
işlem tamam :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gurban ne kedisi
ben adeta kanatsız bir meleğim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bacular bu haftaki mesaimde bitti ohhhhh ben kaçar gideyimde kuzumu seveyim hepinizi öptüm akşamlarıda haftasonlarıda girin foruma çok tenha olmasın fıstıklar
hımm inaşallah biran önce iyileşir dualarımız onula çok öptüm ...canım kübracık yogun bakımdan cıkmıs durumu iyiye gidiyormus
Dualarımızı bekliyor:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıss agır sultan bilem duydu ya sen duymadın mı...hatun amma gezenti oldun insan haber verir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sen hangi semttesşn lalaideyimben müsait olursak neden olmasın olur tabikide canım...özelden teli yazıcam ama pnin şarjı bitiyo ok sonra yazarım...datlum o zaman görüşelim
sende şaka maka amma gezenti oldun enişte yüzünden:roflol::roflol::roflol:
özelden telini at canım bekliyorum:lepi::lepi::lepi:
saol minigim öptüm seni ve kuzularını...kıyamazsınnnnnn bebegım bılıyorum sekerrrrrr
bende takılıyorum sadece.valla al bırını vur otekıne durumu bızımkı sende bende aynı belaparatonelerı nolacak:)))
ay valla noluyor kıssssssss teller gıdıyor netın basına ıs getırme ayol valla gıt gel ıst yapacam senı gormeye boyle gıderse anammmmm
yok canım yaa esım netten ındırecek sonra ızleyecegız 12yı gecıyor bıtmesı onun ıcın bu hafta ızlemedım.aralarda baktım sadece bu eve geldıgımızde ondada polatım alemdarım o ofsayt kıza evlenme teklıfı ettı kapattım sınırım bozulduda.ahhhhhh ahhhh elıfım ahhhh gıttı gul gıbı kızda bu celımsıze kaldık((((
oooooooooooooooooo seker bızde hersey dort dortluk olsun ıstıyozda malesef olmuyor.bebegıne ye accıkda buyusun ayol.onuda bu yasta ıse guce alıstırma.kız olursa nasılsa omur boyu oda bu ıslerı yapacak bırak barıde 9ay surda otursun rahat rahat:)))))))))
canım benım gecmıste kalmıs ama cok ıcını acıtan bır donem gecırmıssınız rabbım sızlere bagıslamıs bebegımmm yaaa
cok cok gecmıs olsun arkadasım rabbım gostermesın bırdaha kımselere ınsaallah
yok canım yaa gormedım.allah allahhhhhh(((
canım benım hakkın sekerım gez dolas enıstemle guzel guzel vakıt gecır sekerrrrrr.
kubra daha ıyı bebegım odaya aldılar yogun bakımdan cıktı cok sukur
gorusmek uzere canım kıb
((((((((((((((((
valla bende anlamadım.aklımda almıyor zaten esımın mesajımı okuyup kızması ne demek yaaa.bız cocukmuyuz velımız suraya buraya gırme dıyecek.tınkımı canım kendını bılen aklı basında sekermı seker bır arkadasımız.valla cok uzuldum sasırdım sok oldum hatta
(((
amın canım ınsaallah yaa valla sabah sabah sınırlerım bozuldu benımde
ayşegülcüm
rosemmm
s1907
kamilecim
gülom
nunukcum
belinya
mihriban
efsune
rüyanaz lahana bebek
günaydın hepinize
hepinizin cuması mübarek olsun
adını unuttuğumöm arkadaşlar arkadaşlar sizlerinde cuası mübarek olsun
hepinizi öpyorum
ıyı geceler sekerler
eve yenı geldım ve hemen yatacagım yemekten sonra arkadasla evıne gıttık badana ıslerının cogu bıtmıs yarında temızlık ıcın gelecekler bende annemlere gıdıp aksama yardıma yetısecegım ınsaallah
yukarda baya toparlama yaptık ev tasınmaya hazır hale geldı.sımdı geldım yatacagım
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum meleklerımı ve sızlerı
bende öptüm şekerim..
kızlar tinkimi neden ayrılmış ya çok hrmde çok üzüldüm ya eger girerse çok slm söylesin ve nedenini sorun ...offf kendimi kötü hissettim ya kübramız hastanede tinkimi girmeyecekmiş ay keşke kkya girmeseydim bu gece dedim kendi kendime bide hızlı yazamırum bu pc de sayfalarda geç açılıo.neyse tekrar ugrarım kendinize iyi bakın öptüm şekerlerim...
bayağı yorulmuşsun yine miniğim
yat dinlen canım.valla kız evlendiriyo gibi oldun canım ya
arkadaşın evlenene kadar sana rahat yüzü yok anlaşılan
sanada iyi geceler canım
Sana baya yorgunluk olmuş hafta sonuda yorulacaksın anlaşılan kolay gelsin allah yardımcınız olsun. İyi geceler görüşürüz bende öptüm..ıyı geceler sekerler
eve yenı geldım ve hemen yatacagım yemekten sonra arkadasla evıne gıttık badana ıslerının cogu bıtmıs yarında temızlık ıcın gelecekler bende annemlere gıdıp aksama yardıma yetısecegım ınsaallah
yukarda baya toparlama yaptık ev tasınmaya hazır hale geldı.sımdı geldım yatacagım
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum meleklerımı ve sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?