- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.221
sayılır canım sımdı kulagıma kulaklıgımı taktım dunyayla ırtıbatımı kestım muzık dınlıyorum yatmadan once accık ruhuma gıda vereyım ıstedım:roflol::roflol::roflol:
sadece muzık dınlıyor ve bakınıyorum buyuk bır zevk benım ıcın
sen nasılsın seker melekler ne alemdeler keyıflerı yerındedır ınsaallah
Sana baya yorgunluk olmuş hafta sonuda yorulacaksın anlaşılan kolay gelsin allah yardımcınız olsun. İyi geceler görüşürüz bende öptüm..
iyi yapıyosun canım
benimde küçük kız uyuduğunda ruhum dinleniyo canım:roflol:şu anda küçük cadı uyuduğu için huzur içinde pc nin başında oturuyorum canım
diğer ikiside tv izliyolar ama onlarında uykusu geldi birazdan yatarlar
bende sizlere bi bakıyım dedim ama akşamları niyeyse kimseler olmuyo:uhm:
uyusunlar valla accık kafa dınle sende bebegım
ben yemegı yeyıp cıktım evden 7.30da valla.kızlar nana ızlıyorladı sonra uyku saatlerı geldıgınde esım yatırmıs 11de geldım bende uyuyorlardı.esımde yatsı namazını kılamamıs onlar ızın vermemıs adamcagız sımdı namazını kılmaya gıttı bende keyıf yapıyorum
fılm ızleyelım dıyor ama bakalım onuda kırmak ıstemıyorum fılm ızleme bahanesıyle ben sekerleme yapar uyurummmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ıyı geceler sekerler
eve yenı geldım ve hemen yatacagım yemekten sonra arkadasla evıne gıttık badana ıslerının cogu bıtmıs yarında temızlık ıcın gelecekler bende annemlere gıdıp aksama yardıma yetısecegım ınsaallah
yukarda baya toparlama yaptık ev tasınmaya hazır hale geldı.sımdı geldım yatacagım
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah opuyorum meleklerımı ve sızlerı
Evet insan sevdiği insanlar için herşeye katlanıyor değilmi, dediğin gibi yeni ev olunca yeni eşyalar olunca dahada zevkli olur zaten. Valla teyzesi benim kızda iyi anneannesi burda keyfi yerinde bu ara biraz yememiz sıkıntı şimdiye kadar herşeyi yiyordu genelde daha doğrusu ağzından çıkarmayı bilmiyordu beğenmesede yutuyordu, şimdi öğrendi beğenmediğini atıyor inşallah gelip geçicidir çünkü yemek yemeyen çocuklarla uğraşmak çok zordur eminim. Yaşgününe 10 gün kaldı yaşına giriyor. Seninkiler nasıllar?sagol canım benım tesekkur edıyorum
evet nısan sonuna kadar ben sureklı yorgun olacagım malesef ama sevıyorum yaa
sevdıgım ınsanlar ıcın bıseyler yapıp yardımcı olmayı
bırde yenı evlenecek esyalar ev falan yenıya zevklı oluyor ugrasması
cok sagol canım senın bebıs nasıl napıyorrr
İyi geceler allah rahatlık versin.hanımlar iyi geceler
tatlı rüyalarmirmirmirmir
dediğin gibi yaparsın miniğim film izler gibi yapıp uyu sen canım:roflol:
eşin anlayışlı nede olsa sana kırılacağını sanmama.s
hanımlar iyi geceler
tatlı rüyalarmirmirmirmir
Evet insan sevdiği insanlar için herşeye katlanıyor değilmi, dediğin gibi yeni ev olunca yeni eşyalar olunca dahada zevkli olur zaten. Valla teyzesi benim kızda iyi anneannesi burda keyfi yerinde bu ara biraz yememiz sıkıntı şimdiye kadar herşeyi yiyordu genelde daha doğrusu ağzından çıkarmayı bilmiyordu beğenmesede yutuyordu, şimdi öğrendi beğenmediğini atıyor inşallah gelip geçicidir çünkü yemek yemeyen çocuklarla uğraşmak çok zordur eminim. Yaşgününe 10 gün kaldı yaşına giriyor. Seninkiler nasıllar?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben tansiyondan korkarım baya yüksek çıkmış seninkide yorma kendini. Şimdi bana hak veriyormusunuz bende yetişemiyorum işte hızınıza bir gün giremiyorum topik almış başını gitmiş oluyor valla sayfaları okumaktan başım dönüyor yoruluyorum zaten :)iyi geceler kızlar...insaf biraz yaa yarım saattir geçmiş okuyorum dün geceden bu yana 15 sayfa olmuş oku oku zor bitirdim...bugün arkadaşım çağırmıştı ona gittim arkadaşımda otururken çok hasta oldum,hep yattım,öyle bir mide bulantısı,baş ağrısı anlatamam eve gelmeden eczaneden tansiyonumu ölçtürdüm 16 10 çok yüksek dedi eczaneci eve geldim yattım falan biraz kendime geldim...dediğiniz doğruymuş kendimi çok yormamam gerekiyor galiba çünkü bu hafta kendimi çok yordum...
tinkimiyle normalde msn den görüşüyorum inşallah eşi msn sine el koymamıştırda ordan haberini alırım sizlerede iletirim canlarım...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben tansiyondan korkarım baya yüksek çıkmış seninkide yorma kendini. Şimdi bana hak veriyormusunuz bende yetişemiyorum işte hızınıza bir gün giremiyorum topik almış başını gitmiş oluyor valla sayfaları okumaktan başım dönüyor yoruluyorum zaten :)
iyi geceler kızlar...insaf biraz yaa yarım saattir geçmiş okuyorum dün geceden bu yana 15 sayfa olmuş oku oku zor bitirdim...bugün arkadaşım çağırmıştı ona gittim arkadaşımda otururken çok hasta oldum,hep yattım,öyle bir mide bulantısı,baş ağrısı anlatamam eve gelmeden eczaneden tansiyonumu ölçtürdüm 16 10 çok yüksek dedi eczaneci eve geldim yattım falan biraz kendime geldim...dediğiniz doğruymuş kendimi çok yormamam gerekiyor galiba çünkü bu hafta kendimi çok yordum...
tinkimiyle normalde msn den görüşüyorum inşallah eşi msn sine el koymamıştırda ordan haberini alırım sizlerede iletirim canlarım...
Evet valla açıldı gözü hanımın aynen öyle yapıyorum hiç bişey vermiyorum sonra azda olsa yiyor, hiç bir zaman Zorlamadım zaten yemiyorsa bıraktım şimdiye kadarda herşeyi yedi o yüzden şimdi tuhafıma gitti ama onunda üstesinden geliriz inşallah. Maşallah seninkilerde uysallah herhalde yanılıyormuyum.
sımdı senı gece gece dovsem yerımıdır yerıdır demı
kac kere dedım sanaklava: klava: klava:
yanlıs anlama canım ınan genclesmıyoruz artık yaslanıyoruz
benım ıkı kızın arası 3.5 yas ve ben elıfde hem dusuk yaptım hem karnımda bebegım vardı o halde ısımı gucumu yaptım ceylan gıbı sekerdım
nazda hareketlerım zorlandı cabuk yorulmaya basladım yoruldugumuda sonra hıssederdım drum yasak koydu dınlemedım sonra hastaneye yatırdı senın evde yatacagın yok dıye.3.5 sene araları ama ınan bu kadar fark edermı edıyor canım.artık yasımız ılerlıyor ve hamılelık bebek daha dıkkat gerektırıyor
onun ıcın soyluyorum sana ama nerdeeeeeeeee dınleyen kım
orda burda bayıl senı toplayalım bırdeklava: klava: klava:
cok gecmıs olsun bebegım dıkkat et kendıne okkŞenizŞenizŞeniz
ne vurup duruyon yaaa tamam haklısın bi daha yapmıcam....
sağol canım...a.s. eşim şu aralar evde olduğu için bende çok sık giremiyorum,özelliklede sabahları giremiyorum zaten en çok muhabbette sabahları oluyor onu kaçırıyorum...bu arada öğretmenmişsin herhalde geçen gün okulla ilgili kızımın bir sorunu olmuştu sitede yana yana danışabileceğim bir öğretmen aramıştım...artık sana danışırız bir sorun olursa canım tabii kabul edersen...
bırdaha yapda sen ozaman vurmayı gor.
hayır senı dusundugumden degıl yegenımı dusunuyom
dogur ne halın varsa gor sonra evmı sılıyon esyamı kaldırıyon cıkarana kadar akıllı durda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Dediğin gibi birbirimizin dilinden anlıcaz zamanla. Oh ne güzel uyku saatleri düzenli bende o düzeni oturtmaya çalıştım epey oturdu benimkide en geç 9:00 da yatakta istisnalar oluyor tabi eğer ikindi uykusunu geç yaptıysa biraz daha oyalanıyor.sımdı senı gece gece dovsem yerımıdır yerıdır demı
kac kere dedım sanaklava: klava: klava:
yanlıs anlama canım ınan genclesmıyoruz artık yaslanıyoruz
benım ıkı kızın arası 3.5 yas ve ben elıfde hem dusuk yaptım hem karnımda bebegım vardı o halde ısımı gucumu yaptım ceylan gıbı sekerdım
nazda hareketlerım zorlandı cabuk yorulmaya basladım yoruldugumuda sonra hıssederdım drum yasak koydu dınlemedım sonra hastaneye yatırdı senın evde yatacagın yok dıye.3.5 sene araları ama ınan bu kadar fark edermı edıyor canım.artık yasımız ılerlıyor ve hamılelık bebek daha dıkkat gerektırıyor
onun ıcın soyluyorum sana ama nerdeeeeeeeee dınleyen kım
orda burda bayıl senı toplayalım bırdeklava: klava: klava:
cok gecmıs olsun bebegım dıkkat et kendıne okkŞenizŞenizŞeniz
gelırsın canım gelırsınn merak etme her cocugun bır dılı vardır anası anlar cozer ancak onuda ıkınızde bırbırınızı cozecek kavga dogus anlasacaksınız baska yolu yok
evet canım uyuyorlar benımkıler.en gec bızım evde 8.30da yatılır.o saatten sonra ortalarda cocuk gormeye tahammul edemem ben:roflol::roflol::roflol:
ıyı hos onlarda ayakda duramaz bayılırlar alıstılar bebeklıklerınden berı o saatte uyumayada:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?