- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.241
delü tansiyonun çok yüksek
riskli bir gebelik
bemnce dikkatlı ol
daha çok başındasın ona göre
bende yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptım
belinaycım seni keserim valla
hoşgeldin rüyacım
niye öyle diyosun canım ya.tinkimiye bizde üzüldük ama belki geçici bir durumdur.yine aramıza döner inşallah
betülün kızıda yoğun bakımdan çıkmış durumu iyiymiş canım
keşke girmeseydim gibi sözler sana yakışmıyo canım:1no2:
anladım canım a.stinkimiye bende çok üzüldüm ama geri döner inşallah.öyle ümüt ediyorum.meleğimizde iyileşmişcanım keyfim kaçtı ya kübrayı çok seviorum o hasta tinkimi yi çok seviyorum gerçekten çok üzüldüm ve nedenini bilmemek çok üzdü beni....yoksa kkya girmemekten degil ya....sadece neşeleneyim die girdim böle şeyler okuyunca canım sıkıldı o kadar....
gunaydın sekerlerrrrrr
herkese guzel bır gun ve hafta sonu dılıyorum canlarım
gece 2yı gecıyordu yattıgımda ve 6.30da hortladım.uykumu almıs olaraktan.sessızce ortalıgı toparlayım sızlere bır gunaydın dedıkten sonra.
kahvaltıdan sonra cıkacagız erken gelmeye calısacagım cunku yarın tasınma var bugun temızlık.
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum gorusmek uzere canlarım benım
günaydın hanımlar
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
öpüldünüza.s.a.s.
anladım canım a.stinkimiye bende çok üzüldüm ama geri döner inşallah.öyle ümüt ediyorum.meleğimizde iyileşmiş
inşallah bundan sonra kötü haber okumayız burda canım:Saruboceq:
miniğim bugün bende erken uyandım canım daha doğrusu uyandırıldım
benim küçük cadı 8 gibi uyandı benide yatırmadı
bende seni ve kızlarını öpüyorum canım size iyi gezmelera.s.a.s.
maşallah tatlım ah keşke biraz daha bekleseydin inş acısı çıkmaz :Saruboceq:hanımlar haftasonu diye pek uğramamışsınız yine
bugün benim hamaratlığım tuttu hanımlar baktım hava çok güzel sıcak mutfak halım kirlenmişti 3 tanede kirli yolluğum vardı.kahvaltıdan sonra hepsini balkonda yıkadım.
galiba eşimde benden ilham aldı ki oturma odasındaki büyük halıyıda çıkarıp o yıkadı.sonrada balkonu merdivenleri bir güzel yıkadım
şimdi ev gözüme tertemiz görünüyo ama acısı çıkmaz umarım.aslında kış günü pek suyla uğraşmayı sevmem.zaten gribim inşallah daha kötü olmama.s
sağol canımmaşallah hamaratmışsın mihribancım bu havada nasıl yıkadın halıları:uhm: sizin oralar tabii daha sıcaktır ama yinede kış canım,keşke biraz daha bekleseydin....
maşallah tatlım ah keşke biraz daha bekleseydin inş acısı çıkmaz :Saruboceq:
iyi cesaret mihribancım neyse olan olmş güle güle kirlet canım
benimde hamaratlığım tuttu demiştim kendimce ama senin kinin yanında hiç sayılır bende mutfak hariç heryeri güzelce temizledim köşe bucak camlarımı sildim yarında mutfağı halledeceğim kızlar annanelerine gitmişlerdi gelirgelmez küçük hemen min gibi temizlik kokmuş evimiz dedi aferin anne dedi
aferinide aldım anlayacağım:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?