Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Neyse hanımlar banada müsade eşimin filmleri bitmiş yatıyoruz sabah malum cimcimemiz erken kalkıyor artık. Size iyi sohbetler bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakın. ıyi geceler, iyi hafta sonları diliyorum herkese.

delü tansiyonun çok yüksek
riskli bir gebelik
bemnce dikkatlı ol
daha çok başındasın ona göre
bende yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptım
belinaycım seni keserim valla

evet canım bende şimdi msn de arkadaşla görüşüyorum oda aynısını söylüyor gebeklikte yüksek tansiyon riskliymiş şimdi öğrendim sanki ilk hamileliğimmiş gibikaydirigubbakcemile3
ilkinde 18 yaşında yaşadım hamileliğimi daha çocuktum zıpkın gibiydim ama bu öyle olmıcak galiba...

canım keyfim kaçtı ya kübrayı çok seviorum o hasta tinkimi yi çok seviyorum gerçekten çok üzüldüm ve nedenini bilmemek çok üzdü beni....yoksa kkya girmemekten degil ya....sadece neşeleneyim die girdim böle şeyler okuyunca canım sıkıldı o kadar....

gunaydın sekerlerrrrrr
herkese guzel bır gun ve hafta sonu dılıyorum canlarım
gece 2yı gecıyordu yattıgımda ve 6.30da hortladım.uykumu almıs olaraktan.sessızce ortalıgı toparlayım sızlere bır gunaydın dedıkten sonra.
kahvaltıdan sonra cıkacagız erken gelmeye calısacagım cunku yarın tasınma var bugun temızlık.
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum gorusmek uzere canlarım benım

anladım canım a.stinkimiye bende çok üzüldüm ama geri döner inşallah.öyle ümüt ediyorum.meleğimizde iyileşmiş
inşallah bundan sonra kötü haber okumayız burda canım:Saruboceq:

miniğim bugün bende erken uyandım canım daha doğrusu uyandırıldım
benim küçük cadı 8 gibi uyandı benide yatırmadı
bende seni ve kızlarını öpüyorum canım size iyi gezmelera.s.a.s.

HEPİNİZE İYİ VE GÜZEL HAFTA SONU DİLİYORUM

sagol canım sanada gunaydınlar guzel bır hafta sonları dılıyorum

günaydın hanımlar
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
öpüldünüza.s.a.s.

gunaydın sekerrrrr
sagolasın canım bılmukabele sekerrrrrrrr
bende muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ne kızıyon anam cocukda haklı erken yattı aldı uykusunu
napsaydı anam kkda sabahlıyo ızın vereyımde oglene kadar uyusamı dıye dusunecektı:roflol::roflol::roflol:
bendede cok oluyor canım yaa gece gec yatıyorum sabah 8 8.30 arası kalkıyorlar sersem gıbı oluyorum.hafta sonları daha ınsanın sınırı bozuluyor erken kalkmaya ama alıstım sımdıde uyuyamıyorum zorla kalksamda ılerleyen saatlerde ayılıyorum.
ben bugun 6.30da hortladım derdım neyse:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın canım benım sımdı kahvaltı yapacagız sonra cıkacagız sekerler artık bır ara gelırım
opuyorum sızlerı guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallahhhhhhhhha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınlarrr ,güzel bir hafta sonu diliyorum hepimiz için
belinay geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
dr gitmişmiyidn canımbebek için tansiyonla ilğili uyarmışmıydı
yemeklerde tuz oranınada dikkat etcanım arkadaşlar haklı kendini yormamam gerekli
tekrar geçmiş olsun tatlım
rüyacım hoşgeldin canım,kocişinle iyi vakitlerr canım
arkadaşlar betülle konuşan varmı kübramız nasıl olmuş

hanımlar haftasonu diye pek uğramamışsınız yine
bugün benim hamaratlığım tuttu hanımlar baktım hava çok güzel sıcak mutfak halım kirlenmişti 3 tanede kirli yolluğum vardı.kahvaltıdan sonra hepsini balkonda yıkadım.
galiba eşimde benden ilham aldı ki oturma odasındaki büyük halıyıda çıkarıp o yıkadı.sonrada balkonu merdivenleri bir güzel yıkadım
şimdi ev gözüme tertemiz görünüyo ama acısı çıkmaz umarım.aslında kış günü pek suyla uğraşmayı sevmem.zaten gribim inşallah daha kötü olmama.s

maşallah hamaratmışsın mihribancım bu havada nasıl yıkadın halıları:uhm: sizin oralar tabii daha sıcaktır ama yinede kış canım,keşke biraz daha bekleseydin....

Son düzenleme:
maşallah tatlım ah keşke biraz daha bekleseydin inş acısı çıkmaz :Saruboceq:
iyi cesaret mihribancım neyse olan olmş güle güle kirlet canım
benimde hamaratlığım tuttu demiştim kendimce ama senin kinin yanında hiç sayılır bende mutfak hariç heryeri güzelce temizledim köşe bucak camlarımı sildim yarında mutfağı halledeceğim kızlar annanelerine gitmişlerdi gelirgelmez küçük hemen min gibi temizlik kokmuş evimiz dedi aferin anne dedi
aferinide aldım anlayacağım:roflol::roflol:

maşallah hamaratmışsın mihribancım bu havada nasıl yıkadın halıları:uhm: sizin oralar tabii daha sıcaktır ama yinede kış canım,keşke biraz daha bekleseydin....
sağol canım
bende kış günü suyla uğraşmayı hiç sevmemde canım bugün havayı sıcak görünce mutfağımda halısız kalmıştı yıkayayım kurusunda halıyı tekrar sereyim dedim
zaten 1 küçük halı bikaç yolluk yıkadım canım.

sende yorulmuşsun bugün canım.güle güle kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…