- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.301
ünaydin canim kizin iyilestimi nasil oldu canim
GÜNAYDIN KIZLARR..
sabah çok işim vardı ve hala var ee bu gün p.tesii tatilin acısını çıkartacaklar yaa..
lahanam kızımız nasıl olduu...çiçeklerin gene mis kokuyoo aşkım yaa ohhhh içim açıldıı..
ben arada bir bakınırım gene şimdilik bayyyy herkesi kocamannnnnnnnn kocamannnnnnnn sım sıkı sarılaraktan öptümmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canim azcik dikkat et kendine yaaa kiziyorum sana herseyi senin yapman gerekmiyoklava: klava: klava:
GÜNAYDIN KIZLARR..
sabah çok işim vardı ve hala var ee bu gün p.tesii tatilin acısını çıkartacaklar yaa..
lahanam kızımız nasıl olduu...çiçeklerin gene mis kokuyoo aşkım yaa ohhhh içim açıldıı..
ben arada bir bakınırım gene şimdilik bayyyy herkesi kocamannnnnnnnn kocamannnnnnnn sım sıkı sarılaraktan öptümmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
burdayız melek anneleri ama galiba herkes pazartesi sendromu yaşıyor onla alakalı olabilir.
mesela ben yaşıyorum.mirmirmirmir mirmirmirmir
herseye zaten yetısemıyorum canımda elımden geldıgınde yapmaya calısıyorum.kız oyle deme yaaa 5 6 senemızı gecırdık gunde 2 3 kahvenın 6senelık hatrını dusun:))))
acısını dugunde cıkarırız seker kurtları dokerek ınsaallah yerlestı bıttı derken dugune kadar dınlenırım sonra 3 gun sehır dısında 2 gunde burda 5 gun tatıl yaparım:)))
atarım yorgunlugumu
insallah cikarirsin acisini istedigin gibi olur hersey canim ama yinede cok yrma kendini
lahanacım sanırım meleğimiz hasta.çok geçmiş olsun hayatım.
geçmişi okumadım.benimde bu sabah biraz işim var.onun için fazla bakamıyorum sizlere.
ama arada bakarım gene.fazla kaynatmayın he.
kizlar cumartesi yine sobayi temizlemek zorunda kaldik mecburen temizlikte yaptim bugün rahatim ohhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt rahatim bugün
dedim degisiklik olsun diye sobanin yerini degistirdik koltuklarin yeri tv nin yeri degisti fena durmadi
sabah kalktik melisayi babasi götürecekti dediki bana yanima geldi beni babam biraksin sen al olurmu diyo tamam dedim
sonra geldi yatti yanima ben gitmeyecem dedi dedim hadi kalk emine is basa düstü yine beraber götürdük esimle belediyeye ugradik ev icin artik esim forum dolduracak belediyeye verecek ev sahibine kalmis karar kime vermek isterse hayirlisi artik :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
herseye zaten yetısemıyorum canımda elımden geldıgınde yapmaya calısıyorum.kız oyle deme yaaa 5 6 senemızı gecırdık gunde 2 3 kahvenın 6senelık hatrını dusun:))))
acısını dugunde cıkarırız seker kurtları dokerek ınsaallah yerlestı bıttı derken dugune kadar dınlenırım sonra 3 gun sehır dısında 2 gunde burda 5 gun tatıl yaparım:)))
atarım yorgunlugumu
insallah cikarirsin acisini istedigin gibi olur hersey canim ama yinede cok yrma kendini
ınsaallah canım benım sagolasın
eeee sen napıyorsun melegımız nasıl?
günaydın kknın güzel hatunları.ne zamandır giremedim.çünkü kızım hasta..yatak döşek yatıyor.kötü üşütmüş...sizler ve minikleriniz nasıl?geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla lahanmın meleğide hasta sanırım.onada çok geçmiş olsun diyorumm....
ben gene arada uğrarım canlar.hepinizi ve meleklerünüzü öpüyorummmmmm
günaydın kknın güzel hatunları.ne zamandır giremedim.çünkü kızım hasta..yatak döşek yatıyor.kötü üşütmüş...sizler ve minikleriniz nasıl?geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla lahanmın meleğide hasta sanırım.onada çok geçmiş olsun diyorumm....
ben gene arada uğrarım canlar.hepinizi ve meleklerünüzü öpüyorummmmmm
ınsaallah canım benım sagolasın
eeee sen napıyorsun melegımız nasıl?
canlar hepinize çok teşekkür ediyorum...ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?