Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

GÜNAYDIN KIZLARR..

sabah çok işim vardı ve hala var ee bu gün p.tesii tatilin acısını çıkartacaklar yaa..
lahanam kızımız nasıl olduu...çiçeklerin gene mis kokuyoo aşkım yaa ohhhh içim açıldıı..
ben arada bir bakınırım gene şimdilik bayyyy herkesi kocamannnnnnnnn kocamannnnnnnn sım sıkı sarılaraktan öptümmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ünaydin canim kizin iyilestimi nasil oldu canim

canımcım sağolasın bu gün evde dinleniyo birazda olsa iyi

kolaylıklar diliyorum rosemcim bende seni kocaman öpüyorum Şeniz

canim azcik dikkat et kendine yaaa kiziyorum sana herseyi senin yapman gerekmiyo klava: klava: klava:

herseye zaten yetısemıyorum canımda elımden geldıgınde yapmaya calısıyorum.kız oyle deme yaaa 5 6 senemızı gecırdık gunde 2 3 kahvenın 6senelık hatrını dusun:))))
acısını dugunde cıkarırız seker kurtları dokerek ınsaallah yerlestı bıttı derken dugune kadar dınlenırım sonra 3 gun sehır dısında 2 gunde burda 5 gun tatıl yaparım:)))
atarım yorgunlugumu

gunaydın canım sagolasın sanada guzel bır gun dılıyorum ınsaallah
bende sarılarakkkkkŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

lahanacım sanırım meleğimiz hasta.çok geçmiş olsun hayatım.
geçmişi okumadım.benimde bu sabah biraz işim var.onun için fazla bakamıyorum sizlere.
ama arada bakarım gene.fazla kaynatmayın he.

kizlar cumartesi yine sobayi temizlemek zorunda kaldik mecburen temizlikte yaptim bugün rahatim ohhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt rahatim bugün
dedim degisiklik olsun diye sobanin yerini degistirdik koltuklarin yeri tv nin yeri degisti fena durmadi
sabah kalktik melisayi babasi götürecekti dediki bana yanima geldi beni babam biraksin sen al olurmu diyo tamam dedim
sonra geldi yatti yanima ben gitmeyecem dedi dedim hadi kalk emine is basa düstü yine beraber götürdük esimle belediyeye ugradik ev icin artik esim forum dolduracak belediyeye verecek ev sahibine kalmis karar kime vermek isterse hayirlisi artik :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

lahanacım sanırım meleğimiz hasta.çok geçmiş olsun hayatım.
geçmişi okumadım.benimde bu sabah biraz işim var.onun için fazla bakamıyorum sizlere.
ama arada bakarım gene.fazla kaynatmayın he.

teşekürler şekercim :1hug:

hayırlısı olsun nünüğüm

günaydın kknın güzel hatunları.ne zamandır giremedim.çünkü kızım hasta..yatak döşek yatıyor.kötü üşütmüş...sizler ve minikleriniz nasıl?geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla lahanmın meleğide hasta sanırım.onada çok geçmiş olsun diyorumm....
ben gene arada uğrarım canlar.hepinizi ve meleklerünüzü öpüyorummmmmm

Şeniz a.s. :1hug:

geçmiş olsun canım meleğimize.öpüyorum onu çok fazla.

Canlarım günaydın ... Hayırlı haftalar hepimize

İyisiniz inş. hepiniz.. Bi kaç gün yazamadım takipte edemedim :1no2: Özledim sizi hihoyyyt

Kısmetsiz kedi geçmiş olsun cnm ..

günaydın kıslar
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
lahanacım ve sanesi geçmiş olsun kızlar
hepinizi öpüyorum.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…