- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.281
canım sormaya kızım çok ateşleniyo :çok üzgünüm: antibiyotikte başladık ama bakalım inşallah hemen etki ederde geçer çünkü ben ateşten çok korkarım :1no2:
geçmiş olsun canım...ilaçları iyi gelir bir an evvel düzelir inşAllah..
ateş düşürücü fitil veya şurup verdin mi ?
acil şifalar dilerim a.s.
iyi akşamlar kızlar...otur otur canım sıkıldı,arkadaşım geldi gitti şimdide kızımı banyo yaptırıp yatırıcam...burda da kimseler yok...hepinizi öptümŞeniz
selam hanımlar valla bugün hiç ugrayamadım buralara dün gece gec yattık sabah gec kalktık birde uyandım ki boğazım kitlenmiş zorla kalktım yataktan baya hastayım ya bogazlarım acıyo, burnum akıyor kırgınım, kulaklarımda tıkalı uzun zamandır böyle hasta olmamıştım zarzor eşimle pazara, market alışverişine gittik aksam oldu. Bakalım inşallah hemen atlatırım ve kızıma geçmez şimdilik bişeyi yok ama. Bide önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü varya bu hafta yoğun ve yorucu olcak benim için aksilik işte napalım hayırlısı dicez artık. Sizler nasılsınız? Lahanabebek kızın nasıl oldu tatlım inşallah iyileşmiştir.
selam hanımlar valla bugün hiç ugrayamadım buralara dün gece gec yattık sabah gec kalktık birde uyandım ki boğazım kitlenmiş zorla kalktım yataktan baya hastayım ya bogazlarım acıyo, burnum akıyor kırgınım, kulaklarımda tıkalı uzun zamandır böyle hasta olmamıştım zarzor eşimle pazara, market alışverişine gittik aksam oldu. Bakalım inşallah hemen atlatırım ve kızıma geçmez şimdilik bişeyi yok ama. Bide önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü varya bu hafta yoğun ve yorucu olcak benim için aksilik işte napalım hayırlısı dicez artık. Sizler nasılsınız? Lahanabebek kızın nasıl oldu tatlım inşallah iyileşmiştir.
geçmiş olsun canım...ilaçları iyi gelir bir an evvel düzelir inşAllah..
ateş düşürücü fitil veya şurup verdin mi ?
acil şifalar dilerim a.s.
iyi akşamlar şekerler
evdeydim ama bugün hiç giremedim
lahanabebekcim acil şifalar canım meleğimize geçmiş olsun canım
ee nasılsınız şekerler hafta sonu olunca topiğimiz boş kalmış
yarın doldururuz artık görüşmek üzere meleklerimi ve sizleri öpüyorumm
selam canim cokkkkkkkk gecmis olsun acil sifalar canim dikkat et
sende kimsin yaaaaaa taniyamadim
nerdesiniz kizlar aaaaaaaaaaa bugün ne biseymi kimseler gelmemis
gunaydınlar canlarım guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
coook ama cookk yorgunum ve agrı kesıcılerle duruyorum
dun baya bır kas yaptık valla sekerler:))
aksam 10da geldım eve bugunde yenı mobılyalar beyaz esyalar gelecek yarım kalan ıslerıde halledecegız
gece heryerlerım agrıyordu sımdı ılac aldım sızlere bır bakayım dedım.ogleden sonra yıne gıdecegım
herkes ıyıdır ınsaallah
gecmıs sayfalara bakamadım kusuruma bakmayın canlarım ınsaallah herkesın keyfı yerındedır
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum
aaaaaaaa hakatende bu gün neden kimsecikler yok :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?