Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım sormaya kızım çok ateşleniyo :çok üzgünüm: antibiyotikte başladık ama bakalım inşallah hemen etki ederde geçer çünkü ben ateşten çok korkarım :1no2:

selam canim cokkkkkkkk gecmis olsun acil sifalar canim dikkat et

geçmiş olsun canım...ilaçları iyi gelir bir an evvel düzelir inşAllah..
ateş düşürücü fitil veya şurup verdin mi ?
acil şifalar dilerim a.s.

sende kimsin yaaaaaa taniyamadim

iyi akşamlar kızlar...otur otur canım sıkıldı,arkadaşım geldi gitti şimdide kızımı banyo yaptırıp yatırıcam...burda da kimseler yok...hepinizi öptümŞeniz

selam hanımlar valla bugün hiç ugrayamadım buralara dün gece gec yattık sabah gec kalktık birde uyandım ki boğazım kitlenmiş zorla kalktım yataktan baya hastayım ya bogazlarım acıyo, burnum akıyor kırgınım, kulaklarımda tıkalı uzun zamandır böyle hasta olmamıştım zarzor eşimle pazara, market alışverişine gittik aksam oldu. Bakalım inşallah hemen atlatırım ve kızıma geçmez şimdilik bişeyi yok ama. Bide önümüzdeki hafta sonu kızımın doğum günü varya bu hafta yoğun ve yorucu olcak benim için aksilik işte napalım hayırlısı dicez artık. Sizler nasılsınız? Lahanabebek kızın nasıl oldu tatlım inşallah iyileşmiştir.

çok geçmiş olsun canım
bende gribim ama benimki geçiyo gibi şimdi daha iyiyim yani

geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq: meleğinin doğum gününe iyileşirsin inş

geçmiş olsun canım...ilaçları iyi gelir bir an evvel düzelir inşAllah..
ateş düşürücü fitil veya şurup verdin mi ?
acil şifalar dilerim a.s.

selam canim cokkkkkkkk gecmis olsun acil sifalar canim dikkat et

sende kimsin yaaaaaa taniyamadim

teşekkürler arkadaşlar kızım düne göre biraz iyi ama hala tam düzelmedi bu gün okula göndermedim dinlensin dedim evde

teşekürler şekercim sanada geçmiş olsun

günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile2

herkese güzel, sağlıklı, vede huzurlu bir hafta diliyorum a.s

vede bu günkü çiçeklerimi siz sevgili annişlere yolluyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gunaydınlar canlarım guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
coook ama cookk yorgunum ve agrı kesıcılerle duruyorum
dun baya bır kas yaptık valla sekerler:))
aksam 10da geldım eve bugunde yenı mobılyalar beyaz esyalar gelecek yarım kalan ıslerıde halledecegız
gece heryerlerım agrıyordu sımdı ılac aldım sızlere bır bakayım dedım.ogleden sonra yıne gıdecegım
herkes ıyıdır ınsaallah
gecmıs sayfalara bakamadım kusuruma bakmayın canlarım ınsaallah herkesın keyfı yerındedır
meleklerımı ve sızlerı cok cok opuyorum

canim azcik dikkat et kendine yaaa kiziyorum sana herseyi senin yapman gerekmiyo klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…