Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım
guzel bır pazar sızlerın olsun ınsaallah
coookkk yorgunum sekerler.sımdıde kalktım kendı evımı toparlayıp kahvaltı yaptıkdan sonra yukarı cıkacagım esya tasıyacagız.9kat ındır 10 kat cıkar seklınde(
bugun gıremem artık.herkese guzel bır gun dılıyorum ve kocaman opuyorum.meleklerımıde opun benım yerıme sekerler kıb

günaydın hanımlar
herkese güzel bir gün diliyorum
bugün burda hava çok güzel dünde güneşliydi ama maalesef eşim çalışıyo.bi yere çıkamıyoruz:çok üzgünüm:
salı günü evde inşallah salı gününe kadar hava bozmaz.bizde o gün gezeriz tadını çıkarırız havanın
miniğim sanada kolay gelsin canım
öpüldünüz canlarıma.s.a.s.

günaydın hanımlar nasılsınız ben kötüyüm bu aypek giremedim siteye bebek için tedavi işleriyle uğraştık malesef bu ayda olmadı bakalım artık nisana inşallah çok istiyorumya ondan olmuyo bence neyse öptüm hepinizia.s. güzel haftasonu diliyorum

geçmiş olsun canım
önemli bişeyi yoktur inş.

telaş etmee ilaç ver hemen uyut geççerr geçmişler olsun bide oku yavrumuzu

evet hayatım buradan

aaaaa canım benım yaa noldukı
hasta falan olmuyordur ınsaallah
optum canım benım melegımıde haber ver bızede merakta bırakma ok

lahanam kızının nesi var güzelim bir nazar oku yavrum geçmiş olsun

canlarım sağolun teşekkür ederim kızım şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyo ateşi bu yüzden yükseliyomuş dr götürdüm ilaçlarınada başladım

canımcım aman dikkat et hamilelikte yüksek tansiyon hiç iyi deil biraz kendini yoruyosun ondandır belki bol bol dinlen şekercim

canım allah gönlüne göre verir inşallah sakın umudunu yitirme zamanı gelince allahım sanada bir bebiş verecektir

selam kızlar anlaşılan geziyorsunuz.
bende gece 4.30 pc başından kalktığım için
leyla gibiyim şimcuk biraz uyuyacağım
etrafı toparlayacağım yada duş alıp kendime geleceğim
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:)))))))))))))))))))))))

iyi pazarlar kızlar....minikcim işin zor bugün sana kolay gelsin...lahanabebekcim çok geçmiş olsun kızına canım...efsuncum kız delümüsün sen ne yaptın 4.30 a kadar pc başında kiminle lak lak ettin:roflol:böyle uykun gelir sonrakaydirigubbakcemile2

sakın umudunu yitirme canım.sabırlı ol.herşeyin bir zamanı var.sende bir gün bebeğini kucağına alıcan canım:teselli:

kızına çok geçmiş olsun canım...

hanımlar merhaba
eşim işe gitmeden önce çarşıya gittik.eşimin beğendiği bir mont vardı.satıcıyla fiyatında anlaşamıyolardı.bugün sıkı bir pazarlık yapıp nihayet aldı.birde kot pantolon ve swit aldı kendine.tabi bende boş çıkmadım kaydirigubbakcemile3orda mevsimlik bir ceket gördüm hoşuma gitti bende onu aldım.
eee hanımlar sizler ne yaptınız bugün.hepiniz gezmedemisiniz

hayırlı olsun canım aldıklarınız iyi günlerde kullanın

canım sormaya kızım çok ateşleniyo :çok üzgünüm: antibiyotikte başladık ama bakalım inşallah hemen etki ederde geçer çünkü ben ateşten çok korkarım :1no2:

geçmiş olsun canım...ilaçları iyi gelir bir an evvel düzelir inşAllah..
ateş düşürücü fitil veya şurup verdin mi ?
acil şifalar dilerim a.s.

iyi akşamlar şekerler
evdeydim ama bugün hiç giremedim
lahanabebekcim acil şifalar canım meleğimize geçmiş olsun canım
ee nasılsınız şekerler hafta sonu olunca topiğimiz boş kalmış
yarın doldururuz artık görüşmek üzere meleklerimi ve sizleri öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…