- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.261
geçmiş olsun canım
önemli bişeyi yoktur inş.
telaş etmee ilaç ver hemen uyut geççerr geçmişler olsun bide oku yavrumuzu
evet hayatım buradan
aaaaa canım benım yaa noldukı
hasta falan olmuyordur ınsaallah
optum canım benım melegımıde haber ver bızede merakta bırakma ok
lahanam kızının nesi var güzelim bir nazar oku yavrum geçmiş olsun
iyi geceler kızlar...insaf biraz yaa yarım saattir geçmiş okuyorum dün geceden bu yana 15 sayfa olmuş oku oku zor bitirdim...bugün arkadaşım çağırmıştı ona gittim arkadaşımda otururken çok hasta oldum,hep yattım,öyle bir mide bulantısı,baş ağrısı anlatamam eve gelmeden eczaneden tansiyonumu ölçtürdüm 16 10 çok yüksek dedi eczaneci eve geldim yattım falan biraz kendime geldim...dediğiniz doğruymuş kendimi çok yormamam gerekiyor galiba çünkü bu hafta kendimi çok yordum...
tinkimiyle normalde msn den görüşüyorum inşallah eşi msn sine el koymamıştırda ordan haberini alırım sizlerede iletirim canlarım...
günaydın hanımlar nasılsınız ben kötüyüm bu aypek giremedim siteye bebek için tedavi işleriyle uğraştık malesef bu ayda olmadı bakalım artık nisana inşallah çok istiyorumya ondan olmuyo bence neyse öptüm hepinizia.s. güzel haftasonu diliyorum
sakın umudunu yitirme canım.sabırlı ol.herşeyin bir zamanı var.sende bir gün bebeğini kucağına alıcan canım:teselli:günaydın hanımlar nasılsınız ben kötüyüm bu aypek giremedim siteye bebek için tedavi işleriyle uğraştık malesef bu ayda olmadı bakalım artık nisana inşallah çok istiyorumya ondan olmuyo bence neyse öptüm hepinizia.s. güzel haftasonu diliyorum
canlarım sağolun teşekkür ederim kızım şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyo ateşi bu yüzden yükseliyomuş dr götürdüm ilaçlarınada başladım
canımcım aman dikkat et hamilelikte yüksek tansiyon hiç iyi deil biraz kendini yoruyosun ondandır belki bol bol dinlen şekercim
canım allah gönlüne göre verir inşallah sakın umudunu yitirme zamanı gelince allahım sanada bir bebiş verecektir
hanımlar merhaba
eşim işe gitmeden önce çarşıya gittik.eşimin beğendiği bir mont vardı.satıcıyla fiyatında anlaşamıyolardı.bugün sıkı bir pazarlık yapıp nihayet aldı.birde kot pantolon ve swit aldı kendine.tabi bende boş çıkmadım kaydirigubbakcemile3orda mevsimlik bir ceket gördüm hoşuma gitti bende onu aldım.
eee hanımlar sizler ne yaptınız bugün.hepiniz gezmedemisiniz
lahanacım kızın nasıl oldu
canım sormaya kızım çok ateşleniyo :çok üzgünüm: antibiyotikte başladık ama bakalım inşallah hemen etki ederde geçer çünkü ben ateşten çok korkarım :1no2:
sağol canımhayırlı olsun canım aldıklarınız iyi günlerde kullanın
gezentiler nerdesiniz siz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?