Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlarrrrrrrrrr sakın beni yanlız bırakmayınnnn beni yiyecekkkkkkk kafama kafama vuracak
senağlamasenağlamasenağlama

korkma canımcım biz seni ona yem edermiyiz hiç :teselli: :teselli: :teselli:

:teytey::teytey::teytey:kızlar merhaba ben geldim annemin tahlil sonuçları temiz çıkmış:lepi:

çok korkmuştum ama atlattık ohhhhhhhhhhihoyyyt

canım çok sevindim temiz çıkmasına :1hug:

kızlar 1 haftadır annemin sağlık sorunları vardı annem kanser hastası 2006 da 2 kez ameliyat oldu uzun bir kemoterapi gördü neyse geçen hafta sonu rahatsızlandı ve tahlil falan filan baya gerildik bugün sonuçları aldık korkulcak birşey çıkmadı çok şükür :lepi::Saruboceq:

kaynanama kızgınım çünkü annem hastaneye gideceği için kızıma bakabilirmi dedik ve hanımefendi hayır dedi şok oldum tek ve ilk torunu yarım gün bile bakmak istemedi sinir oldum gerçi mecbur değil ama ayıpladım ben bilmiyorum yorumsuz ...........................:jeyyar:

sağolsun annem var ama kaynanaya zor giderim artık torunu başını agrıtır falan amannnn yazıkkk kadına

canım benim annene allah şifalar versin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kaynanana gelince valla çok çok ayıp etmiş bakacağı çocuk elin çopcuğu deyil torunu yuh yani dicek bişiy bulamıyorum valla:mymeka: :mymeka: :mymeka:

kso canım annene çok sevindim.gözünüz aydın.
kaynanana gelince hayatım diyicek birşey bulamıyorum hayatım.
sadece yazık diyebiliyorum.
ama neyse dediğin gibi annen iyi ya gerisi boş takma kafana hayatım.

kso canım annene çok sevindim.gözünüz aydın.
kaynanana gelince hayatım diyicek birşey bulamıyorum hayatım.
sadece yazık diyebiliyorum.
ama neyse dediğin gibi annen iyi ya gerisi boş takma kafana hayatım.

öyle tabi tatlım sabahtan ablam geldi sağolsun yeğenime bakarım dedi eşime dedim iyiki benimkiler var dedim yazık aslında eşimede üzüldüm ama laf sokmadanda duramamsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…