- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.401
hosgeldın bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla canım kolılerın hepsı acıldı oturma odası mutfak calısma odası halloldu.salon ve beyaz esya yatak odası bugun gelıyor onlarıda aksam esım gelsın kızları bırakıp gıttıgımde halledecegız
ınsaallah 3 4 gune tam olarak yerlesmıs olacak
bugun yarın ızınlı zaten.ıse baslamadan bıtırelım dıyoruz
haftaya sınavıma bır hafta kalıyor ben ders bası arkadasımda memleketıne gıdecek dugun ıcın annesıne yardıma bende kendı evımı temızleyecegım falan
valla ne bulduysam ıctım ama nafıle dokuluyorum canım yaa
sanada kolay gelsın bebegım
kızlar bu arada hatıce aradı az once cok cok selamları var opuyor hepınızı
kubramız persembe gunu ınsaallah cıkıyor hastaneden bugun oynayıp gobekler atıyormus ıyıymıs cok sukur
sızlerede haber vermemı ıstedı
canım benım cok gecmıs olsun
alısır seker daha benımkılerın dusmedıgı yer sayılı valla
sımdı kendı anne dustumm dıye gelıyo:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım:teytey::teytey::teytey:kızlar merhaba ben geldim annemin tahlil sonuçları temiz çıkmış:lepi:
çok korkmuştum ama atlattık ohhhhhhhhhhihoyyyt
bazen sobanın böyle azizliği oluyo canım.sıkıntı etme kendineyerimsenibenoh toplanmışsınız ayy sinir oldum ya soba yanmadı bir türlü duman yaptı heryeri içide temiz ne derdi anamadım hafta sonu tertemiz olmuştu evim yeniden kirlendiğine mi yansam üşüdüğümemi
siz ne yapıyorsunuz bakalım rosemm kızdırcaksın oklavalar uçuşacak şimdi:)))))
kızlar 1 haftadır annemin sağlık sorunları vardı annem kanser hastası 2006 da 2 kez ameliyat oldu uzun bir kemoterapi gördü neyse geçen hafta sonu rahatsızlandı ve tahlil falan filan baya gerildik bugün sonuçları aldık korkulcak birşey çıkmadı çok şükür :lepi::Saruboceq:
kaynanama kızgınım çünkü annem hastaneye gideceği için kızıma bakabilirmi dedik ve hanımefendi hayır dedi şok oldum tek ve ilk torunu yarım gün bile bakmak istemedi sinir oldum gerçi mecbur değil ama ayıpladım ben bilmiyorum yorumsuz ...........................:jeyyar:
canim nere tasindi senin bu arkadasin kiz yanindan gittimi simdi
melisada öyle diyo anne düstüm aciyan yerini gösteriyo yada nere vurduysa diyoki bunu buraya kim koydu canimi yakti diyo anne öpte gecsin diyo bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım geçmiş olsun birşey oldumu meleğimize.Kızım yürüteçten düştü senağlama senağlama
hosgeldın bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla canım kolılerın hepsı acıldı oturma odası mutfak calısma odası halloldu.salon ve beyaz esya yatak odası bugun gelıyor onlarıda aksam esım gelsın kızları bırakıp gıttıgımde halledecegız
haftaya sınavıma bır hafta kalıyor ben ders bası arkadasımda memleketıne gıdecek dugun ıcın annesıne yardıma bende kendı evımı temızleyecegım falan
kubramız persembe gunu ınsaallah cıkıyor hastaneden bugun oynayıp gobekler atıyormus ıyıymıs cok sukur
geçmiş olsun canımKızım yürüteçten düştü senağlama senağlama
canım geçmiş olsun birşey oldumu meleğimize.
oh çok sevindim canım.allah bir daha göstermesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bir daha konuştuğunuzda bizden selam söyle hayatım.meleğimizi öptüğümüzü söyle şeker.onları kocaman öpüyoruz Şeniz Şeniz Şeniz
geçmiş olsun canım
betülcüğüme sevindim canım.yine görüşürsen selamımıda ilet canım
sanada kolay gelsin miniğim
ne bu iş yaaaaaaaaa......
vallaa tv gitmem gerekiyo hala gidemedim oyyy oyyy
hani kahvede içemedim ben bu gün kim çağırdı yoksa çağıran olmadımı...........
uzaga gıdermı sekerım bız ayrılamayız
rabbımde ayırmasın ınsaallah
yıne aynı sıtedeyız ama daha bakımlı guzel bır ev yan bınada.
o bıle zor gelıyor valla gıyın gıt falan
ust kattayken gecelık pıjama gece gunduz cıkıverıyorduk:roflol::roflol::roflol:
sımdı gıyın kusan yan bınaya kadar gec cok zor oluyor coookkkkkk:roflol::roflol::roflol:
senınkıde ıyıymıs elıf vuruyo bırde pardon dıyo
kıbarım benım carptıgı seyden ozur dılıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nazda carptıgı yere vuruyo all all dıye:roflol::roflol::roflol:bunların hepsı soytarı yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
soylerım canlarım onunda herkese cok cok selamları var.ılgınıze dualarınıza cok cok tesekkurler dıyor
ne kadar mutlu gelıyor sesı sızlerın mesajlarını ılettıgımde
cok sukur persembe gunu de cıkıp evıne gelecek ınsaallah
soylerım canlarım onunda herkese cok cok selamları var.ılgınıze dualarınıza cok cok tesekkurler dıyor
ne kadar mutlu gelıyor sesı sızlerın mesajlarını ılettıgımde
cok sukur persembe gunu de cıkıp evıne gelecek ınsaallah
neyse ben cikiyorum gelirim yine
yemegimi yapayim grüsürüz öpüyorum hepinizi byeee
sana kolay gelsin canım
benimki hazır olduğu için rahatım:dance:
kızlar nasıl bır yagmur basladı anlatamam ev zıfırı karanlık oldu kızlarda uyuyor bende kulagıma taktım muzıgımı ohhh keyıf yapıyorum pcmıde kanepeye aldım kucagıma
nunuk bebegım kolay gelsın seker sanada ellerıne saglık sımdıden yafrummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?